SrdjanTT 114 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem stereo tuner PIONEER Podaci: Model: TX - 608L 220/240 volts 50/60 Hz 14 watts Antenna - FM 75 Ω unbal Made in Japan U ocuvanom stanju,ja sam hvatao nekoliko stanica na ovu bakarnu zicu sa slika,ko hoce vise mora da kupi antenu na pijaci(par stotina dinara). Poklanjam kabal za kacenje na pojacalo. Pitajte sta vas zanima... Saljem brzom postom. Cena 20e. Mail:srdjan_m89@yahoo.com Tel: 062/220-970 od 10 do 22h Evo par slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Januar 26, 2012 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pu, kad pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi...Samo sam hteo da sklonim iz kuce neke stvari,pa sam stavio po meni razumne cene(podlozne dogovoru). Sutra saljem,pa ako nesto iskrsne bice opet na oglasima. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...