bugiman 729 Napisano Januar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neću da nosim kacigu, čini da izgledam glupo. - Mentalna starost nula! " Ne volim da nosim kacigu, kvari mi frizuru. - Pacijent neurohirurgije! " Nikad ne nosim kacigu, ne izgledaju kul. - Pacijent kranijalne hirurgije! " prevod teksta u donjem dijelu slika:Svake godine PREKO 11000 LJUDI UMRE na našim putevima, a 30000 je ozbiljno POVRIJEĐENO. To znači da je HILJADE PORODICA ostalo da SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM. Porodice izmučene GUBITKOM VOLJENIH OSOBA. Osakaćene SMANJENIM PRIHODIMA zbog iznenadne potrebe za zbrinjavanjem rođaka sa TRAJNIM OŠTEĆENJEM MOZGA. Tužna je istina da je 40% ovih slučajeva moglo biti SPRIJEČENO jednostavnim nošenjem kacige. Kad razmislite o tome, NEMA IZGOVORA." • Kaciga je najvažniji element zaštite motociklista. Bez kacige suludo je napraviti i jedan jedini metar na motociklu. Nema opravdanja za nenošenje kacige, nikakvog - nikada >Spoljasni deo kacige(oklop): Sprecava prodiranje spicastih delova i obezbedjuje strukturu >Unutrasnji deo: Smanjuje zaustavnu silu koja deluje na glavu vozaca >Statistički prosek oštećenja fullface kacige u saobraćajnim nesrećama, obratite pažnju na to da neke kacige nemaju školjku poput fullface kacige i da se na tim mestima umesto kacige nalazi vaša glava. Brada strada skoro 20%!!! Sad vidite koliko full face kaciga vise zastiti glavu od ostalih! ps... ovo sam video sa drugog foruma i pomislio sam da bi bilo korisno da postavim ovde ako nema....ako je neko postavio pre mene izbrisacu samo kazite.... 33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bre ne znam! Ja volim kacige i da mogu,imao bih bar 10 komada. Od sorte... Ali jbga... Kakva je situacija i motor ce da ode 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Врло поучно! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 10, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Plusic za trud. Moj je princip otprilike: ako idem dovoljno daleko da podignem noge na fuzastere (vise od nekoliko metara), kaciga na glavu ide OBAVEZNO !!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, odakle vam motiv vise da postavljate iste stvari iznova i iznova i iznova....... Jel to iz dosade ili "da biste spasili neki mladi zivot" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A ti komentarises teme koje te ne interesuju iz dosade ili... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao sta me interesuje. A i inace, teme koje me ne interesuju uglavnom komentarisem iz dosade, Toni Kliftone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Konstantno novi ljidi, pocetnici, dolaze na forum i mozda nisu imali susret sa ovakvim slikama. Zbog njih neka je tu, i zbog njih neka se ponavlja, a ja cu da obnavljam jer mi se cesto desi da zaboravim. Ne kacigu, nju iz navike nosim, vec da malo popustim gas gde mu nije mesto. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Konstantno novi ljidi, pocetnici, dolaze na forum i mozda nisu imali susret sa ovakvim slikama. Zbog njih neka je tu, i zbog njih neka se ponavlja, a ja cu da obnavljam jer mi se cesto desi da zaboravim. Ne kacigu, nju iz navike nosim, vec da malo popustim gas gde mu nije mesto. Svaka cast Brate Kepo, od viska glava ne boli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1326787415[/url]' post='1223669']Konstantno novi ljidi, pocetnici, dolaze na forum i mozda nisu imali susret sa ovakvim slikama. Zbog njih neka je tu, i zbog njih neka se ponavlja, a ja cu da obnavljam jer mi se cesto desi da zaboravim. Ne kacigu, nju iz navike nosim, vec da malo popustim gas gde mu nije mesto. Svaka rec je na mestu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan poučno boga mi !! novajlije pazite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Kaciga se ne nosi zbog toga sto to pise u nekom Zakonu vec zbog sebe i svoje sigurnosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, treba kacigu brisati iz zakona a ove stvari prikazivati na rts-u koji valjda zato i plaćamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 19, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konstantno novi ljidi, pocetnici, dolaze na forum i mozda nisu imali susret sa ovakvim slikama. Zbog njih neka je tu, i zbog njih neka se ponavlja, a ja cu da obnavljam jer mi se cesto desi da zaboravim. Ne kacigu, nju iz navike nosim, vec da malo popustim gas gde mu nije mesto. Pa zar se ne potsjetis svaki put kad se tusiras? Ili si zarastao tako dobro? Treba objasniti / ponoviti mladima, mada ovakve slike znaju da budu i kontra produktivne, tj. prepadnu ljude. Moj mali nije pitao za motor od kad sam se ja slomio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Konstantno novi ljidi, pocetnici, dolaze na forum i mozda nisu imali susret sa ovakvim slikama. Zbog njih neka je tu, i zbog njih neka se ponavlja, a ja cu da obnavljam jer mi se cesto desi da zaboravim. Ne kacigu, nju iz navike nosim, vec da malo popustim gas gde mu nije mesto. Pa zar se ne potsjetis svaki put kad se tusiras? Ili si zarastao tako dobro? Ostali su dozivotni pečati, al na njih sam izgleda oguglao. Navikao sam se. Ove slike izgledaju mnogo strasnije, pa imaju bolji efekat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovo treba tupiti u nedogled. Pa neka se makar i jedan zivot sacuva. Ovo piskaranje je i onako dzabe To je kao kada svakog septembra krece kampanja za paznju na decu i pesacke prelaze. Svi znamo za to ali je odlicno je da se stalno tupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi smo cudan narod ( za druge narode neznam ) . Kada bi imao dinar za svaki put kada mi neko kaze da mu kaciga ne treba i da on pazljivo vozi ili sto je jos gore da je vozio motor jos dok ja nisam znao sta je to, bio bih bogat covek. najjace objasnjenje mi je bilo kada je jedna devojka u nekom razgovoru rekla da ona nezna zasto treba da nosi kacigu jer kada je nosi onda je niko u gradu ne vidi da je prosla na skuteru .... Inace nije bilo efekta objasniti joj cemu kaciga sluzi. Mada jos mi je gori bio komentar jedne starije gospodje ciji je sin trebalo da plati kaznu zato sto nije nosio kacigu koja je rekla kako je to gluost sto on eto mora da plati kaznu kad on time sto nije nosio kacigu nije nikog drugog ugrozio do samog sebe !!! Pa mislim ... sta reci .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...