Cika Kure 177 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto me Dexxter izgrdio, moram da se predstavim. ;D Mislio sam da predstavljanje saceka da kupim bike i da se predstavim sa sve slikom, ali to sa slikom ce da saceka dok se masina ne parkira u garazu. Dakle, sta reci? Iz Novog Beograda sam, 45 blok, 45 godina, ekonomista po vokaciji, ali ne radim u struci. :-[ Prva besna masina koju sam uzjahao, davne 1974 god. bio je Pony Express sa Puch masinom. Mnogi se verovatno i ne secaju,a mladja populacija ovde i ne zna za taj primerak "zveri" na dva tocka. ;D Posle Ponike na red su dosli Tomosi: T15, sprint 50, Kros junior, zavrsetkom tog poglavlja, na scenu stupa CZ enduro 250, Honda CB400, povremena voznja Kawasakija GPZ 900R (sto je to bila brza sprava u ono vreme ) od pokojnog drugara i tu se prica na zalost prekida neke 1992. godine. Posao, skola, porodicne obaveze, bolest u porodici itd. sve me je to odvojilo dugi niz godina od motora. Nekako se sada skockao trenutak, da mogu da se vratim na bajkersku scenu. Velika zelja je Yamaha FZS 600 Fazer, ali mogucnosti kazu nesto drugo, najverovatnije neki Suzuki Bandit 600, starijeg godista 96-97). Prica ce se nastaviti. U svakom slucaju vidim da ovde ima dosta zaljubljenika u motore i da je ovo jedno fino mesto za virtuelno druzenje. Nadam se da cu vremenom upoznati neke clanove i u RL. Od sada tu sam medju vama, da delimo dobro i sto manje zla. Veliki pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto me Dexxter izgrdio, moram da se predstavim. Iz Novog Beograda sam, 45 blok, 45 godina, ). Prica ce se nastaviti. U svakom slucaju vidim da ovde ima dosta zaljubljenika u motore i da je ovo jedno fino mesto za virtuelno druzenje. Nadam se da cu vremenom upoznati neke clanove i u RL. da me ljudi ne znaju pa i da ti poveruju da sam te izgrdio ;D ;D ;D dobro nam došao, komšija povratniče! Vidimo se vrlo brzo tu po bloku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto me Dexxter izgrdio, moram da se predstavim...! Nemoguce! :o Dobro Ti nama doshao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRODOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošao i da što pre realizuješ nabavku "sokoćala" po svojoj želji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav povratniku od povratnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan PozZ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Septembar 23, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav KOLEGA, Cuj generacijo sudbina nam je bila slicna samo sto sam ja pre 5 god. SKOCKAO motor(Honda-Pan 1100) Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Septembar 25, 2007 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao gene,ja se vracah par puta ali resih da vise ne ostajem bez motora.Zoran Pancevo,Uzice.Dominator 650.Cene padaju,strpi se .Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao generacijo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. Eto nije dugo trajalo, kupih i ja bike. Sada sam pravi clan zajednice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav matori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Cika Kure hoces sada da...... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...