strasilo 3893 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sve jako pedantno radis,ali me interesuje jdna stvar ,da li si menjao lerajeve radilice tj.letece u klipnjacama i lezece...Ako nisi predpostavljam da si ih merio da li su u toleranciji.. Da si malo pazio na casu znao bi da ova sprava nema takve lezajeve... Znam da ima drugacije lezaje,zato i pitam kako je kontrolisao,odokativnom metodom,jer dzabe sve ako neki lezaj ostane los.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 8, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa sjajno, ja sam sinoć i sad pročitao celu temu i vrlo sam zadovoljan kako si to uradio Što se tiče boja, sačekajte kraj pre davanja ocene, mnogo utiče količina montiranih delova na utisak. Meni se čini da će biti dobra kombinacija boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zar zaista misliš da bih radio ovakav posao i ne prekontrolirao radilicu ? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uh predivni z900 ko dijete sam onanisao na isti, pogotovo vidjevsi prvi sa oklopima kroz cg, koje me podsjetio na cuvenog goosovog z1000 , a onda sam nekad davno svasta pretrazivao i evo jedan crni sa snimanja mad max seta skrolajte temu http://www.kawariders.com.au/showthread.php?17189-MAD-MAX-FAIRINGS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon u fazi ... pa hrpa novih tokarenih inox vijaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa omekšavanje bakrenih pločica ispod matica vijaka glave ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ovom forumu dosta ljudi koji znaju da poprave, naprave, preprave... Ima ih koji svoje znanje nesebicno dele sa drugima i onih koji svoje znanje ili neznanje cuvaju za sebe i na svako pitanje govore kako moze biti ovo-ono i da je najbolje da se motor doveze kod njega. Ti si svetao primer prve grupe, a pored toga sto nesebicno delis svoje znanje, usudjujem se reci da si jedini koji maksimalno detaljno objasnjava i dokumentuje fotografijama svaki detalj u svom radu. Majstore, skidam kapu za to! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako! skoro da mi uvek dođe da isčitam sve ponovo od početka! neprocenljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan danas čiščenje, glancanej i uređivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i naravno malo sastavljanja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4262 Napisano Avgust 9, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan uh predivni z900 ko dijete sam onanisao na isti, Cuj onanis'o... ... balim kad god ga vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje smo ono stali ... novi namotaji statora.. Kablovi i bobine su tu polu skrivena dyno elektronika.. pa malo cjeline.. i napravljena crijeva za uljni hladnjak ... ali ih treba još malo dodatno vizualizirati... ali to ćemo u ponedeljak .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Carski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Avgust 13, 2012 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jao od ovog moze da se umre,moj omiljeni i nikad prežaljeni (prvi put vidjen u Mad Maxu) z-900,a kad skupiti lovu da se udomi i restaurira jedan primjerak....,ali moje boli nisu bitne ovdje! Majstore svaka čast,nemam riječi i svaka bi bila višak,Bože,Care,Legendo! One prdonje sa Dicaverya su za tebe male piz.ulje,ovo je pravi primjer majstora na djelu! A ne sve ti stigne i ti sastaviš! Udri ga dalje da umrem sretan kad ga vidim,barem na slici!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na projektu i na radu. Sve je perfektno i pedantno, samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Jao od ovog moze da se umre,moj omiljeni i nikad prežaljeni (prvi put vidjen u Mad Maxu) z-900,a kad skupiti lovu da se udomi i restaurira jedan primjerak....,ali moje boli nisu bitne ovdje! Majstore svaka čast,nemam riječi i svaka bi bila višak,Bože,Care,Legendo! One prdonje sa Dicaverya su za tebe male piz.ulje,ovo je pravi primjer majstora na djelu! A ne sve ti stigne i ti sastaviš! Udri ga dalje da umrem sretan kad ga vidim,barem na slici!!! hahahaha .... dobar si... nema šta.. dugo se nisam ovako nasmijao ... :takoje: i hvala na pohvalama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Avgust 13, 2012 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu zasluženo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se za cijeli motor trudim biti unikatan i originalan... tako sam smjestio i kompresioni tank zadnjeg amortizera.... A isto tako i potpuno iz glave smišljene i šelne za nosač prednjeg fara (da da, napokon smo i do toga došli .. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam prepravljati originalne nogarice kako bi kick starter ostao u fulll funkciji ... i naravno da funkcionira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo novih semeringa... Novi inox nosač zadnje lampe.... i to je to za danas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdextrem 1 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast samo napred pratim rad jer i sam radim nesto slicno pa malo kraduckam ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno se posluži .. .. da sam želio nešto skrivati, nebih otvorio temu ... ali zašto i ti ne pokažeš svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Čep na glavi gdje dolazi sajla obrtomjera... sad je elektronski .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...