Merkat 2 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan POsle dosta voznje skutera mislim da sam se odlucio da uzmem nesto vece. Svaki put kada bih probao neki motor primetio bih da mi je malo mali..... imam 192cm. jako mi se svidjaju Kawasaki naked modeli, ali opet kada bih seo osem sam se kao neka budala koja je uzela motor dva broja manji,ali ga ipak uzela..... Siguran sam da imate neki savet po tom pitanju, naravno osim endura .... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Možda Fazer, na njemu se dosta visoko sedi i ima veliko sedište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano Januar 3, 2012 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan probaj sto vise motora, i kupi onaj na kojem se najbolje budes osecao, mozda ce ti i biti malo mali al sta te briga, vazno da ti mami osmeh na licu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero, zrx 1200,bandit 1200,cb 1300,...fazer 1000.... samo para da je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 197 a imao sam Fazera i mogu ti reci da sam se na njemu prelepo osecao i uopste nisam delovao smesno(bar ja tako mislim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 3, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan TDM, ja sam ga prvenstveno zbog toga i uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa cirka 2 metra i 130 kila žive vage, svi motori na kojima sedim deluju mali. Koga zabole, bitno je da sam ja zadovoljan i da se vozim. Samo nemo da kupiš neku trafiku ili tarabu, sve je to precenjeno. Za ostale nem pojma, al sam čuo i da se kvaru. Znam da ti ovi savet ne znači ič, al sam se barem potrudio da napišem nešto. Pozdrav druže i srećno u kupovini makine koja ti potera leptiriće u stomaku, a za poglede sa strane ne brini, mogu samo da ti zavide. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Januar 3, 2012 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je bolje da motor "pojede" coveka ,nego obrnuto. Ako predpostavimo da nisi mali,ne bi trebalo ni da te srusi grdosija od motora dok si u mestu. Sto se voznje tice,ne nosis ga na ledjima. Mozda nekom i nije bitno kako izgleda na malom motoru,ali da ti pravo kazem,meni je bas ruzno kad se motor sprci ispod vozaca. Da ne bude da samo pametujem,i kod mene je slicna situacija. Ja sam visok 190 i sigurno bi mi bolje pristao neki TDM,stari gpz 900,gsxr1100,cbr1000f...a da ne kazem gs1200...Ali sta cu,vozim ovo sta imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemo da kupiš neku trafiku ili tarabu, sve je to precenjeno. Za ostale nem pojma, al sam čuo i da se kvaru. Malo gledah slikice i cene i najvise mi oku prijaju TDM, Varadero i VStorm. Mada su i isti tip, ako ne gresim (prosvetlite me) ?! Iz nekog razloga Varadero je tu najfetiniji, koji je razlog (ako ne smaram) ?? Vidim i po Atini (gde trenutno ''radim'') svi voze takve motore, predpostavljam da su do jaja udobni, mozda cak i za duze putovanje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da pitam: koji su trafike i tarabe Blagodarim na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Januar 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trafika Taraba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan jos kada bih nasao neku ovako dobru taraba...gde bi mi bio kraj @aćimo - prijatelje rasvetli mi slucaj, ovako sam se osecao lada sam video unutrasnjost kompjutera prvi put sve izgleda da ce biti V-Strom, manji naravno. Mada varadero izgleda cudo ali i kosta toliko, osim ako se ne desi neko cudo u kladionici Listajuci po forumu nasao sam o svim motorima sto mi se svidjaju, ali opet to uglavno pricaju ljudi o licnim motorima, i onda je jako tesko oceniti. Ipak ljudi smo neretko subjektivni svojim ljubimcima kada postavim slike svog skutera bice i na prodaju, valja se pridodati koji dinar za drugi motor!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan sve izgleda da ce biti V-Strom, manji naravno. Mada varadero izgleda cudo ali i kosta toliko, osim ako se ne desi neko cudo u kladionici Listajuci po forumu nasao sam o svim motorima sto mi se svidjaju, ali opet to uglavno pricaju ljudi o licnim motorima, i onda je jako tesko oceniti. Ipak ljudi smo neretko subjektivni svojim ljubimcima kada postavim slike svog skutera bice i na prodaju, valja se pridodati koji dinar za drugi motor!! V-strom 600 je dobar motor, malo troši, udoban, lepo ide, jedina mana je što je Suzuki. Slabija završna obrada, nekako deluje... ne znam kako da kažem, stavi ga pored sledećeg, pa vidi šta mislim. TDM - da ja imam dva metra i velike mišiće, vozio bih TDMa. Prelep motor, udoban, lepo ide. Hoće da troše ulje, to im je normalno, ali inače su super mašine. Varadero - puno troši. Puno troši. Jesam rekao da troši puno? Sve ostalo - Honda je, pobogu! Odlična mašina. Neko je spominjao Tenere i Afrike. Osim što su mi ti klasični enduro motori ružni kao noć, sasvim su pametan izbor za naše puteve. Ako ti ne smeta da voziš GA-DAN motor za koji se vidi da je pravljen kada i prvi deo Ratova zvezda, onda ćeš biti sretan. Zahvalni za održavanje, ima delova, pouzdani i pravljeni da traju. Predviđeni su za puteve poput naših: znači reli, bespuća, ležeći policajci i ležeće policajke, kolotrazi... Honda Afrika je s razlogom i opravdano skuplja od Yamahe Tenere (uz sve poštovanje prema Yamahi, koliko para toliko i muzike ovde važi). Ako voliš sportskiji motor, Fejzer od 1000 kubika je fenomenalna mašina. Za veličinu će ovo biti od koristi: http://cycle-ergo.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan @Slaninar - xexexexe nisam bas toliki, imam visinu ali imam 97-98kg!! a oval link za velicine motora i vozaca je fenomenalan!! Na kraju ispade da bih se najkomotnije osecao na Versys-u. Najvise sediste, ruke blago savijene. Nisam za sportskiji tip motora, a i posto mi je prvi ne zelim da bude pre jaka masina. Najvaznije, uz cenu je li , je da moze dvoje da putuju i za grad da je OK, da je oboma udobno, da ljudi u komentarima ne spominju slabije kocnice (kao kod velikog V-Strom-a) i lagao bih ako bih rekao nije bitno koliko mi je lep, a sada dali moze da ide 130 ili 170 mi je manje bitno, ugalvnom i kada se krene na put nema zurbe, bolje 5 minuta duze voziti nego. Ne treba mi za off vec samo za asfalt, za sada nemam ni zelju da probam avanturistickije dok se ne budem naucio na normalnu voznju!! Na zalost u oglassima bas i nema tih sto bih i ja, izgleda da valjaju pa se nikome ne prodaje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ispade da bih se najkomotnije osecao na Versys-u. Eee, sjajno, na njega sam skroz zaboravio. NISAM ga vozio, samo sam se dosta raspitivao, čitao. Deluje mi kao odličan motor. Jedino što mi je onaj far gadaaaaan, uh! Do bola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan jes malu far gadnjikav, citah na nekom od postova da je to i bila zamisao. vizuelno mu nesto radi, 'bem li ga bilo je na engleskom pa bas nisam razumeo tu rec. Ali nesto sam razmisljao, dok vozimo pa mi ne vidimo nas far a lepo se vozimo jedno drugo pitanje: letos sam primetio da nasa policija ima neke nove motore!!! i to sam skontao tek posto je pandur ispred mene odjurio sa mojom tablicom naravno zato sto sam zakasnio sa registracijom samo par, 4, 5 meseci sreca pa sam posle tri dana otisao iz BG. jel zna neko koje su motore pazarili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 11, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan v strom 650 i chovek od 197. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan odluka je pala, sa ovom slikom sam siguran da je V-Strom prvi izbor. Samo da mi je lepo guzi kada se smestim.... Mogu vam reci da nisam video agilnije virtualne druzine od vas. Dugo sam bio clan (tj. jos uvek sam) Mercedes-Kluba, dok sam ima kola. I oni su isto otvoreni, strpljivi za glupa pitanja, druzeljubivi ai nikako brzi kao vi!!! Glupo bi bilo da kazem ''nisam ocekivao ovolike savete'' ili nesto slicno ali za brzinu to sam zaista iznenadjen!! HVALA Vam svima!! od nedelje (posto cu te tada nazad u BG) cu staviti svoj SYM medj oglasi, valjda cete opet brzi i racgrabiti se da ga kupite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...