đunta 4389 Napisano Jul 17, 2012 Ne silazi, 6691 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sebi najveći, neki XL ili XXL, ne radi se ovaj model u većem broju, a supruzi neki M, ona visoka 172, nije debela al nije ni žgolja. Ne brini za veličinu, ima pomeranja a i rastegljiv je pa komotno može 130 kila da se uvuče jer grudna zaštita je iznad stomačnog džaka. Jedan pojas je krut al drugi rastegljiv i može da se istegne preko trbuha. Imaš i u Srbiji da nađeš na tu temu i uvek je bolje probati pa kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 17, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio ovo to ,sa poštarinom 35 EUR. došlo iz Hong Konga za 11 dana. Prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio ovo to ,sa poštarinom 35 EUR. došlo iz Hong Konga za 11 dana. Prezadovoljan Jos kad bi ovo moglo da se proba negde da ne narucujemo na slepo. Kako si ti porucio i kako se slazu velicine sa nasim standardnim eu velicinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 30, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam 185 visine 97kg sam težak kupio XXL,odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 30, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije puno skupo kontao sam ako bude maleno prodaću lako nekom svom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan savetujem vam da protektore uvek kupujete neposredno i obavezno da ih probate. jako losa iskustva su imali moji drugari sa kojima sam išao na snowboarding. ok, ovo je vožnja daske po snegu a ne motora ali kada padas iste stvari se desavaju. neadekvatna zaštita može više štete nego koristi doneti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...