Ćili 674 Napisano Septembar 22, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, oko 13:00 u ulici Vojislava Ilica, jednu stanicu posle ATŠ-a prema crvenom krstu, video sam žutog TDR-a na sred ulice, razvaljenog i crvenog golfa koji je verovatno hteo da skrene levo ili je čak radio polukružno i izgleda da ga je dečko na motoru zabo tačno u vozačeva vrata. Golf dobrano ulubljen, stakla na sve strane, dečko leži, svestan, oko njega gomila ljudi, pomažu, po izgledu nije u životnoj opasnosti, mada bi se po izrazu lica reklo da je nešto slomio.Imao je i kacigu i jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan To mi je drugar , dosao sam tu nekih 2-3 minuta posle udesa ... Marko '91 godiste , zuti TDR ... ukratko ... matorac u golfu je hteo na brzaka da uradi polukruzno preko pune linije ( sto je ludost u vojislava ilica preko dana) i isekao njega i ovaj se direktno zakucao i preleteo preko golfa ... Slomio je desnu ruku a ostalo je sve ok , nema povreda drugih , tako da je extra proshao , jer kada sam dolazio i video golfa i njegov motor presekao sam se ... Imao je jaknu , kacigu , rukavice ... Nigde ne ide bez toga i to ga je sada spasilo ... A kada ga je udario matorac izlazi iz kola i pita ga ODAKLE SI SE TI STVORIO ? :o I odmah sledi odgovor od ortaka JEL SE TI DROGIRAS ? ;D Uglavnom odvezla ga je hitna i vratio se posle neka 3 sata sa gipsom.. Ziv i zdrav Motor smo izgurali nekih 300 metara dole kod drugara u dvoriste ... motor je bas havarisan ... evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan u prvu pomoc treba uvrstiti i glogov kolac da se prekrate muke matorim retardima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Polukružno na ovom delu Vojislava Ilića... matori je zreo za lobotomiju. Brz oporavak Marku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan matori je zreo za lobotomiju. Izgleda da je vec uradjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Itekako treba da se menja sistem za lekarske preglede za polaganje i produzavanje vozacke ............. matori fosil mogao je coveka da ubije brz oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Septembar 24, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zelim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...