seba011 1622 Napisano Jun 1, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zzr 1200. z. komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da napises kako si pretio i vredjao musteriju da ljudi znaju skim imaju posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 1, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da napises kako si pretio i vredjao musteriju da ljudi znaju skim imaju posla Znaci ,,majstor,, prsoooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jun 1, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1149 Napisano Jun 1, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serpente 6 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. @landser Evo i ja da se obratim jer sam prisutvovao,dobio si ponudu da dobijes nov crash bar,dobio si ponudu da ti vrati pare i nadoknadi za gorivo koje si potrosio i da odes kod nekogg drugog da ti napravi nov crash bar,predlozio ti je i da kupis originalan koji kostaju 160e+ ako ne gresim,tvoje reci su bile "ja da imam toliko para ja bih kupio nov motor, 160 e je mnogo".Zatim, poceo si onda da kukas i na cenu koju si platio crash barove kako je tebi i to mnogo , kako je previse skupo i onda si se usudio da nekome pocnes da obracunavas koliku on zaradu ima?!!! NEMAS TRUNKU postovanja i pricas nekome kako je cena ova ili ona velika jer materijal kosta ovoliko ili onoliko,kako je zarada tolika i tolika?! sta bre ti imas covece sa tim koliko ko zaradjuje? pljujes nekome u lice sa tim nepostovanjem i ocekujes da tebe neko postuje?Nisi hteo nov crash bar,nisi hteo pare nazad + nadoknadu za potrosen benzin,vec si hteo da ti vrati deo para jer,ponavljam, mislis da je njegova zarada prevelika a da pritom nemas pojma sta koliko kosta?! ti si druze dosao ne jer ti crash bar nije odgovarao,vec jer si pokusao na veoma pokvaren nacin povratis deo para.I sada povrh svega ti ovde kazes da su njegovi radovi nula ? NULA POSTOVANJA I NULA KULTURE!!!! I pre nego sto si dosao rekao ti je cenu ,zasto tad nisi rekao da ti je mnogo? Nego si pederski sacekao da zavrsi crash bar pa pokusao da povratis koj dinar. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. @landser Evo i ja da se obratim jer sam prisutvovao,dobio si ponudu da dobijes nov crash bar,dobio si ponudu da ti vrati pare i nadoknadi za gorivo koje si potrosio i da odes kod nekogg drugog da ti napravi nov crash bar,predlozio ti je i da kupis originalan koji kostaju 160e+ ako ne gresim,tvoje reci su bile "ja da imam toliko para ja bih kupio nov motor, 160 e je mnogo".Zatim, poceo si onda da kukas i na cenu koju si platio crash barove kako je tebi i to mnogo , kako je previse skupo i onda si se usudio da nekome pocnes da obracunavas koliku on zaradu ima?!!! NEMAS TRUNKU postovanja i pricas nekome kako je cena ova ili ona velika jer materijal kosta ovoliko ili onoliko,kako je zarada tolika i tolika?! sta bre ti imas covece sa tim koliko ko zaradjuje? pljujes nekome u lice sa tim nepostovanjem i ocekujes da tebe neko postuje?Nisi hteo nov crash bar,nisi hteo pare nazad + nadoknadu za potrosen benzin,vec si hteo da ti vrati deo para jer,ponavljam, mislis da je njegova zarada prevelika a da pritom nemas pojma sta koliko kosta?! ti si druze dosao ne jer ti crash bar nije odgovarao,vec jer si pokusao na veoma pokvaren nacin povratis deo para.I sada povrh svega ti ovde kazes da su njegovi radovi nula ? NULA POSTOVANJA I NULA KULTURE!!!! I pre nego sto si dosao rekao ti je cenu ,zasto tad nisi rekao da ti je mnogo? Nego si pederski sacekao da zavrsi crash bar pa pokusao da povratis koj dinar. Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Seba mi je radio bocne nosace kofera, prvi utisak o coveku je da je izrazito prijatna osoba i da tacno zna sta radi. Vredan, prijatan, kulturan covek kao i momak koji radi sa njim. Sto je za rezultat dalo lepe bocne nosace kofera. Dali cu ici ponovo kod Sebe, naravno nema razloga da ne bude tako! Preporucujem svima Sebinu radionicu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Srafovi i treba da su okrenuti ka betonu ,gumice na stenderu ne postoje a za boju, sta da kazem, izvini sto nisam pitao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1149 Napisano Jun 2, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Srafovi i treba da su okrenuti ka betonu ,gumice na stenderu ne postoje a za boju, sta da kazem, izvini sto nisam pitao .Na vasoj slici na sajtu su na gore onda je tu pogresno i nema rucicu za podizanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serpente 6 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. @landser Evo i ja da se obratim jer sam prisutvovao,dobio si ponudu da dobijes nov crash bar,dobio si ponudu da ti vrati pare i nadoknadi za gorivo koje si potrosio i da odes kod nekogg drugog da ti napravi nov crash bar,predlozio ti je i da kupis originalan koji kostaju 160e+ ako ne gresim,tvoje reci su bile "ja da imam toliko para ja bih kupio nov motor, 160 e je mnogo".Zatim, poceo si onda da kukas i na cenu koju si platio crash barove kako je tebi i to mnogo , kako je previse skupo i onda si se usudio da nekome pocnes da obracunavas koliku on zaradu ima?!!! NEMAS TRUNKU postovanja i pricas nekome kako je cena ova ili ona velika jer materijal kosta ovoliko ili onoliko,kako je zarada tolika i tolika?! sta bre ti imas covece sa tim koliko ko zaradjuje? pljujes nekome u lice sa tim nepostovanjem i ocekujes da tebe neko postuje?Nisi hteo nov crash bar,nisi hteo pare nazad + nadoknadu za potrosen benzin,vec si hteo da ti vrati deo para jer,ponavljam, mislis da je njegova zarada prevelika a da pritom nemas pojma sta koliko kosta?! ti si druze dosao ne jer ti crash bar nije odgovarao,vec jer si pokusao na veoma pokvaren nacin povratis deo para.I sada povrh svega ti ovde kazes da su njegovi radovi nula ? NULA POSTOVANJA I NULA KULTURE!!!! I pre nego sto si dosao rekao ti je cenu ,zasto tad nisi rekao da ti je mnogo? Nego si pederski sacekao da zavrsi crash bar pa pokusao da povratis koj dinar. Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet Predstavljas sebe kao nekog prevarenog ovde,odbio si sve sto ti je ponudjeno a ovde sve sto znas je da vredjas.A juce si se se pozvao na mene kako me znas i mislio da cu stati na tvoju stranu.STajem na stranu onoga sto je bilo zaista a to sam vec pisao.Ja se iz rasprave sa tobom iskljucujem jer vidim da nisi bas inteligentna osoba (da neizgovaram druge reci ) kad je vredjanje kao sto rekoh jedino sto znas.Umesto sto prozivas neciji rad kako je ne uredan itd,uzmi sredi motor,koji je izlomljen,i prljav jer ga nisi oprao pitaj boga od kad.Izgled tvog motora je slika tvoje urednosti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Srafovi i treba da su okrenuti ka betonu ,gumice na stenderu ne postoje a za boju, sta da kazem, izvini sto nisam pitao .Na vasoj slici na sajtu su na gore onda je tu pogresno i nema rucicu za podizanje Sve bi vam objasnio da ste me pitali, srafovi sluze za to da se utvrdi stezanjem pozicija koja odgovara rasponu viljuske i kao distancijali, kako bi saku pdvukli ispod stendera prilikom spustanja.Stvarno mi je zao sto niste zadovoljni ,Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1149 Napisano Jun 2, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Srafovi i treba da su okrenuti ka betonu ,gumice na stenderu ne postoje a za boju, sta da kazem, izvini sto nisam pitao .Na vasoj slici na sajtu su na gore onda je tu pogresno i nema rucicu za podizanje Sve bi vam objasnio da ste me pitali, srafovi sluze za to da se utvrdi stezanjem pozicija koja odgovara rasponu viljuske i kao distancijali, kako bi saku pdvukli ispod stendera prilikom spustanja.Stvarno mi je zao sto niste zadovoljni ,Pozdrav.Nisam nezadovoljan radi ali nije proizvod sa slike.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1149 Napisano Jun 2, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I moj garazni stender koji sam kupio od vas nije ni slican onom sa slike ali kad sam vec dosao po njega briga me za 4000 din. Srafovi su naopako ka betonu,nema rucku,osnovna boja(siva).gumice spale jos u kolima. Srafovi i treba da su okrenuti ka betonu ,gumice na stenderu ne postoje a za boju, sta da kazem, izvini sto nisam pitao .Na vasoj slici na sajtu su na gore onda je tu pogresno i nema rucicu za podizanje Sve bi vam objasnio da ste me pitali, srafovi sluze za to da se utvrdi stezanjem pozicija koja odgovara rasponu viljuske i kao distancijali, kako bi saku pdvukli ispod stendera prilikom spustanja.Stvarno mi je zao sto niste zadovoljni ,Pozdrav.Nisam nezadovoljan radi ali nije proizvod sa slike.Pozdrav Svejedno spustam nogom a i smetala bi rucka i kacila bi tablicu prilikom podizanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. @landser Evo i ja da se obratim jer sam prisutvovao,dobio si ponudu da dobijes nov crash bar,dobio si ponudu da ti vrati pare i nadoknadi za gorivo koje si potrosio i da odes kod nekogg drugog da ti napravi nov crash bar,predlozio ti je i da kupis originalan koji kostaju 160e+ ako ne gresim,tvoje reci su bile "ja da imam toliko para ja bih kupio nov motor, 160 e je mnogo".Zatim, poceo si onda da kukas i na cenu koju si platio crash barove kako je tebi i to mnogo , kako je previse skupo i onda si se usudio da nekome pocnes da obracunavas koliku on zaradu ima?!!! NEMAS TRUNKU postovanja i pricas nekome kako je cena ova ili ona velika jer materijal kosta ovoliko ili onoliko,kako je zarada tolika i tolika?! sta bre ti imas covece sa tim koliko ko zaradjuje? pljujes nekome u lice sa tim nepostovanjem i ocekujes da tebe neko postuje?Nisi hteo nov crash bar,nisi hteo pare nazad + nadoknadu za potrosen benzin,vec si hteo da ti vrati deo para jer,ponavljam, mislis da je njegova zarada prevelika a da pritom nemas pojma sta koliko kosta?! ti si druze dosao ne jer ti crash bar nije odgovarao,vec jer si pokusao na veoma pokvaren nacin povratis deo para.I sada povrh svega ti ovde kazes da su njegovi radovi nula ? NULA POSTOVANJA I NULA KULTURE!!!! I pre nego sto si dosao rekao ti je cenu ,zasto tad nisi rekao da ti je mnogo? Nego si pederski sacekao da zavrsi crash bar pa pokusao da povratis koj dinar. Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet Predstavljas sebe kao nekog prevarenog ovde,odbio si sve sto ti je ponudjeno a ovde sve sto znas je da vredjas.A juce si se se pozvao na mene kako me znas i mislio da cu stati na tvoju stranu.STajem na stranu onoga sto je bilo zaista a to sam vec pisao.Ja se iz rasprave sa tobom iskljucujem jer vidim da nisi bas inteligentna osoba (da neizgovaram druge reci ) kad je vredjanje kao sto rekoh jedino sto znas.Umesto sto prozivas neciji rad kako je ne uredan itd,uzmi sredi motor,koji je izlomljen,i prljav jer ga nisi oprao pitaj boga od kad.Izgled tvog motora je slika tvoje urednosti. Jaka si mi ti mustra da bi se pozivao na tebe, ti si prvi rekao da mene znas ,a da sam sve odbio nije tacno ,a inteligentni ste ti i tvoj majstor ,niste u stanju da izmerite dve strane da budu iste dimenzije ni da stavite gumice sa obe strane ,a rekao sam samo sta mislim o vasem radu niti sam psovao niti vrdjao licno, preko vaseg fuseraja bi jos i presao da ste normalne osobe ali preko licnih uvreda i pretnji necu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 2, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet Ovo zadnje sto si rekao mi je dovoljno da vidim kakva si licnost... dno dna.