alexanto 4682 Napisano Januar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekoliko pokrenutih tema o majicama, mislim da je dobro da imamo ovakvu temu u našoj MAXI "garsonjeri" u kojoj se možemo dogovarati o svim aktivnostima vezanim za promovisanje druženja maxiskuteraša. Konkretno: izrada majica, nalepnica, video materijala sa vožnji, druženja i putovanja, izrada kalendara, eventualno banera i svega ostalog za šta bude zainteresovanih... Naša mala družina je svoju prvu promociju imala u vidu DVD-ja sa prvog MAXI susreta u Žablju 19. juna, 2011. Uglavnom svi učesnici susreta su dobili DVD (par njih što nisu - dobiće na prvoj ovogodišnjoj vožnji, samo neka najave svoje učešće i obaveste me). Na DVD-ju se nalazi video snimak susreta i folder sa probranim fotografijama sa istog. Svaki učesnik susreta je dobio i dve fotografije 15x20 cm (jednu sa motorima i drugu - samo "ljudstvo"). U praksi, to je ovako izgledalo: Zahvaljujuću koleZi PedjaR-u, snimak se našao i na You-Tube. Za one koji nisu gledali - izvolite: Tokom leta, dobili smo i logo naše družine: Na svakom našem okupljanju učestvovale su i kolege koje voze "motore se menjačem". Na MAXI vožnji prilikom koje smo išli na Borač, učestvovao je i kolega Usamljeni Jahač koji je napravio par snimaka sa svojom Go-pro kamericom i tako dao doprinos promociji druženje maxiskuteraša. Dobijanjem podforuma, zamolio sam predobrog nam Bandolera da nam napravi smajlić. Hvala Bandolero! Dobijanje podforuma BJB Maxi Scooter Club proslavili smo u Orašcu u etno restoranu Karađorđev vajat. Svi učesnici druženja su dobili custom kalendar sa kolažom fotografija sa MAXI vožnji sa logom Maxi Scooter Cluba i svojim nick-om. Kalendar ovako izgleda: Ovo je kratak presek onoga što smo radili na promociji naše družine. Tema se nastavlja sa onim što planiramo da radimo u narednom periodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4682 Napisano Januar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi posao koji nas čeka u narednom periodu je izrada majica naše družine. Posle dogovora sa komandom foruma, možemo krenuti u realizaciiju izrade majica. Osnovna ideja je sledeća: obična T majica (vrhunskog kvaliteta) sa tkzv "bubreg" štampom. Majice bi se radile u crnoj boji a ko želi može i u beloj. Biće i ženskih modela. Cena majice sa štampom je okvirno 5.5 do 6 eura. Kada budemo znali ukupan broj majica, biće i konkretizovana cena. Deo sredstava od izrade ovih majica će ići za održavanju foruma BJBikers. Evo i izgleda majica, prednji i zadnji deo Bele majice: Postoji mogućnost da na prednjem delu majice ispod logo-a Maxi Scooter Cluba bude i nick forumaša. Ta mogućnost nije jeftina i iznosi 5 eura po majici. Znači takva majica bi koštala 10,5 do 11 eura. Ovako izgleda: Takođe postoji mogućnost i izrade majica sa kragnicom i dva dugmeta. Njihova cena sa štampom je 11 eura + 5 eura ko hoće nick napred. Narednih dana bi trebalo da imam i ponudu za majice sa "sito" štampom i vezom pa ću ih predstaviti ovde. Da čujem mišljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan kolega, svaka cast! majce mi se zaista svidjaju. cekanje ce se isplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja prvi predlog, sa BJB logom, mada drugi pruza vise informacija ako neko vidi pa hoce da nas potrazi te sam pre za njega. U svakom slucaju: Alekre XL i S za curicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 19, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj bela i crna za mene plus bela i crna u zenskoj izvedbi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da jos nije pocelo rezervisanje al i za mene crna i bela velicine M ili L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan meni je skroz glupo da idem u Rumuniju sa nekim tamo najk ili reebok majicama na kojima su tamo neke bezveze slike, CRNA-BELA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan moram da primetim da je onaj kalendar gore baš baš DOBAR... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan super su maje treba odraditi i okvire za tablice sa maxi logom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan super su maje treba odraditi i okvire za tablice sa maxi logom I onda bi bilo komplet, verujem da ce nekom u bliskoj buducnosti pasti na pamet da se stavi logo na carape, donji ves, gornji ves pa onda ranac, kacketi, privesci, znojanice, salove i zimske kape pa onda dukserice i prsluci a moze i na pojaseve, sve u svemu mislim da tu moze da se izgradi jedan dobar brend 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jupiiii za majce.. Majce su extra.. Ja cu crnu i belu..a mozda i po vise komada.. Isto ce i Lula.. Ona je prezauzeta na faxu pa se prijavljujem za nju.