Lug 1378 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan neki fertajler za nešto, vadiš neki napon-signal za nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i par friških sličica... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Avgust 30, 2012 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve vreme pratim temu i secam se diskusije o polozaju fara...tek sada mi se cini da je far sa satovima za nijansu (tek mozda 2cm) podignutiji nego sto mi lezi oku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan danas je spušten još cca 1 cm i to je konačni položaj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan nego... usput... da vas nešto pitam .... može li netko naslutiti šta će ovo biti ? To je nesto za nesto, a ako nije onda ne znam sta bi moglo biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kasniš .. već je otvorena cijea tema za to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad sam video, ali je definitivno nesto za nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e to si upravu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 30, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije za pokazivac brzina na displeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan još malo pa gotovo ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Avgust 30, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ga ni proizvodjac ne bi napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na izrazu,ali da li si ti njega jebački uradio,ili te je jebao dok ga nisi završio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan samo u jednom trenutku sam pomislio "koji qurac mi je ovo trebalo" ... ali sve ostalo je bio čisti sex u pozitivnom smislu ... jebiga, volim ovakve poslove.... i bez obzira što nije pretjerano profitabilno, uvijek bih se prihvatio još jednog takvog (ili sličnog) ali danas sam se opet navozaooooo .... ajooooj ... kako ide majčicu mu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan za malo sam zaboravio na zadnje čeljusti .. prvo sve rastaviš (do detalja) i ispjeskariš čeljust.. zatim dobro iščetkaš i očistiš ... ofarbaš... (malo kvalitetnijom bojom i lakom jer kočiona tekućina nagriza boju) i kreneš sa sastavljanjem ... prvo gumice .. pa klipiće pa opruge i distancere.... podmažeš klizače "specijalnom" masti ... i voziiiiiiii ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ide primer za alu .... a ovo je original ducatijeva boja.... da bude u paru sa prednjim čeljustima.. a ideeeeee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 5, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki vidoje kako se prevrce sad kad je skroz gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako danas dopodne šta snimim, snimio sam .... vlasnik je na putu po njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan podmažeš klizače "specijalnom" masti ... i voziiiiiiii ... Jeli to "bakarna mast". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan da, zašto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ova slika sve govori ... čovjek jednostavno ne vjeruje da je to isti motor kojeg mi je poslao ... a meni to znači više nego išta... završeno je još jedno poglavlje u mojoj radioni .. :zdravo: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo , a taman se naviko da svaki put kad sam na forumu proverim temu i uzivam u majstorijama.Nek mu je sa srecom, taj nema da se brine jos doooooosta km!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Septembar 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka čast Strašilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 6, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna prica iz razgolicenog grada je privedena kraju.... Svaka cast majstore, alal ti k**ac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan da, zašto ? Samo pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ako danas dopodne šta snimim, snimio sam .... vlasnik je na putu po njega... sveeeeeeeeeeee ovo za nekoga druuugoga!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...