SAABOTER 0 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan dragi drugari,ljubitelji dvodotackasa,juce sam postao sretni i zadovoljni clan vase zajednice! pa se po nagovoru i savetu druga SCUBE i ARAKISA uclanih i na ovaj forum. rekose mi da se pametnih stvari ovde ima da procita. pazario sam suzuki gsx600f. nemam puno iskustva sa motorima. ako ko ima kakav savet u vezi bilo cega,voljan sam da saslusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Kiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me Arakis, dok sam došao od Saabotera do Laboratorije. Pa dobrodošao i ovako službeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, mnogo lep i dobar zukizuki. Sad sam ga gledao do u sitna crevca. Će se navoza Kiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Daj sličku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema kabao za telefon a meni je aparat kod kuće. Biće sutra. Crven je na rados' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan naleteo si na prave ljude . Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan naleteo si na prave ljude Aha, i pusti ga neka misli tako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1851 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1051 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj "Kiki", jel SAABoter kao auto SAAB? Inace radis Saabove?? Iz Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je ovlašćeni serviser za SAAB i ima radionicu blizu Laboratorije Bogami se nije puno otimao kad smo Scuba i ja rešili da ponovo bude bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo smo mu uputili dug pogled. Gledali smo ga "onako" i seo je u kombi i doterao motor. Misiimmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega po motoru, drustvo je super i neces se pokajati, garantujem ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1851 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1051 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To onda moze biti samo jedan Kiki, kiseli koga mnogo dugo nisam video Skoro sam bas pitao Misu sta je sa tobom, jel se cuo skoro sa tobom. Cim grane sunce vidimo se obavezno na nekoj voznji , a ovako mozemo i pre Ja nemam nicije brojeve promenio sam dosta kartica, evo ti ovde pa upisi kada krenes na voznju ili ako budes tu negde, da se vidimo obavezno 062/ 155-99-09 Rale (Pozarevac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan dragi drugari,ljubitelji dvodotackasa,juce sam postao sretni i zadovoljni clan vase zajednice! pa se po nagovoru i savetu druga SCUBE i ARAKISA uclanih i na ovaj forum. rekose mi da se pametnih stvari ovde ima da procita. pazario sam suzuki gsx600f. nemam puno iskustva sa motorima. ako ko ima kakav savet u vezi bilo cega,voljan sam da saslusam. Uz prasece i jagnjece ces dobiti sve moguce odgovore DOBRODOSAO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 20, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Januar 20, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedne slikice, nadam se da se Kiki nece ljutiti, pozdrav iz Belgije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došao!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAABOTER 0 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari,na toploj dobrodoslici! danas probah motor. hit!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...