Alexa90 11610 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6.culle 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Februar 20, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5119 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy se nije metn'o na spisak 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj Predlažem Delta Siti, gužve u Ušću i okolo su sumanute i traju i do kasno uveče. U Delta Sitiju je normalnija situacija, i ulice okolo nisu zakrčene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Stižu majeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....al ne mogu da stignem na druženje ovaj put....čekam slike naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A do kad bi trajalo druzenje da probam da se organizujem zbog posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5119 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne dojadimo jedni drugima... Šta ja znam do 18, 18i30h... Evo ti moj mob pa cimni da vidiš jel smo još tu...063/548-182 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Vincanac Jel ces ti skutom ?Ja cu najverovatnije pa da palimo od jugopetrolove pumpe zajedno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Februar 20, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.bracabgd 12. Jedva cekam da vas upoznam drustvo. Promenio Februar 20, 2012 član alexanto Sređen spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.bracabgd 12.thebelgradeboy 13. Radim ceo dan u cetvrtak, ali nekako cu se dokotrljati makar na kratko! Pozdrav! Promenio Februar 20, 2012 član alexanto Sređen spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo meni ovi spiskovi definitivno ne idu od ruke ,tako je bilo i sa majcama pa mi je pomogao nas dobri urednik. Jedva cekam cetvrtak. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan braco, izgleda da patimo od iste boljke..ni ja n`umem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, tek sada vidim da imamo jos slicnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 20, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E Mokroluzanine u ovom slucaju cu morati kolima zbog zene i klincadije ali ocekuj u skorije vreme neku voznju npr. do Avale Nista dolazim i ja tu sam nadam se oko 17h, u svakom slucaju zovem te Alexanto 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.bracabgd 12.thebelgradeboy 13.fanky 14. Promenio Februar 20, 2012 član alexanto Sređen spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu vam pomoci 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5119 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan urađeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd 14.rohirrim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ispravci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan E Mokroluzanine u ovom slucaju cu morati kolima zbog zene i klincadije ali ocekuj u skorije vreme neku voznju npr. do Avale Vazi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vas upoznam drustvo. I nismo nešto lepi na oko ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, tek sada vidim da imamo jos slicnosti... Da ja sam uzeo mladju sestru,dogodine mozda i ja zajasem tu malo vecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vas upoznam drustvo. I nismo nešto lepi na oko ... ali smo zato ludi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu vam pomoci 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd Zbog tvoje pomoci ja sa 11 na kraju zavrsih na br.13.Bas ti hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...