Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan stizemo u plav upoznajemo lokalnu ekipu, kojoj stvarno zavidim jer dje god da se krene putevi su nevejrovatni... NLB ekipa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dok smo cekali ekipu sa bjb iskoristih priliku da "upucam" jos koju fotografiju, ja sam prvi put u plavu, i bilo me je sramota iskreno, sanjam o alpima, dolomitima a ovo na pragu nijesam sve obisao, i sto je najgore, nemamo se cega stidjeti, cak naprotiv.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan posto ekipa iz srbije kasni vec 3 sata bili smo se zabrinuli... na svu srecu sve je bilo ok i poceli su da stizu. dr 650 iz nevade, spreman za put oko svijeta 800gs uvijek spreman za taj put 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kako je vec bilo skoro 5 sati, nijesmo imali puno vremena za upoznavanje, vec samo pun gas do jezera opet je tempo bio zestok da se nijesam imao kad dohvatiti aparata, medjutim bice dobrih sa GoPro... poslije 10tak minuta prasenja, pogledam u retrovizor vidim nema nikog iza... stajem, gasim motor, nista se ne cuje... Vedza i Mrle vec dobro kasne... poslije par minuta saznajem da je Vedza uspio da nadje ekser na drvenom mostu i tu je bio kraj za njega... Mrle mu je pravio drustvo nazad do servisa... Cekajuci Vedzu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Od nas 6, ostaje 4 Janko dr350, Zoran dr650, majstor kvarisa xr600 sa sm gumama, kojem skidam kapu kako je covjek uspio provesti sve ovo. naravno pod provesti ne mislim da je tempo bio lagan, vec jako dobar mislim da smo se posteno oznojili :twisted: ja sam poslije voznje bio umoran kao pas... a teren, izuzetno zahtjevan... oko hridskog jezera postoji krug, mi smo odabrali za penjanje lijevu stranu a desnu za spustanje, sto se pokazalo izuzetno dobro, jer da je bilo drugacije ko zna kako bi se sve zavrsilo. do jezera postoje utabani tragovi, ali samo na 20% puta je to ok, ostalo su duboki kanali koji su jako neprijatni za voznju... i kad god se nadjete u nezgodnoj situaciju na offu zapamtite, samo gas, e pa mi smo gas dobro drzali cijelim putem 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan i konacno hridsko jezero... Zoran put do samog jezera ne postoji a posto je vec bilo kasno odlucismo da nastavimo nazad do plava u kampu je vec stigla ekipa i iz hrvatske, i stinger, i mislim da ce sigurno imati 2 zestoko dobra dana... Vedza i ja smo morali nazad, tako da ostatak plava meni ostaje kao domaci zadatak... jako prijatan da se razumijemo :drool: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna za sad od mene ... bit ce jos sent from out of space .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E sve sam pluseve potrosio Lepo, lepo.... : :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan da sam znao da ce ovako dobro biti, bio bih spremniji, tj kupio bih motor i ostao sva tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok...svi su preziveli vikend na Plavu...bilo je predivno ,vreme,smestaj...domaci bikeri su nas ugostili kao da smo im najrodjeniji,Dr Blaza *vlasnik etno sela Komnenovo se poprilicno nalozio da i sam sebi nabavi enduro mashinicu za sledecu godinu a ovako je porucio ...stavi tamo na forumu > da svaki biker ovde ima da spava i doruckuje za 15E u bilo koje doba da naidje ovuda ...da zahvalim i Nik Goldu za pomaganje i organizovanju voznje jer poznaje kraj kao da je tu i rodjen ...naravno i momcima lokalcima koji su nam pokazali neke njihove skrivenije stazice....HVALA. Evo samo par fotki.....naravno za pocetak 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 8, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ostatak ekipe je na ohridu, presahali smo skopskog pa cemo kasnije plan za povratak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ostatak ekipe je na ohridu, presahali smo skopskog pa cemo kasnije plan za povratak Ostatak ekipe ? A gde si ti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Još sabiram utiske i mogu reći da sam presretan što imamo tako dobre ljude , dobre domaćine i prelijepu prirodu. Zoki me baš ganuo kada je juče poklonio svoje pa bogami nove čizme jednom mladom lokalcu Blažo vlasnik Komnenovog eko sela je ljudina i pravi motorđžija i ako nema motor Kvariša nam je pokazao znanje Momci iz Plava na čelu sa Dadom su prava enduro braća i domaćini za primjer A a ja mijenjam nik u Padač ili Padavičar ili Padavko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan evo slika i od mene ! Jos jedan pozdrav odlicnoj ekipi (i lokalcima!) i da se vidimo najkasnije do godine na isto mjesto! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 8, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sve hvale za domacine na prvom mestu! drustvo hvala na lepoj avanturi vlajko, vladasd, johan i ja smo stigli do ohrida, zalutali smo samo jednom na prokletijama a o posledicama uz slike na ohrid smo stigli nocas u 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Bravooooooo...za slike .....moj Panasonik trebao bi u kantu za smece da bacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pregazili Albaniju, oko 80 km kamena i bespuca..posle dobar put, ali guzva gora nego na Ibarskoj.. preko 12 sati 360 km Pita Johan Kvarnog Kvarisu jel ima makadama..? Nema brate...auto put do tamo Neka sam iznese utiske, krenuo je kuci, a mi smo na Ohridskom do daljnjeg..uz Kvarisu je uvek neizvesno i zanimljivo.. Sakamo Skopsko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!! Ovaj put nije moglo, al sledeci obavezno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Octobar 8, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesa i za cupave gume..lijepo skroz! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci za ovako lep slikopis.Priroda je fascinantna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 8, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ovakve voznje ne bi trebalo propustati. Vrhh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Octobar 8, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu, zavidim... Stinger, bravo za serial! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. 'Ajd nek neko stavi tracklog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro! :care Jel ste prosli kroz selo Velika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...