Mihailoo 13 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Cisto me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim L po AGV-ovim velicinama, tako sam i glasao. al koliko sam skontao, od drugih proizvodjaca bi mozda bila i neka druga velicina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Obim glave mi je 56cm a to je u većini slučajeva "M"veličina kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nesto izmedju M i S, ali scorpion exo ima air pump pa mi je M legla na glavu ko budali samar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sokirao kad sam kupovao kacigu i skapirao da sam hidrocefalus . Elem za sad XL a bogami verujem da bi se skrasio i u vecoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nosim L velicinu,i ful face i flip up su mi iste velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim XL flip up, nekada sam nosio L full face Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5021 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam ja ovakvu istu temu pre nekog vremena, ali sam dobio veoma zanimljive replike od ljudi koji kao da nisu ziveli u civilizaciji poslednjih deceniju-dve pa je teme na kraju bila obrisana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan S Shoei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koju velicinu kacige nosi Rosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom M (obim glave 57cm) mada se kod nekih moze desiti i L. Zavisi od oblika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam ja ovakvu istu temu pre nekog vremena, ali sam dobio veoma zanimljive replike od ljudi koji kao da nisu ziveli u civilizaciji poslednjih deceniju-dve pa je teme na kraju bila obrisana Ti si napisao obicnu temu a ovo je ipak istrazivanje pa ti je mozda zbog toga obrisana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5021 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aha, pa dobro onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion mi pase L velicina, ali bilo je i modela nekih drugih proizvodjaca gde mi je odgovarala i S. Zavisi od kalupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG-15 veličina S=56 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5078 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Shoei XL - 60cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...