Jump to content

Moto Zajednica

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?  

43 članova je glasalo

1. 1. Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

• Potpisaće dvogodišnje produženje ugovora sa Ducatiem
    • Potpisaće za neki Hondin satelitski tim (Gresini, LCR)
    • Potpisaće za Yamahin satelitski tim (Tech3)
    • Potpisaće za neki japanski fabrički tim (Repsol Honda, Yamaha Factory Racing)
    • Potpisaće za neki CRT tim
      0
    • Nešto drugo

Recommended Posts

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Ja kao Hondin navijac (u nedostatku BMW-a) mogu da pozelim toj fabrici jos jedan los period, kao taj pre dolaska Rosija. Sest titula u sedam godina. Pogodite koji vozac nije osvojio tu jednu nedostajucu titulu...

Imal' ta tvrdnja neki statisticki dokaz? :stabre:

Kako ono izgleda Hondina statistika od 1990 do danasnjih dana?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Mani me dinosaurusa i pogledaj moju statistiku!

RossivsStoner.jpg

Odlična statistika! Ima samo jedan problem, ti porediš celu Rossievu karijeru protiv cele Stonerove. Stoner je ako se ne varam šest godina mlađi od Rossia, i to je ono što je ključno. Takva statistika se obično koristi kada se upoređuju cele karijere nekih vozača.

Niko ne spori Rossieve titule i statistiku u nižim kategorijama, Stonerovi rezultati ne mogu ni da se porede sa Valentinovim, ali je zato Stoner svoju vozačku veličinu pokazao od '07 pa naovamo, tj. u premijer klasi, i tu je statistika u potpunosti na njegovoj strani.

Interesantno je da je Valentino Rossi najveći deo svojih pobeda i titula u premijer klasi ostvario pre 2007, što dovoljno govori o konkurenciji tog vremenskog perioda. Šta više, sam Casey Stoner ima više pobeda od cele Rossieve konkurencije pre 2007 (nisam računao Kenny Roberts, Jr.). Stoner je sve svoje pobede i titule ostvario vozeći protiv Valentina Rossia, Jorge Lorenza, Danija Pedrose i to je ono što je zaista njegov neverovatan uspeh. Možda nikada neće osvojiti titula u premijer klasi kao Valentino, ali će sigurno moći da se pohvali vremenom u kojem se trkao kao i vozačima koje je pobeđivao.

Ti si predocio jednu statistiku,ja drugu... Ispada da Stoner postoji od 2007 jer je do tada bio embrion???? :D

Ono sto nije izrazeno u ovoj gore tabeli je da su Stonerovi rezultati 125cc iz tri sezone za razliku od Rossija koji je vozio dve... Velicina vozaca je zbog toga sto je uradio u karijeri, a ne u par sezona od kad je postao vozac fabrickog tima. No dobro, svako ima pravo na svoj stav i svoje misljenje....

EDIT: Rossi je bio sampion 2008. i 2009. kad vec pricamo o karijeri od 2007.

• Podržavam 5

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ako ne uspe da dođe do titule na Ducatiju sledeće godine, u šta sumnjam, mislim da će napraviti sopstveni tim, jer tako može da zaradi najviše para. U tom slučaju verujem da će imati trkače i u drugim kategorijama.

Inače, interesantno je da navijače Stonera više zanima Rossi nego sam Stoner :lol:

• Integrisan, 13031 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Honda je imala los period, do dolaska Rossija.

Da si 90-ih pratio mototrke znao bi da je u Hondi vozio jedan tip koji se zvao Mick Doohan i da je uzeo 5 titula od 1994-1998 i da je 1999 titulu, opet na Hondi uzeo, Alex Criville. Tim istim motorom, koji je razvio Mick Doohan, Rossi je uzeo svoju prvu 500 titulu. Ali pošto nisi pratio mototrke, oprašta ti se.

