DuleMCSE 164 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Moje ime je Dušan Živanović, 83 godište i iz Niša sam. Student sam na fakultetu "zaštite na radu" ali nadam se da ću već početkom sledeće godine biti dipl. ing. jer imam još 1 ispit do kraja. Pored toga, privatno se bavim servisom kompjutera i kompjuterske periferije. Motor još uvek nemam, ali trebalo bi da ga kupim uskoro. Jedini bajker koga poznajem iz Niša je Čarli! U suštini, s obzirom da ću kupiti motor i konačno se "učlaniti" u tim bajkera, došao sam po savet za kupovinu motora kao i nastavak druženja. Jedno vreme sam bio moderator "MyCity" foruma, ali zbog privatnih obaveza sam prepustio mesto, tako da oko mene nećete imati problema. Pozdrav celokupnoj ekipi ovog foruma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 19, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dusane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da ja poznajem vise bajkera u Nisu nego ti, ali puno srece sa knjigom i kupovinom motora. E dobro nam dosao i da brzo sve to proslavimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšijo i iz Vlad. Hana...ja znam 30-tak bajkera iz Niša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Decembar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! A jesi li negde postavio temu za pomoć u izboru motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Moje ime je Dušan Živanović, 83 godište i iz Niša sam. Student sam na fakultetu "zaštite na radu" ali nadam se da ću već početkom sledeće godine biti dipl. ing. jer imam još 1 ispit do kraja. Pored toga, privatno se bavim servisom kompjutera i kompjuterske periferije. Motor još uvek nemam, ali trebalo bi da ga kupim uskoro. Jedini bajker koga poznajem iz Niša je Čarli! U suštini, s obzirom da ću kupiti motor i konačno se "učlaniti" u tim bajkera, došao sam po savet za kupovinu motora kao i nastavak druženja. Jedno vreme sam bio moderator "MyCity" foruma, ali zbog privatnih obaveza sam prepustio mesto, tako da oko mene nećete imati problema. Pozdrav celokupnoj ekipi ovog foruma! E pa brate sad mi dodje da ti iscupam usi (salim se naravno). Kao prvo kolege smo Kao drugo ja sam '84 i imam jos 3 ispita do kraja na zivotnoj sredini. Kao trece godinama sam dolazio motorom na fax. I predpostavljam da se znamo... mislim tih godina nije bilo mnogo studenata na zastiti. Veliki pozdrav i puno srece sa odabirom motora. PS Sta ti ostalo od ipsita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @ts-chopper Pozdrav kolezi! ) ja sam verovatno jedini idiot sa zastite kome je ostala mehanika fluida. ) nisam je polozio dok je Boricic predavao, nego sada moram da je polazem kada taj predmet drzi Slavka Mitic. Potrudicu se u januaru da polozim i da okoncam tu agoniju. @ zika56 Nisam postavio temu, jer vec znam koji motor bih kupio. Nasao sam temu koja mi odgovara, tako da nema potrebe da ponovo otvaram istu takvu. Kupicu najverovatnije na sajmu u Bg-u zbog popusta, a motor bi bio Keeway Speed 125. Smatram da je to dobar motor za jednog pocetnika. @ all Hvala puno na toploj dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...