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan svidjaju mi se, jos me samo interesuju majice sa kragnom, jer u mi one nekako ozbljnije.....cena ja ok...samo da proverimo da li cu standardne velicine, pa neko ko bude blizu da ih isproba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DOBRE,mene planiraj crnu i belu,daaa moze i okviri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4682 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da Vam se majice sviđaju. Da ne palamudimo previše krenućemo sa spiskom. Postaviću prema onom kako je do sada prijavljeno a Vi editujte spisak ubacivanjem veličina koje Vam trebaju. Veličina je standardna. Ako nosiš XL onda piši XL. Evo i spisak: 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna, 1 bela, ?? 6. Boriša - ženska 1 crna, ?? 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. Još jednom: kada se ubacite na spisak, pored broja komada, stavite boju i VELIČINU majice !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna, 1 bela, ?? 6. Boriša - ženska 1 crna, ?? 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna, 1 bela, ?? 6. Boriša - ženska 1 crna, ?? 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14. NicolaS - muška 1 crna 1 bela, velicina XL (bez nick-a i bez kragni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 19, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeću različite pošto ne znam koja će veličina odgovarati ....nema ni veze poklonićemo ako nije po meri 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14.NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Za mene 1 crna i jedna bela L- muska i za curu jedna bela S - zenska! Predlazem samolepljive nalepnice sa maxi scoot oznakom mozda? providne...crne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan uh izvinjavam se... 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14. Arsa - muska 1 crna L, 1 bela L 15. Arsa - zenska 1 bela S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeću različite pošto ne znam koja će veličina odgovarati ....nema ni veze poklonićemo ako nije po meri 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, L 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14 NeCi-muska 1 crna,1 bela L,zenska 1 bela S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, L 12. alexanto - muška 1 crna, L 13.rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14 NeCi-muska 1 crna,1 bela L,zenska 1 bela S 15. Bugiman - muska 1 bela, L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4682 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice imam spremne, čekam odgovor za cenu. U pitanju le logo Maxi Scooter Cluba i nick ispod. Hajde prvo da odradimo majice i odmah se prešaltamo na nalepnice. 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. rohirrim - muska 1 crna, 1 bela, L 14. rohirrim - zenska 1 crna, 1 bela, M 15. NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 16. Arsa - muška 1 crna, 1 bela, L 17. Arsa - ženska 1 bela, S 18. NeCi - muška 1 crna, 1 bela, L 19. NeCi - ženska 1 bela, S 20. bugiman - muška 1 bela. L 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice imam spremne, čekam odgovor za cenu. U pitanju le logo Maxi Scooter Cluba i nick ispod. Hajde prvo da odradimo majice i odmah se prešaltamo na nalepnice. 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. rohirrim- muska 1 crna 1 bela L zenska: 1 crna 1 bela M 14. NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 15. Arsa - 1 crna, 1 bela, L 16. Arsa - 1 bela, S 17.burgman75 - muska crna XL x 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4682 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi OVAJ spisak kopirajte a ne stare spiskove da se ne bi neko zagubio !!! 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 1 crna, 1 bela, ?? 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, ?? 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. rohirrim - muska 1 crna, 1 bela, L 14. rohirrim - zenska 1 crna, 1 bela, M 15. NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 16. Arsa - muška 1 crna, 1 bela, L 17. Arsa - ženska 1 bela, S 18. NeCi - muška 1 crna, 1 bela, L 19. NeCi - ženska 1 bela, S 20. bugiman - muška 1 bela, L 21. burgman 75 - muška 2 crne XL 22. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...