strasilo 3893 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan izmežu blokova (manej više svih sličnih mašina) ide samo diht masa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam ako ametam ali jel to između blokova SAMO diht masa ili ima i klingerit ? Ako je diht masa KOJA JE ??? Prijateljski pozdrav Po boji deluje da je ThreeBond, koja je mozda i najkvalitetnija, ali bilo koja pasta nekog od poznatijih proizvodjaca radi posao. Bitno je da su povrsine ispravne. Kada su karteri kako treba (neudarani, nevareni, nerastavljani srafcigerom, itd...) jako malo paste je potrebno za komplet dihtovanje. To povrsine rade medjusobno, a visak obicno istisnu napolje...ne treba preterivati sa pastom. Izvinjavam se na upadu...doktore, samo nastavite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1352 Napisano Avgust 4, 2012 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan izmežu blokova (manej više svih sličnih mašina) ide samo diht masa ... Mene to čeka na zimu , samo moj blok je kao kod tomosa rastavlja se na levi i desnu polutku i koliko mi se čini sada ima neki klingerit. Šta savetujete??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Po boji deluje da je ThreeBond, koja je mozda i najkvalitetnija, ali bilo koja pasta nekog od poznatijih proizvodjaca radi posao. Bitno je da su povrsine ispravne. Kada su karteri kako treba (neudarani, nevareni, nerastavljani srafcigerom, itd...) jako malo paste je potrebno za komplet dihtovanje. To povrsine rade medjusobno, a visak obicno istisnu napolje...ne treba preterivati sa pastom. Izvinjavam se na upadu...doktore, samo nastavite. samo daj ... dobar savjet je dobar savjet, bez obzira tko ga je napisao .. Mene to čeka na zimu , samo moj blok je kao kod tomosa rastavlja se na levi i desnu polutku i koliko mi se čini sada ima neki klingerit. Šta savetujete??? Zato sam i napisao "kod sličnih mašina" ... a tvoja (ako je dominator u pitanju) nije baš slična... nema se tu šta puno savjetovati ... ili kupi originalnu brtvu, ili napravi sam od klingerita, samo moraš paziti na debljinu klingerita s kojim radiš i to je to .. a postupak izrade sam već negdje bio pisao ... alinije na odmet ponoviti .. prvo rub bloka namažeš tot masti ... pa "precrtaš" oblik na glingerit ... onda PRVO izbušiš rupe (lohajzom) pa škaricama izrežeš pažljivo po rubu ... i toje to .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeee,da si hirurg nebi tako precizno radio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1352 Napisano Avgust 4, 2012 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 10-4 , rodžer . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 4, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju da bude ovako ofarban,pa da se upisas od miline... ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su dva različita po boji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nego, ajmo mi dalje sa slikama.. zamjena svih potrebnih semeringa... pravljenje kojekakvih brtvica... uljni filter ... španer lanca (manualni) i brtba za njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa mala usporedba starog i novog klizača.. dotezanje opruga kvačila.. Postavljanje novih (ojačanih) vijaka glave... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Podesivi lančanici bregaste ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda mi dođe frend u radionu i kaže... jebote, pa to je gotovo ... :lol: a postoji neko "narodno predanje" da kad su klipovi na mašini, posao je gotov ... :lol: na jučerašnji dan ... i dalllleko je to još od gotovog .. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a jebote.... pa gdje su mi plusići ispod slika i postova..... zabušavate nešto ... :nanana: ili samo vraćate ovo što nisam pisao neko vrijeme.. :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 7, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju da bude ovako ofarban,pa da se upisas od miline... ili Kakve hoces plusice kad ne gledas i citas postove. Ovdje lijepo stoji jedna ili druga varijanata kako bi po mome trebao da izgleda Restiling. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, samo guraj! Jel mozes da kazes nesto opsirnije o ovim podesivim lancanicima bregaste? Ja ih prvi put vidim. Zbog cega su bolji itd....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan isto pitanje za te podesive lančanike bregaste? i još jedno, da li su ventili i klipovi u opasnosti, ako se kojim slučajem olabave ti šrafovi što stežu te lančanike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan podesivi lančanici služe da podešavanje kuta predpaljenja... iako u ovom slučaju je to malo besmisleno jer se motor ne radi za utrke, ali nije ni na štetu ... naravo da postoji opasnost od havarije ako se olabave ti šarafići ... ali isto tako postoji opatnost za havariju ako se olabavi bilo koji ključni šarafić u mašini .. tako da ovo nije nikakav povećani rizik .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislio da služe za podešavanje ugla usisa i izduva , kad ono paljene ...svaka ti čast kad si zaštitio ram od grebanja, i na sve ukupnoj pedanteriji! i naravno što sve to deliš sa nama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan danas rješavanje nedoumice i problema oko cilindara i površine za brtvu glave... brtva glave za Z900 je iz dva komada (lijeva i desna polovica) ali kako je ovo čudo bušeno na big bore, i brtva je drugačija, tj. iz jednog komada.. pa se treba malo prilagoditi sve ... i onda malo sklapanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislio da služe za podešavanje ugla usisa i izduva hm ... neznam sad šta da ti kažem .... možda razlika u podneblju stanovanja... ili nešto ... ali kod nas se za jedan ciklus rada mašine kaže ciklus paljenja ... i onda se to kroz razgovor skraćivalo i ostalo samo paljenje ... ali da, pomicanjem kuta bregaste dobiješ raniji ili kasniji usis/ispuh .. pa je samim tim i ciklus paljenja pomaknut naprijed ili nazad ... ili što bi naši stari rekli, nije govno, samo se pas posrao ... ili manje vilgarno, nije šija nego vrat .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sve jako pedantno radis,ali me interesuje jdna stvar ,da li si menjao lerajeve radilice tj.letece u klipnjacama i lezece...Ako nisi predpostavljam da si ih merio da li su u toleranciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan podneblje, 100%, kod nas je paljenje na kraju dugog takta, a samo paljenje, to je već misterija za mene. stuja se ne vidi dok prolazi, mora da se zamišlja, pa oće da zbuni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Avgust 7, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sve jako pedantno radis,ali me interesuje jdna stvar ,da li si menjao lerajeve radilice tj.letece u klipnjacama i lezece...Ako nisi predpostavljam da si ih merio da li su u toleranciji.. Da si malo pazio na casu znao bi da ova sprava nema takve lezajeve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Da si malo pazio na casu znao bi da ova sprava nema takve lezajeve... tako nekako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...