neskez 120 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš šta kaže lija kada vidi prelepo grožđe na visokoj grani? Ih, kiselo, ništa ne valja Eeee, dokle bi ova Srbija dogurala da su politicari kao ovaj nas Admin. Cim je uznapredovao, postao i mudriji! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Maj 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm.. BMW bi vozio samo iz dva razloga: telelever i nisko težište, ostalo je manje bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad da se vadiš imamo sačuvanu tvoju izjavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 18, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Khm.. BMW bi vozio samo iz dva razloga: telelever i nisko težište, ostalo je manje bitno. Samo to, uuu. U odnosu na BMW, TA ko da nema kočnice, doduše štap sa gumenom flekicom mož da pomogne. Motor ne oseća malte ne razliku dal je prazan il pun tereta. Ide u brdo drugom sa tek malo gasa tamo gde je za AT/TA previše prvom a drugom ne može. Ne traži svaki čas šaltanje, nema razlike u osećaju brzine, isto sa 80 ko sa 160, ne vibrira, ne zarezuje rupe, ne galami, troši malo na putu, visoka putna brzina, ne ljulja u krivinama, lako se obara, upravljiv ko skuter, oće i da točkari...a imidž tek. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Đunta ti si moj idol! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 18, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Đunta ti si moj idol! Neć ćeš daleko . Da, i što mi se izdvojeno sviđa, BMW motorcikl je školski primer mehanike, tačno se vidi da je neko mislio da stvori kreaciju. I još nešto, ženski pol je slab prema Bembari, ne dodiruje me suprugu dok sedi iza mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 19, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Đunta ti si moj idol! Neć ćeš daleko . Da, i što mi se izdvojeno sviđa, BMW motorcikl je školski primer mehanike, tačno se vidi da je neko mislio da stvori kreaciju. I još nešto, ženski pol je slab prema Bembari, ne dodiruje me suprugu dok sedi iza mene.. Ima mesta i za švalerku izmedju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 19, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na trkalice, supruge uglavnom neće, moja samo traži da se vozi, to je i glavna mana, uraditi dobar red il raspored voženja. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 9, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan A jel vam sviđa moj novi motorčić!? Eto ja se ponovio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 9, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan fotka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 9, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Bmw K75 rt,750ccm,92gp,abs,asr,električno podizanje i obaranje šibera,grijanje ručki,kardan,redni trocilindraš,tri kofera krauser bmw,ubrizgavanje...,ako još neko nešto ima da doda,slobodno! Za sada mogu samo reći da je udoban za voznju,extra zaštita od vjetra,kočnice odlične,kad odvozim jednu sezonu onda ću detaljnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 9, 2012 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bmw K75 rt,750ccm,92gp,abs,asr,električno podizanje i obaranje šibera,grijanje ručki,kardan,redni trocilindraš,tri kofera krauser bmw,ubrizgavanje...,ako još neko nešto ima da doda,slobodno! Za sada mogu samo reći da je udoban za voznju,extra zaštita od vjetra,kočnice odlične,kad odvozim jednu sezonu onda ću detaljnije! To je onaj iz Trebinja, pretpostavljam. Čestitam na kupovini i želim da te dobro i dugo služi. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan extra motor! bices prezadovoljan i prijatno iznenadjen kako malo trosi na otvorenom pri normalnom touringu... motor puno ispred svog vremena... sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa čestitam i ja... BMW je to! :BMW2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 13, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,jest to je taj iz Trebinja,za sada nemam nekih zamjerki! Mislim da bi copava trebala biti pod manjim uglom,ali kako sam shvatio svi su BMW-ovi poprilicno zavaljeni kad ih stavis na copavu! A i mogucnost kretanja sa copavom...,nema nikakvog pokazivaca! Ali navika se stice pomalo pa cu i to preboljet sa vremenom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Jun 13, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,jest to je taj iz Trebinja,za sada nemam nekih zamjerki! Mislim da bi copava trebala biti pod manjim uglom,ali kako sam shvatio svi su BMW-ovi poprilicno zavaljeni kad ih stavis na copavu! A i mogucnost kretanja sa copavom...,nema nikakvog pokazivaca! Ali navika se stice pomalo pa cu i to preboljet sa vremenom! Pa zar nemaš lampicu za ler? koliko mi je poznato, ne možeš krenuti ako je spuštena čopava , osim ako je neko prespojio prekidač na čopavoj......proveri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 14, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj moj moze,pregledat cu knjige detaljno,mora da je neko nesto cackao,a da krece sa copavom,krece kao zmaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan K75 nema prekidac na copavoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 15, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Eto rece covjek,al ja ću barem grunfovati neku led diodu,kao pokazivač! Nekad se zamisli čovjek,pa za svaki slučaj,al hvala na info. svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Eto rece covjek,al ja ću barem grunfovati neku led diodu,kao pokazivač! Nekad se zamisli čovjek,pa za svaki slučaj,al hvala na info. svakako! a zašto ne bi ubacio neki prekidač? (u kombinaciji sa žaruljom za ler?)....Bojim se da češ sa LED diodom samo znati da si pao zbog ćopave..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto rece covjek,al ja ću barem grunfovati neku led diodu,kao pokazivač! Nekad se zamisli čovjek,pa za svaki slučaj,al hvala na info. svakako! a zašto ne bi ubacio neki prekidač? (u kombinaciji sa žaruljom za ler?)....Bojim se da češ sa LED diodom samo znati da si pao zbog ćopave..... Slazem se .. Imam i lampicu i prekidac .. Vise puta me spasao prekidach nego lampica .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes recimo,da montiras mikro prekidac na copavoj i sa njim da preseces zicu, koja ide na 85 load shedding relea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan GRESKA,preseces zicu 85 na startnom releu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Jun 18, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Morat cu nesto svakako uraditi,ali to sve planiram na zimu,jer sad mi se vozi motor,i definitivno ne mislim čamiti u garazi!! A morat cu malo paziti da se ne prevrnem negdje,onako sa sve ćopavom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...