Mikka 431 Napisano Septembar 17, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Proslo mesec dana kako se vratih iz grcke i bas se smorih !!! Opet bih da sednem na bike i odjezdim, opet bih na plazu i da okusim grcku kuhinju ! i naravno da vidim moju dragu Tijanu, koja je jos tamo ! Uhhh ! A u BGD-u smor nevidjen, svi nervozni, ljuti, ne vole bajkere, vrucina ... !!! Kum Braca opet planira da ode negde za dragom i sinom na jos 15-ak dana i pada odluka da idu na Krf ! uhhh i ja bih ! vece pred put me izlozi ko' magarca da idem i ja, naravno ja se primim i sutradan ujutro sednem na konja i krenem ! ;D Jutro, pumpa u francuskoj OMV kod Nisa, kako sam izasao iz BGD-a pocela kisa koja me je pratila do Makedonije ! Makedonija 45c spalio sam se ! i napokon Grcka ! na jednom delu puta, opet me uhvati kisa, grmi seva, 5cm vode po asfaltu ! vise sam se smorio od oblacenja i skidanja kisnog ! cas vruce, cas hladno ! Uhhh ! ma nema veze Idemooooooooo !!! ;D i napokon Igumenica playa Paleokastrica Kum Braca ! ladi covek pivo ! ;D hmmmm ! Beavis & Butthead Kerkira Zajebancija na bazenu ! ;D Voznja po brdima omiljena playa, Mirtiotisa ! sumrak jutro playa Pelekas Boca je najvise uzivao na Pelekasu, pesak, talasi i bazen ! slikamo talase Bleja na playi ekipa bleja na golden fox-u iznad Paleokastrice Ispred apartmana za ovo zivim ! Stara tvrdjava Tijana & ja uhhh ta grcka kuhinja ! ;D i doslo vreme za povratak ! :'( poslednji pogled na Kerkiru ! opet smaranje na brodu ! iiiii peglanje kroz prelepe pejsaze ! ;D i opet Makedonija i eto me u bgd-u, pravo u garazu Azerbidzanaca ! ;D u pozadini Hitmanbike, ready to go ! hmmm pa zar niste otisli ..... ;D pozdrav svim BJB-ovcima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putpisu, obozavam da vidim kvalitetne fotke! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mikko..blink! Prsten?! Ps.kakoooo lepeee fooootkeeeeee...a'be! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1387 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uf....uf...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf....uffffffffffffffffffffffffffff Em sto volem more....em sto volem Grcku...em sto volem da klopam po grcki....uf, uf , uf...sledece godine sam dao rec sebi da idem motorom do tamo, a uz ovakve slike i utiske....ima da sad odma iscrtam sebi plan puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Septembar 17, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo,fantasticno,fenooomeenalnoo,kad su ovako dobre slike,kako je tek tebi bilo dobro. ;D Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj' lepo da se mi dogovorimo da nas pustis malo na miru Sjajno Miko...kao i svaki put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ajde sad lepo nam priznaj necemo ti nista,dasi sve to izmislio i odradio u foto shopu ;D ;D ;D pozdrav kralju!!thanks za trud sto si tvoje uzivanje na neki nacin podelio sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mikka izbrisao pojam "daleko" i "i ja znam da slikam" iz mog rečnika. Peder. ;D ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kakve fotke, deset puta sam ih video, cak i skinuo. Svaka cast majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno putovanje, izuzetne slike, izuzetni predeli... (sto rece covek: "ona je izuzetno jako zakocila....da, da...izuzetnog putovanja" ) Svaka cast Miko...zeljno iscekujemo tvoje sledece putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhhh....podilaze me zmarci..nesto me buska cacka...Jooojjjjj lepoteeeeeeeeee...Mikka svaka ti cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Swimming is forbiten a bre Grci, Grci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 587 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro, mnogoooo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji si fotograf, alal ti vera i dragana....ZAISTA, UVEK ME ODUSEVIS OPET I OPET! PS el ti umro frizer ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 18, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si pronashao josh jedan zen u ziwotu ;D Chini mi se da je bilo josh bolje i opushtenije nego prwi put .. keep on rolling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 18, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom i od mene SVAKA CAST za fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel sad i ja treba da ti pohvalim fotke ili sta......... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh! pozdrav, dule edit: Krf, da. Bogovsko ostrvo. Propustio sam ovu sansu na loto-u. ali prvom prilikom se iseljavam tamo! Hvala ti Mikko sto me REDOVNO podsecas koliko je meni "legao" krf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Miko, nemam riječi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan :o :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 18, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aj' lepo da se mi dogovorimo da nas pustis malo na miru Hocu ! obecavam ! ali do prve prilike ;D PS el ti umro frizer ? ;D aha ! ;D A jel sad i ja treba da ti pohvalim fotke ili sta......... ;D ;D ;D Pa naravno !!! xe xe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Mikko a gde ti je usvojeno dete sto oce u Azerbejdzan da ide ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 18, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Mikko a gde ti je usvojeno dete sto oce u Azerbejdzan da ide ??? ;D ;D ;D Ahahahahahahahahahahahahahaha !!! idi bre u persun !!! nasmeja me do suza !!! paaaaa, mali je nasao novu devojcicu pa mu se izgleda ne ide !!! ;D kako stari kazu "daleko od ociju, daleko od srca" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,mnogo lep motor,mnogo lepa turai mnogo lepe slike,za divljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Mikko a gde ti je usvojeno dete sto oce u Azerbejdzan da ide ??? ;D ;D ;D Ahahahahahahahahahahahahahaha !!! idi bre u persun !!! nasmeja me do suza !!! paaaaa, mali je nasao novu devojcicu pa mu se izgleda ne ide !!! ;D kako stari kazu "daleko od ociju, daleko od srca" ;D Mozda rachuna "Bolje p...a u ruci, nego Azerbejdzan na grani".... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...