Alekre 13238 Napisano Decembar 20, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da standardni disk zamenim Galferovim. Starom ne fali nista i moze jos puno ali zelim Galfer i jos neke izmene na kocionom sistemu. Interesuje me, ima li kod nas ovlascenog zastupnika Galfera ili nekog ko prodaje iste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas nema zvanicnih uvoznika, sa mojom firmom pregovaraju vec duze vreme ali se jos nismo "pronasli". . . Galfer - vrhunski proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Decembar 20, 2011 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Alekre druze ne bacaj pare, ako hoces osetljivo poboljsanje u kocnicama stavi vece diskove, tj viljusku i ostalo, ili ubudzis viljusku od GPZ-a sa 2 diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa u odnosu na fabricke kocnice na ER-5 nece spoznat neku razliku. GPZ s jednim diskom koci mnogo losije i od ER-5 i od GPZa s dva diska. Alekre-u je u stvari dosadno, motor mu savrseno funkcionise pa oce malo da zakomplikuje zivot sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano Decembar 21, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam razmotrio dobro opcije, standardni je 280mm a u planu je 320, distancer i druga kljesta. Trenutno trazim donora a postoji opcija da jednostavo kupim u standardnoj velicini. Dakle Za Galfer samo van, steta je sto nemamo tako nesto u SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pa naruci preko ebay-a.Ja sam hteo njihova creva da kupim,al su mi skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jedan disk ti je +200evra. Radijalni kocioni cilindar sa rucicom + kvalitetne plocice+ teflonsko crevo, sve zajedno kosta manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo sto ti je Maki naveo ce ti mnogo vise doprineti boljem kocenju nego Galfer diskovi. Vozio sam Braking koji je pandan Galferu i serijske diskove, sa najkvalitetnijim sinter plocicama i nikakva razlika u kocenju osim sto su Braking lepse izgledali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...