vasa maser 28 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem navigaciju 4,3 sa mapama i naravno da je povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73977-roadstar/page__p__1183366#entry1183366 Ima i blutut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sifacca 22 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 50 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih neku do 20 E, mož' i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za 20 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Oces Nokiu 5800 Xpres music sa navigacijom i instaliranim garminom sa detaljnim mapama Srbije?Navigacija odlicno radi kao i sve ostale funkcije (touch,wifi,...),jedino sto je kamera zaprljana prasinom pa kad slikas vide se neke trunkice prasine i malo je mutno. 60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze imam i ja na telefonu ali ocu samo navigaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 5, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Oces Nokiu 5800 Xpres music sa navigacijom i instaliranim garminom sa detaljnim mapama Srbije?Navigacija odlicno radi kao i sve ostale funkcije (touch,wifi,...),jedino sto je kamera zaprljana prasinom pa kad slikas vide se neke trunkice prasine i malo je mutno. 60e A šta fali telefonu kad je tako mala cena ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Oces Nokiu 5800 Xpres music sa navigacijom i instaliranim garminom sa detaljnim mapama Srbije?Navigacija odlicno radi kao i sve ostale funkcije (touch,wifi,...),jedino sto je kamera zaprljana prasinom pa kad slikas vide se neke trunkice prasine i malo je mutno. 60e A šta fali telefonu kad je tako mala cena ??? samo ekran...:DDD salim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Telefonu ne fali bas nista osim sto je kamera prljava od prasine pa kad se slika vide se trunkice na slici.Probao sam da je ocistim stapicem za usi ali izgleda da je nekako prasina usla ispod sociva tako da nisam uspeo.Sve ostalo radi extra a posebno me je odusevila navigacija koliko je detaljna i precizna. Nego to sad nije ni vazno,sinoc sam prodao tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO HVALAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...