• Podržavam 2

• Drug član, 3618 postova

RossivsStoner.jpg

Odlična statistika! Ima samo jedan problem, ti porediš celu Rossievu karijeru protiv cele Stonerove. Stoner je ako se ne varam šest godina mlađi od Rossia, i to je ono što je ključno. Takva statistika se obično koristi kada se upoređuju cele karijere nekih vozača.

Niko ne spori Rossieve titule i statistiku u nižim kategorijama, Stonerovi rezultati ne mogu ni da se porede sa Valentinovim, ali je zato Stoner svoju vozačku veličinu pokazao od '07 pa naovamo, tj. u premijer klasi, i tu je statistika u potpunosti na njegovoj strani.

Interesantno je da je Valentino Rossi najveći deo svojih pobeda i titula u premijer klasi ostvario pre 2007, što dovoljno govori o konkurenciji tog vremenskog perioda. Šta više, sam Casey Stoner ima više pobeda od cele Rossieve konkurencije pre 2007 (nisam računao Kenny Roberts, Jr.). Stoner je sve svoje pobede i titule ostvario vozeći protiv Valentina Rossia, Jorge Lorenza, Danija Pedrose i to je ono što je zaista njegov neverovatan uspeh. Možda nikada neće osvojiti titula u premijer klasi kao Valentino, ali će sigurno moći da se pohvali vremenom u kojem se trkao kao i vozačima koje je pobeđivao.

Ti si predocio jednu statistiku,ja drugu... Ispada da Stoner postoji od 2007 jer je do tada bio embrion???? :D

Ono sto nije izrazeno u ovoj gore tabeli je da su Stonerovi rezultati 125cc iz tri sezone za razliku od Rossija koji je vozio dve... Velicina vozaca je zbog toga sto je uradio u karijeri, a ne u par sezona od kad je postao vozac fabrickog tima. No dobro, svako ima pravo na svoj stav i svoje misljenje....

Ne, ne radi se o tome, propuštaš poentu, statistika od 2007 pa naovamo je jedina i realna ako se gleda 'head to head' tj. Rossi protiv Stonera (Stoner je od te godine na fabričkom motociklu). Rossi je stariji od Stonera i normalno je da je celokupna statisika na njegov strani.

Ako malo bolje pogledaš, ja nisam napisao da Rossi nije bio šampion 2008 i 2009, već sam napisao da je najveći deo svojih pobeda i titula ostvario pre 2007, kada mu je konkurencija bila znatno slabija. To uostalom dokazuje i sam Stoner sa svojim statističkim bilansom od 2007 pa naovamo, kojeg sam postavio nešto ranije.

Ja kao Hondin navijac (u nedostatku BMW-a) mogu da pozelim toj fabrici jos jedan los period, kao taj pre dolaska Rosija. Sest titula u sedam godina. Pogodite koji vozac nije osvojio tu jednu nedostajucu titulu...

Imal' ta tvrdnja neki statisticki dokaz? :stabre:

Kako ono izgleda Hondina statistika od 1990 do danasnjih dana?

Naravno, izvoli:

XTiow_screenhunter01jan102339.jpg

• Drug član, 981 postova

Ko je taj MICK DOHAN, sta je on naspram VELIKOG STONERA!

Imal' bolji vozac na svetu od STONERA i motor bolji od DUKATIJA?

Ustvari DUKATI i Honda su jedini motori na svetu, posto je na njima obe titule ostvario Stoner

• Podržavam 2

Honda je imala los period, do dolaska Rossija. Odlaskom Rossija jad i beda.

Yamaha je bila u govnima do dolaska Rosija. Odlaskom Rosija jad i beda.

E sad je red da se Dukati podigne na noge! :zdravo:

Moram ti priznati da si ovoga puta prevazišao sam sebe! Mislio sam da je to nemoguće.

Ko je taj MICK DOHAN, sta je on naspram VELIKOG STONERA!

Imal' bolji vozac na svetu od STONERA i motor bolji od DUKATIJA?

Ustvari DUKATI i Honda su jedini motori na svetu, posto je na njima obe titule ostvario Stoner

Dao sam ti plus samo zato što lupaš ko...

• Drug član, 981 postova

Sta hoces da kazes, da ce Stoner u sledecih sest godina uzeti sest titula? :staa2:

LUDO RAZMISLJANJE! :lol:

Ne znam kako si to samo mogao da zaključiš?

Pa iz stalnog isticanja razlike u godinama izmedju Rossija i Stonera I racunanja Stonerovih rezultata od 2007 na ovamo.

Spidzlla, dodaj i imena vozaca koji su osvajali titule.

Već sam probao da ti objasnim da postoje titule za vozače, proizvođače i timove. Ti si napisao:

Honda je imala los period, do dolaska Rossija. Odlaskom Rossija jad i beda.

Kada se napišeš "Honda" obično se misli da proizvođača, a ne na vozača. To sam probao i ranije da ti objasnim, ali vidim da nisam uspeo. Honda nije imala loš period pre Rossia, šta više bila je dominantna, pogledaj statistiku ponovo:

YcXBI_screenhunter01jan102339.jpg

Honda je dominantni konstruktor u '90 i '00.

Kada je u pitanju statistika vozača opeć ćeš uvideti da su Hondini vozači bili dominantni u '90, kao i da imaju titulu manje od vozača Yamahi u '00. Ponavljam, titula vozača ide vozaču, i njegovo je lično dostignuće, a titula konstruktora proizvođaču.

Hyv6b_screenhunter01jan150039.jpg

• UruK Hai, 2083 postova

RossivsStoner.jpg

Ne, ne radi se o tome, propuštaš poentu, statistika od 2007 pa naovamo je jedina i realna ako se gleda 'head to head' tj. Rossi protiv Stonera (Stoner je od te godine na fabričkom motociklu). Rossi je stariji od Stonera i normalno je da je celokupna statisika na njegov strani.

Ako malo bolje pogledaš, ja nisam napisao da Rossi nije bio šampion 2008 i 2009, već sam napisao da je najveći deo svojih pobeda i titula ostvario pre 2007, kada mu je konkurencija bila znatno slabija. To uostalom dokazuje i sam Stoner sa svojim statističkim bilansom od 2007 pa naovamo, kojeg sam postavio nešto ranije.

Stoner je poceo da se takmici u GP od 2006, od tada je head to head, te sezone nije imao niti jednu pobedu, ustvari imao je jedan podijum za celu sezonu i kada pogledas krajnje rezultate po sezonama opet je Rossi bolji od Stonera... Tvoja poenta je u tome da se izvuce esencija dobrih rezultata Stonera i da se od tog momenta pise istorija??? Ja to tako zaista ne mogu da prihvatim pa verovatno zato i ne dozivljavam tog Kengura kao nesto spektakularno!

Rossi je u prvih sest sezona u motoGP-u bio pet puta sampion! Ti znaci tvrdis da u tih sest godina imena poput Maxa Biaggi, Sete Gibernau, Loris Capirossi, Makoto Tamada, Nicky Hayden, Marco Melandri nisu bili dostojni protivnci??? Ma ajte Molim Vas! :lol:

• Podržavam 8

Sta hoces da kazes, da ce Stoner u sledecih sest godina uzeti sest titula? :staa2:

LUDO RAZMISLJANJE! :lol:

Ne znam kako si to samo mogao da zaključiš?

Pa iz stalnog isticanja razlike u godinama izmedju Rossija i Stonera I racunanja Stonerovih rezultata od 2007 na ovamo.

Opet si pogrešio, razlika u godinama je pomenuta kada je Zextreme uporedio statistiku cele Rossieve karijere protiv Stonerove. Stoner je znatno mlađi i takva statistika sada nema neku merodavnost. Zextreme je lepo istakao da je Rossi znatno bolji od Stonera u nižim kategorijama.

Što se tiče statistike od 2007 pa naovamo, ona je jedina koja je validna ako se gleda 'head to head' tj. Rossi protiv Stonera (Stoner je takođe od te godine na fabričkom motociklu).

• Drug član, 981 postova

Ja kao Rossijev navijac (kao i vi, Stonerovi navijaci), smatram da sam sto posto u pravu i da vi nemate pojma, te da statistika govori meni u prilog.

A sto se tice racunanja rezultata, ja ih racunam od OVOG MILENIJUMA!

RossivsStoner.jpg

Stoner je poceo da se takmici u GP od 2006, od tada je head to head, te sezone nije imao niti jednu pobedu, ustvari imao je jedan podijum za celu sezonu i kada pogledas krajnje rezultate po sezonama opet je Rossi bolji od Stonera... Tvoja poenta je u tome da se izvuce esencija dobrih rezultata Stonera i da se od tog momenta pise istorija??? Ja to tako zaista ne mogu da prihvatim pa verovatno zato i ne dozivljavam tog Kengura kao nesto spektakularno!

Ne, nije, ne znam da li si znao ali Rossi je od prve sezone u premijer klasi (tada 500cc) na fabričkoj mašini, a Stoner nije, zato sam nešto ranije istakao da je od '07 na fabričkoj mašini, izgleda da to nisi pročitao.

Moja je poenta uporediti dva vozača tzv. 'head to head' na ravnopravnim mašinama odnosno fabričkim mašinama u određenom vremenskom periodu, a on počinje od 2007 pa naovamo, svidelo se to tebi ili ne, ili prihvatao to ti ili ne.

Rossi je u prvih sest sezona u motoGP-u bio pet puta sampion! Ti znaci tvrdis da u tih sest godina imena poput Maxa Biaggi, Sete Gibernau, Loris Capirossi, Makoto Tamada, Nicky Hayden, Marco Melandri nisu bili dostojni protivnci???

Da, upravo to tvrdim, saberi pobede Rossievih glavnih rivala pre 2007 (Maxa Biaggi 11, Sete Gibernau 9, Nicky Hayden 3, i Marco Melandri 5) i uporedi ih sa brojem Stonerovih pobeda.

Valentino Rossi, pa makar seo na vrbovu metlu!!!!

:nanana::takoje:

Ako je ruganje meni, pogrešio si, ja sam bar milion puta napisao da Stoner i Rossi ne mogu da se porede, i da je Rossi veličina kakva do sad nije viđena, ali ajde, neka ti bude.

• UruK Hai, 2083 postova

Ako je ruganje meni, pogrešio si, ja sam bar milion puta napisao da Stoner i Rossi ne mogu da se porede, i da je Rossi veličina kakva do sad nije viđena, ali ajde, neka ti bude.

Ne rugam se tebi, daleko bilo...

Jednostavno ne prihvatam to da je Stoner bolji vozac od Rossija. Nece nikad ni biti!!! Bar statisticki jer jednostavno mu fale rezultati iz nizih klasa, a trebace dobro da se oznoji da nadoknadi i ovo sto je VR uradio u kraljevskoj klasi merili vi to od 2007 ili 2012 il kad god poceli... Istorija je napisala svoje!

• Podržavam 2

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Pa još beba kad zakmeči, ima da nosi dva para papuča odjednom i da peva nuna, nuna, nuške, bere beba kruške :lol:

Ne rugam se tebi, daleko bilo...

Jednostavno ne prihvatam to da je Stoner bolji vozac od Rossija. Nece nikad ni biti!!! Bar statisticki jer jednostavno mu fale rezultati iz nizih klasa, a trebace dobro da se oznoji da nadoknadi i ovo sto je VR uradio u kraljevskoj klasi merili vi to od 2007 ili 2012 il kad god poceli... Istorija je napisala svoje!

Stoner verovatno nikada neće dostići Rossiev broj titula, a po svemu sudeći neće ni probati, jer je već nekoliko puta rekao da se neće zadržavati u GP-u još dugo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja