seba011 1622 Napisano Januar 8, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sve naj bolje tebi i tvojoj porodici. VAISTINU HRISTOS SE RODI ... PUNO ZDRAVLJA SVIMA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli u radionicu za izradu crash barova,centralnih stendera ,stendera za prednje i zadnje viljuske, mini stendera za podmazivanje lanca, nosaca gornjih i bocnih kofera, korpica za kofere i svega sto vam padne na pamet. Sva pitanja o izradi mozete postaviti u ovoj temi rado cemo vam odgovoriti. Naravno tu je i pp kao i email. www.crashbars.rs email: bobansebic@gmail.com tel: 063 838 09 81 Pozdrav Seba. Slike radova crash barova od nekih modela: pozd.dal imate gotove crash barove za yamahu tdm 3vd iz 95 ikoloko sa postarinom janko kisac takodje i nosace kofera i top-casea hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nemam gotove ali mogu da napravim u toku sledece nedelje. Dobro dosli u radionicu za izradu crash barova,centralnih stendera ,stendera za prednje i zadnje viljuske, mini stendera za podmazivanje lanca, nosaca gornjih i bocnih kofera, korpica za kofere i svega sto vam padne na pamet. Sva pitanja o izradi mozete postaviti u ovoj temi rado cemo vam odgovoriti. Naravno tu je i pp kao i email. www.crashbars.rs email: bobansebic@gmail.com tel: 063 838 09 81 Pozdrav Seba. Slike radova crash barova od nekih modela: pozd.dal imate gotove crash barove za yamahu tdm 3vd iz 95 ikoloko sa postarinom janko kisac takodje i nosace kofera i top-casea hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Januar 11, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad može Janko da pita, da pitam i ja . Pošto si verovatno napravio mnooogo nosača bočnih kofera za Afriku 750 RD04 iz 1992, da slučajno nemaš mere pa da se uradi preko zime bez doterivanja motora ? Znaš me, meni je uvek vreme problem. Ako ne, čekaćemo proleće i lepše dane, tu smo ne žurimo nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 535 Napisano Januar 11, 2015 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ima od koga da uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kad bi našo i TA 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa centralnim stenderom za V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas danas privodim kraju sablon. Pozdrav. Šta bi sa centralnim stenderom za V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Moze . Imam rd 04 u garazi. Zvrcni me, da se dogovorimo koje kacenje hoces. Pozdrav . Ajde kad može Janko da pita, da pitam i ja . Pošto si verovatno napravio mnooogo nosača bočnih kofera za Afriku 750 RD04 iz 1992, da slučajno nemaš mere pa da se uradi preko zime bez doterivanja motora ? Znaš me, meni je uvek vreme problem. Ako ne, čekaćemo proleće i lepše dane, tu smo ne žurimo nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da upisem , posalji mi godiste i br telefona.Pozdrav. kad bi našo i TA 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo...;-) Evo bas danas privodim kraju sablon. Pozdrav. Šta bi sa centralnim stenderom za V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi broj tel da te upisem. Pozdrav. Cekamo...;-) Evo bas danas privodim kraju sablon. Pozdrav. Šta bi sa centralnim stenderom za V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Posalji mi broj tel da te upisem. Pozdrav. Cekamo...;-) Evo bas danas privodim kraju sablon. Pozdrav. Šta bi sa centralnim stenderom za V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Derby Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 28, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tenera 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Sebo, ja samo da se zahvalim na crashbar-u za moju Africu, aj' što super izgleda, nego sam ga, kao što si i rekao, lako montirao. Pozdrav iz Aranđelovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 2, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi. Slikaj pa posalji slike ,ovde u mojoj temi. Pozdrav. Zdravo Sebo, ja samo da se zahvalim na crashbar-u za moju Africu, aj' što super izgleda, nego sam ga, kao što si i rekao, lako montirao. Pozdrav iz Aranđelovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 23, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Napokon . Centralni stender za Suzuki V Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 23, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 23, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sto jest jest. Hvala Fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Centralni stenderi za Suzuki V strom 650 .Mogucnost slanka brzom postom ,jednostavno za ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13059 Napisano Februar 26, 2015 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bolje nego SW Motech, bez zezanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 4, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1100 rt crash bars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sebo koliko bi kostalo da se narave dva ovakva nosaca . Bez farbanja i bez pravljenja kacenja za motor, samo ovo sto je zaokruzeno sa mestima na koja se kaci prihvat za monokey. Ne znam koji je ovo promer cevi cini mi se da je oko 17 - 18 mm. Hvala image search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno radim samo pravougaone ramove od f 22mm Ako ti to odgovara pozovi me. Inace ja sam od Sebica ,kafana Zvezda Novo Selo.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...