Minch 0 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Skopje,Macedonia Motocikl: Honda ST 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu CX 500 vec vishe godina. U svojoj garazi imam praktichno 3 takve s tim da je jedna model 650 i dosta + delova. Trazim fanove ovog legendarnog modela na Balkanu radi razmene iskustva i moguche saradnje. Najstarijeg ponajvishe vozim - model '78god. - na slici mog profila. 100% originalan, prva farba i 170000km. Unapred zahvaljujem za bilo kakvu informaciju u vezi gore navedenog. Minch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Honda CX, preteca NTV... lijepa masina. Moj prijatelj iz Petrovca ima jednu CX 650 sa neispravnim motorom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9490.0 Ja je zovem Moto Guzzi sa vodenim hladjenjem ;D . Nazalost nemam je, ali jedva cekam da se ova sastavi pa da je testiram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da okacis neki telefonski broj ovde jer imam jednog poznanika zaludjenog za CX500. Trenutno radi generalku, ram i sve ostale delove komplet obnovio. Ja mu skinuh neka dva manuala sa Neta, jedan od 530 drugi 380 MB pa mu nosim kao poklon. Pa da ponesem i tvoj broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minch 0 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Skopje,Macedonia Motocikl: Honda ST 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da okacis neki telefonski broj ovde jer imam jednog poznanika zaludjenog za CX500. Trenutno radi generalku, ram i sve ostale delove komplet obnovio. Ja mu skinuh neka dva manuala sa Neta, jedan od 530 drugi 380 MB pa mu nosim kao poklon. Pa da ponesem i tvoj broj. Hvala shto si se javio, imash pravo za tel. broj. Moze SMS na ++389 75 424830. Imam i dosta literature a stojim na raspolaganju za iskustvo i poznavnje problema oko svega u vezi ove teme. Moj mail je javan ovde isto. Mozete mi javiti godishte i seriski broj tog CX-a i sve ce mi biti jasno. Chekam vas, Emil Mincev - Minch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minch 0 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Skopje,Macedonia Motocikl: Honda ST 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Honda CX, preteca NTV... lijepa masina. Moj prijatelj iz Petrovca ima jednu CX 650 sa neispravnim motorom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9490.0 Ja je zovem Moto Guzzi sa vodenim hladjenjem ;D . Nazalost nemam je, ali jedva cekam da se ova sastavi pa da je testiram ;D Zdravo, hvala shto si se javio. Tachno je da je NTV napravljen kao zamena za CX, mada nije u potpunosti zamenio legendu. To se desilo tek pojavom pan_europe, poshto je to potpuno isti princip motora samo sa 4 umesto 2 cilindra, naravno sa poboljshanjima vremena - nekih dvadesetak godina kasnije. Ja upravo radim i zavrshavam svoj CX 650. Stojim na usluzi za pomoc svake moguce vrste oko tog problema. Minch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laura 0 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Moj drugar Andrej ima CX 650 C i veoma je zadovoljan sa ovim motorom.Sada cu mu poslati link,da se prijavi na BJB,pa da se upoznate.Kod nas u Sloveniji ovih motora nema puno i mislim da je tvoja ideja CX fanovi Balkana na mjestu.Znam,da imaju u Njemackoj i Skandinaviji jake CX klubove koji imaju na net-u puno tehnickih infornacija i slicnih stvari. Prosli vikend smo bili u Imoli ( sajam ) i nasao sam jednu CX 650 E za male pare.Da nemam vec Laverdu,Royal Enfilda i Lambrettu uzeo bih ovu CX.Da se ne mucim sa stavljenjem slike,cu staviti link od nase internetne strane za stare motore ( veterane ). http://www.motorclassics.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=29&page=view&catid=23&PageNo=5&key=44&hit=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minch 0 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Skopje,Macedonia Motocikl: Honda ST 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Moj drugar Andrej ima CX 650 C i veoma je zadovoljan sa ovim motorom.Sada cu mu poslati link,da se prijavi na BJB,pa da se upoznate.Kod nas u Sloveniji ovih motora nema puno i mislim da je tvoja ideja CX fanovi Balkana na mjestu.Znam,da imaju u Njemackoj i Skandinaviji jake CX klubove koji imaju na net-u puno tehnickih infornacija i slicnih stvari. Prosli vikend smo bili u Imoli ( sajam ) i nasao sam jednu CX 650 E za male pare.Da nemam vec Laverdu,Royal Enfilda i Lambrettu uzeo bih ovu CX.Da se ne mucim sa stavljenjem slike,cu staviti link od nase internetne strane za stare motore ( veterane ). http://www.motorclassics.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=29&page=view&catid=23&PageNo=5&key=44&hit=1 Hvala za javljanje Laura. Jes da ne mogu da dokuchim pol,al to i nije tako bitno. Puno pozdrava Andreju i stojim na raspolaganju oko teme koju sam zapocheo ovde. Hvala i za sajt-mogao bih poslati koje fotke starih motora koje moji drugovi zaljubljenici rade u Skoplju. CX 650E na slici imam u svojoj garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...