Marko011 2457 Napisano Avgust 2, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan a neko ne uzima porudžbine,...........zbog odmora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros PN 0 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala informacija da li ima ovde neko ko po narudžbini donosi stvari iz Luisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sekula, 064/933-4444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Octobar 22, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imas Sekulu 064/9334444, Akoša 063/1012879, i Beru: 062/8240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros PN 0 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Novembar 23, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Kada nadjem proizvod koji mi se svidi u luisu koliko treba jos da dodam na tu cenu kada bih narucio preko sekule, posto prepostavljam da ima svoj neki procenat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нема никаквог процента,само поштарина од њега до тебе.Пар стотина динара,зависи од тежине пакета. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Louisa porucujem odavde iz SRB imam njihovu karticu bez problema stize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 24, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Louisa porucujem odavde iz SRB imam njihovu karticu bez problema stize +postarina i carina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 24, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Нема никаквог процента,само поштарина од њега до тебе.Пар стотина динара,зависи од тежине пакета. ja koliko znam zbog nekih novih zakona i sekula je uveo procenat od 5% cini mi se... nisam davno porucivao ali sam siguran da sam procitao takvu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 24, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan И ја сам прочитао ту информацију па ми није узео ни динар више него што кошта на сајту.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 25, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Нема никаквог процента,само поштарина од њега до тебе.Пар стотина динара,зависи од тежине пакета. ja koliko znam zbog nekih novih zakona i sekula je uveo procenat od 5% cini mi se... nisam davno porucivao ali sam siguran da sam procitao takvu informaciju upravo je stigla roba od Sekule, bez provizije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 25, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan to je onda super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko do Luisa skorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 28, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ide do 07.12. da mu posaljem vaucer sa 25% popusta na kupovine preko 99e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15720 Napisano Maj 22, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cipelke Alpinestars, porucene preko Sekule pre dve nedelje, sa postarinom 85e. image hosting 5mb adult image hosting adult image hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 22, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni pre desetak dana, samo sam ja pogidio dan kada su bile jeftinije. Odlicne za te novce a sekula za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15720 Napisano Maj 22, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sa popustom sam uzeo, 130e na 80e, platio u rsd. kurs po 124din/1e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam slucajno video na mail-u, dobio sam kupon 20e popust na kupovine preko 99e, vazi do 07.06, ako treba nekom neka se javi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj kupon samo Ti licno mozes koristiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupon pokaze na telefonu i moze da iskoristi ko hoce. Moze samo mail da prosledi bilo kome ko ce pokazati pri kupovini i dobiti popust. Jedino ako sada ne traze licna dokumenta ,mada ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 8, 2017 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ovo radio par puta...sestricu posaljem mail i on pokaze u radnji i bez problema dobije robu sa popustom. Poslednji put pre 2-3 nedelje, trazili su mu njegov fun card, tj. moj i posto nije imao kod sebe, otvorio je svoj nalog (fun card) i odmah dobio isti taj popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari..jel moze neko da mi da sekulin broj telefona ? ili neki drugi kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 28, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pecaross je napisao: pozdrav drugari..jel moze neko da mi da sekulin broj telefona ? ili neki drugi kontakt? 064-933-4444 sekula Posalji poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...