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13053 Napisano Jun 2, 2016 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan covek nije u vinklu kao i njegovi radovi a kad mu kazes oce da bije i to sve za tvoje pare Ne zelim da se pravdam ali prica ide ovako pred svedocima. Nakon reklamacije da je razlika u l. i. d crashu 5 mm, odlucio sam uz njegov pristanak da resim problem sa poturanjem matice da bi se dobilo podjednako rastojanje.Posto ni sa tim nije bio zadovoljan i poceo da bude neprijatan, ponudio sam mu da vratim sve pare i da mu platim troskove puta ili da odradim novi crash, sve je to odbio i poceo da vredja kako navodne kritike ovde na forumu, o meni, brisu posto placam moju temu. E tada sam mu rekao da pali jer nemem vise zivaca i opcija.Nakon pola sata me zove da kaze da bih ipak odradio prepravku i pita me sta ce mo sa pretnjema, mislio je na to sto sam rekao da nemam vise zivaca.E tada sam pukao ,sto nisam smeo sebi da dozvolim i pozvao ga da dodje kod garze da se obracunamo, poceo je da preti i da ce se osvetitii i naravno nije dosao.To je cela istina. @landser Evo i ja da se obratim jer sam prisutvovao,dobio si ponudu da dobijes nov crash bar,dobio si ponudu da ti vrati pare i nadoknadi za gorivo koje si potrosio i da odes kod nekogg drugog da ti napravi nov crash bar,predlozio ti je i da kupis originalan koji kostaju 160e+ ako ne gresim,tvoje reci su bile "ja da imam toliko para ja bih kupio nov motor, 160 e je mnogo".Zatim, poceo si onda da kukas i na cenu koju si platio crash barove kako je tebi i to mnogo , kako je previse skupo i onda si se usudio da nekome pocnes da obracunavas koliku on zaradu ima?!!! NEMAS TRUNKU postovanja i pricas nekome kako je cena ova ili ona velika jer materijal kosta ovoliko ili onoliko,kako je zarada tolika i tolika?! sta bre ti imas covece sa tim koliko ko zaradjuje? pljujes nekome u lice sa tim nepostovanjem i ocekujes da tebe neko postuje?Nisi hteo nov crash bar,nisi hteo pare nazad + nadoknadu za potrosen benzin,vec si hteo da ti vrati deo para jer,ponavljam, mislis da je njegova zarada prevelika a da pritom nemas pojma sta koliko kosta?! ti si druze dosao ne jer ti crash bar nije odgovarao,vec jer si pokusao na veoma pokvaren nacin povratis deo para.I sada povrh svega ti ovde kazes da su njegovi radovi nula ? NULA POSTOVANJA I NULA KULTURE!!!! I pre nego sto si dosao rekao ti je cenu ,zasto tad nisi rekao da ti je mnogo? Nego si pederski sacekao da zavrsi crash bar pa pokusao da povratis koj dinar. Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet Čudna priča. Ako nisi zadovoljan procesom izrade i proizvodom, zašto jednostavno nisi rekao; "Izvini Bobane, ne dopada mi se tvoj proizvod i način na koji radiš, pokušao bih na drugom mestu ili naručio brendirano". Pozdraviš se kulturno i odeš. Čemu tu frke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 2, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve učesnike i malo mi je čudno što niste našli zajednički jezik. Ne bih da stajem ni na čiju stranu ali ne verujem da bi Seba dozvolio da ima ovakvu anti-reklamu. Do sada nisam čuo da je neko bio nezadovoljan saradnjom sa njim, siguran sam da bi sve uradio da mušterija izađe zadovoljna iz radionice. Prosto mi je neverovatno da se toliko niste uklopili, bre, ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 2, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao persona koja nikoga lično ne poznaje moram da odavde, sa sigurne distance, napišem kako je ovaj uvaženi gospodin nezadovoljan izvedenim radovima svojom izjavom... Ajde ne lazi ,da ste hteli da mi uradite novi crash bar nebi bilo nikakvih problema kao sto ih nebi ni bilo da ste ljudski odradili ono zasta sam vam platio a taj vas nadmeni stav je i doveo do ove situacije a ja cu da pricam sta mislim i nece mi neki segrt sigurno soliti pamet ... potonuo kao Atlantida u mojim očima. Samo toliko. Izvinjavam se na upadanju u temu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 3, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje ne mogu da zamislim da neko Sebu iznervira toliko... Očigledno nisi mnogo puta bio u prilici da vreme provodiš u nekom servisu ili radionici. Kakvi sve tu likovi defiluju, sa kakvim zahtevima i sa kakvim sumanutim idejama ne bi verovao.Bilo je ovde u više navrata pljuvačine po nekim majstorima, koji svojim znanjem i profesionalnošću to nikako ne zaslužuju, pa me ovo što se dešava Sebi nimalo ne iznenađuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1853 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem Sebu jako dugo,a i ''nadmenog segrta'' ... nikad do sada nisam cuo da je iko imao problem sa njim,a kamo li da je eskaliralo do ovog nivoa.Kako covek zivi od ovoga cime se bavi,nije mu to hobi,stvorio je neko ime u ovom nasem svetu,siguran sam da je pokusao sve da uradi kako bi musterija otisla zadovljana (pa makar to bilo i vracanje novca i nadoknada troskova u slucaju nezadovoljstva samim radovima,mada svi koji su radili nesto kod Sebe,znaju kakav je kvalitet u pitanju te su sva nasa piskaranja na tu temu vise nego suvisna).Shodno tome,vise mi je nego cudna ova prica kolege Landsera,ali,Boze moj,svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i on.Nacin obracanja i ton ''zalbe'' dovoljno govore o kvalitetu i verodostojnosti istog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jun 5, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fazer 600 ,crash bars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1742 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Crashevi super ispali, bas sam zadovoljan. Kad se samo setim kako sam ja pravio crasheve za moju bivsu Inazumu,slicni ovima, jednostavni, rekli bi. Ma idi, dva dana sam mlatio po garazi, sve zivce pogubio. Ipak neke stvari treba da rade profesionalci. Dobro prodje Yamaha sa Doctorom danas pa i ja moju pocastio jednim glancanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jun 5, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da se ukljucim ovde jednostavno je jace od mene.Kod Sebe licno sam uradio na KLE 500 bocne crash bars i posle toga kompletno opremio Bmw F650cs za putovanje do Krfa. Dakle crash bars i bocne nosace kofera sa kacenjima. Toliko je dobro bilo uradjeno da cu sada na novom motoru Vmax opet uraditi nosace za bocne bisage. Iskreno hteo sam da ga zezam jer mi je bio poslao vece srafove nego sto su original za bocne nosace kofera ali mi je bilo zao jer je covek toliko u guzvi da nisam mogao da verujem da je ispostovao rok koji je rekao da ce biti gotov motor.Apsolutno ako se coveku desi neka greska kao sto je bilo kod mene ali da radi pedantno radi i to je neosporno i uvek cu ici kod njega i samo kod njega saljem sve svoje drugare.Toliko od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...