Jump to content

Moto Zajednica

Žuti TDR u Vojislava Ilića

Recommended Posts

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Danas, oko 13:00 u ulici Vojislava Ilica, jednu stanicu posle ATŠ-a prema crvenom krstu, video sam žutog TDR-a na sred ulice, razvaljenog i crvenog golfa koji je verovatno hteo da skrene levo ili je čak radio polukružno i izgleda da ga je dečko na motoru zabo tačno u vozačeva vrata. Golf dobrano ulubljen, stakla na sve strane, dečko leži, svestan, oko njega gomila ljudi, pomažu, po izgledu nije u životnoj opasnosti, mada bi se po izrazu lica reklo da je nešto slomio.Imao je i kacigu i jaknu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 494 postova

To mi je drugar , dosao sam tu nekih 2-3 minuta posle udesa ...

Marko '91 godiste , zuti TDR ... ukratko ... matorac u golfu je hteo na brzaka da uradi polukruzno preko pune linije ( sto je ludost u vojislava ilica preko dana) i isekao njega i ovaj se direktno zakucao i preleteo preko golfa ... Slomio je desnu ruku a ostalo je sve ok , nema povreda drugih , tako da je extra proshao , jer kada sam dolazio i video golfa i njegov motor presekao sam se ... Imao je jaknu , kacigu , rukavice ... Nigde ne ide bez toga i to ga je sada spasilo ...

A kada ga je udario matorac izlazi iz kola i pita ga ODAKLE SI SE TI STVORIO ?  :o I odmah sledi odgovor od ortaka JEL SE TI DROGIRAS ?  ;D

Uglavnom odvezla ga je hitna i vratio se posle neka 3 sata sa gipsom.. Ziv i zdrav

Motor smo izgurali nekih 300 metara dole kod drugara u dvoriste ... motor je bas havarisan ... evo par slika

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja