svetac 527 Napisano Octobar 14, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jager ma prosvetlio za ovu temu(hvala mu),svakako vam je bilo predivno! hvala vam sto ste mi ulepsali tmurno jutro sa predivnim fotkama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 14, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E dobro, nova strana, mislio sam malo da vas isecem jednim putopisom ali postao sam i sam sebi dosadan, tako da evo samo par slicica koje mislim da treba podeliti... GPS i jos jedna a onda kazite da sam ja los navigator gradski asvalt od mene dosta, da ne prepunjavam Hvala drustvo jos jednom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ne,ne daj jos slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan eXtra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Već radio kod Vidika,al "popustile",tako da sam 2000km vozio 50-80km/h;-) Sto mi se nisi javio, resili bi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 15, 2012 (promenjeno) Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija Vas vodi do ostalih na imageshacku....mrzim me da ubacujem 200+ komada, u stvari ne znam kako to da uradim Promenio Octobar 15, 2012 član VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koju beše diplomu imaš? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Na kom granicnom prelazu ste presli u Albaniju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Gusinje - Vermoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Koju beše diplomu imaš? 2 Programski jezici u kojima sam ja radio dok sam studirao informatiku izumrli su pre skoro 20 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali u osnovi je još uvek 0 i 1.. jel tako? Popsy je lepo to objasnio u jednoj temi.. ali od tad se promenilo to da sajt na koji si kačio traži lovu i briše fotke posle 500 komata.. trenutno koristim www.photobucket.com vrlo je jednostavan za rad.. kad završiš sa kačenjem klikneš na select all, pa generate link codes for selected..pa klik na full size.. pastuješ u poruku i gotovo.. udariš i razmak između da ne budu slepljene jedna u drugu.. naš forum prima negde između 100 i 150 fotki u poruci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U ljubi te brat u prljav vrat ...taj buket mi se mnogo sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Octobar 16, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo jebucka kad se fotke mnogo gledaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To je do lisice i naravno neta.. samo zato me nervira..al je i dalje koristim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 16, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije do lisice, nije ni do neta, do protoka je... Kad prekoračiš određeni opseg, što se redovno desi kad je tema popularna, fotke postanu nevidljive do sledećeg meseca. Svakog 3.(trećeg) u mesecu se resetuju count-eri i fotke postanu ponovo vidljive. U međuvremenu, Photobucket nudi upgrade statusa u PRO, što, jeli, iznenađujuće, košta određenu svotu evara. Zato sam posle mnogo tema i nerviranja, dig'o ruke i počeo da koristim Google koji, evo ima i više od godine, fercera besprekorno, a i besplatno... Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan ajd sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Divotica! Jel imas ti toga jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan doobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan 8:40 drz lijevo, drz desno, sto bi ono , uh!!! Tako je to kad se fatas sa Jankom sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bilo je drz gace drz levor na samoj ivici i malo preko da sam pao... los los teren u kombinaciji sa road gumama ali kad si u off road neprilici samo nalegni na gas ima 2h sata snimka ovo je sazeto sta se sve desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh mracni, road gume ti smetaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, gad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kvarni jos jednom svaka cast, sve ono sa sm gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...