Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, i ja pročitah ovaj putopis do kraja i mogu reći (a i verujem) da ste se baš nauživali. Posebno me zaintrigiralo to što ste trajektom prešli u Grčku, pa žurke... Samo tako nastavite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan @foksimus Gde si bio pre godinu dana kada smo planirali put? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao i pogledao sam ceo post; SVAKA VAM DALA............ :care: :care: Sve pohvale za put, za fotke i objasnjenje. :takoje: Samo tako nastavite :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno. Sanjam ovako nesto. Bravo majstori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da sam znao isao bih i ja hehe,ma nije bitno ,najbitnije je sto ste se vi fenomenalno proveli,a i mi sa vama.Bilo je uzivanje citati putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 24, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično tako se to radi, nego dajte još malo slika sa onim devojkama na plaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan To cemo u domaci but&guz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Januar 28, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se kada ste se pripremali za ovaj put... Baš mi je drago što je na kraju sve ispalo ovako dobro. U stvari, i nije moglo drugačije - kada ste spojili Italiju i Sitoniju u jedno putovanje! I još nešto je lepo - lepo je kada ljudi umeju da se raduju ostvarenju nekog svog postignuća... Sve u svemu - veliko BRAVO! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlican putopis, jos bolje fotke! Pravi melem za dusu po ovom minusu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 30, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Bas ste odziveli tih dvadesetak dana kao carevi. Eh da sam mogao sa vama..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, avantura za peticu....neka vam ne bude žao što niste stigli do Firence, Pize itd. obzirom da Toskana zahteva više od dan ili dva, treba ostaviti nešto i za drugi put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan smorio sam se ko rezervni tocak !!!! kad pogledam napolju -20 pa onda gledam kako ste se zezali po suncu 20 dana motorima !!!!! MA IMA DA SE SELIM U AFRIKU MAJKE MI !!!!!! Svaka cast momci tako se bre zeza na mopedima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast, momci! Nauživaliste ste se samo tako.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Planirao sličnu turu, samo sa mnogo više Alpa, i ne prelaženja na Jonsko More, nego jadranskim do Brindisia, pa ostalo Isto, ko zna možda i se i ostvari ako Drug Vlada odluči da ne zahebe, kao toliko puta do sada, ali sam našao jedan par koji će ići na Alpe ali se vraća kući Jadranskom, što mi je isto maximalno prihvatljivo, samo da ne sedim kući . čekajući Silne i Moćne NS bajkere, od kojih njih 0,2% je uživotu otišlo dalje od subotice na sever, i dalje od Čačka na Jugo-zapad. A vama Momci, svaka čast, (ne zbog samog putovanja već odlučnosti, želje i volje da isti ostvarite, jer smatram da je to najveći problem, jer od ispaljenih dogovora začetih obično već pri kraju neke sezone, broj se ne zna)kod nas i naših bajkera je najveći problem upravo da prelome strah od dugačkog puta i da se sklopi grupa od tri motorcikla...a moguće je da to ima neke veze i sa startnim motivom zašto je neko uopšte kupio bike koji ima 100ks i iskrene ljubavi prema drumu, vožnji i motorciklima .....Da ne gnjavim i ne kvarim. Vama momci, ako budete ponovo imali neki plan, slične dužine puta, sa nekim moretom, obavezno mi se javite, da vidim mogu li se uklopiti u priču(nije bitno sledeće godine, ili kada)ove sezone moram otići do Alpa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse hvala na pohvalama! Za sada nista ne planiramo , tacnije ove godine pauziramo ... Pozdrav i sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan hehe..pauza..pricam ti pricu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je daa ste se zaljubili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisali ste me da napravim cilj da sledeceg leta i ja odem u Italiju! Hvala Vam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu i drugi put da budemo inspiracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Iskopa lep putopis...uzivao sam! BRAVO MOMCI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,i mi smo uzivali,i dalje nas hrani ta voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 22, 2017 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan predobro !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...