Jump to content

Moto Zajednica

mladjan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mladjan

  • Rođendan 11.03.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Požarevac,Poljana
  • Interests
    Motocikli popravke i održavanje.
  • Motocikl
    Honda hornet s 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mladjan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Pošto je bilo malo muke oko nabavke rezervoara ostao sam dužan slike ali je i to rešeno zamenjeno je ulje i filteri motorić opran i spreman za tehnički.
  2. Rezervoar je nabavljen tako da tema može lock. Biće slikice u temi predstavljanje.
  3. I dalje sam u potrazi za drugim rezervoarom za Hondu hornet s molio bih ako neko zna gde bih mogao da nabavim da mi ostavi neki kontakt tel ili ako neko ima za prodaju od članova još bolje.
  4. Mnogo je u lošem stanju krpljen više puta i sada kad sam malo očistio ne izgleda mi uopšte dobro pojela ga korozija rupice sitne na sve strane.
  5. Dugo pratim forum doduše pasivno ali sa puno entuzijazma celog života pored mene je bio po neki moped, motor doduše manjih kubikaža ali težeo sam nečemu ozbiljnijem konačno u svojoj 43 godini i to baš onda kada sam postao i zvanično deda rešim i sebe ponovim ozbiljnom mašinom pao je izbor na hondu hornet s 600 2002g. Tako da sada zvanično pristupam moto zajednici. Imam puno pitanja za članove koji su koliko vidim ovde već prekaljeni motoristi ali i majstori zanata oko održavanja motocikla jel sam naučen da ono što vozim sam popravljam i održavam. Pozdrav za sve motoriste.
  6. Kupujem rezervoar za Hondu hornet s600 2002g ako neko ima da ponudi ispravan dobar da nije korodirao neka pošalje poruku sa opisom o cenom. Hvala.
  7. Dugo pratim forum doduše pasivno ali sa puno entuzijazma celog života pored mene je bio po neki moped, motor doduše manjih kubikaža ali težeo sam nečemu ozbiljnijem konačno u svojoj 43 godini i to baš onda kada sam postao i zvanično deda rešim i sebe ponovim ozbiljnom mašinom pao je izbor na

    hondu hornet s 600 2002g.

    Tako da sada zvanično pristupam moto zajednici.

    Imam puno pitanja za članove koji su koliko vidim ovde već prekaljeni motoristi ali i majstori zanata oko održavanja motocikla jel sam naučen da ono što vozim sam popravljam i održavam.

    Pozdrav za sve motoriste.👍

     

    1. Pablo

      Pablo

      Zdravo Mlađane, dobrodošao. Predlažem ti da otvoriš temu na forumu Predstavljanje Članova i u toj temi da se predstaviš. :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja