strasilo 3893 Napisano April 29, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako se nabjie tih 135 mm, to će vjerovatno značiti direktan kontakt sa asfaltom ... uzmi metar, pa izmjeri koliko je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dva puta da kažeš, zavisi i koliko je težak vozač. Ja sam na FZ6 svojevremeno par puta nabio vešanje do kraja. Recimo, vraćao sam se sa ženom iz Despotovca ka Svilajncu i tu ima jedan brežuljak iza koga je udubljenje i vešanje se bukvalno nabilo do kraja da sam ja mislio da je nešto puklo. Ono, ova viljuška koju si ti namestio je daleko bolja, ali bi ipak morao da postoji kompletan clearance koliki je i hod viljuške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan izmjerit ću danas, čisto da vas uvjerim da nema brige .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan izmjerit ću danas, čisto da vas uvjerim da nema brige .. Nemoj danas da meris nista ! Danas ti je rodjendan, pa malo odmori i uzivaj sa porodicom ! Sretan ti rodjendan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan vau kakva cestitka. Izmjeri ti to ipak. I meni se cini blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan čovek i da još mnogo ovakvih projekata izađe iz tvoje radionice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na čestitkama... :takoje: izmjerio sam, ali zaboravio slikati ... ostane još 4 cm kad bi teoretski sabio vilicu ko kr(j)aja .... nisam to uspio demonstrirati jer nema šanse da ju sabijem toliko ... ali sam mjerio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugare... svaka tebi cast, ni na kraj pameti mi nije bilo da te meltretiram da meris. Dovoljno je bilo da kazes "nema sanse" i ja se ne bih bunio. Daj zavrsavaj to i snimaj kako umes, da vidimo i cujemo novog starog golaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma mjerio sam da i sam sebi umirim savjest ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodje weekend...jel zagrmio zekonja senior? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jok ... ja sam grmio sa svojom starom kantom po BiH ... :zvizduk: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 7, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako, samo nek nesto grmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nije da se ne radi... samo malo slabije slikam ... nove (kit) opruge .. pa osigurači... pa je to to .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neodoljivu potrebu staviti karburatore na njihovo PRAVO mjesto ... iako za to još uopće nije vrijeme ... ali morao sam ... A uz to sam išao vidjeti i kako će sjesti dyno elektronika..... a morala je ići i mala prilagodba auspuha... jer je zapinjao za nosač ... i onda to sve izgleda nekako ovako .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa malo inoxa... raznih nosača i crash barova... to su još uvijek nezavršeni dijelovi došli samo na probu i korekciju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reci da je ovo neka shala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 2, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bas 'super'! K'o ciganski vasar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nije u planu da to bude na motru ... ali da budem iskren, da je to moj motor, stavio bih si nešto tako, možda malo manjeg intenziteta.... ali uživo izgleda dosta drugačjie... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije u planu da to bude na motru ... ali da budem iskren, da je to moj motor, stavio bih si nešto tako, možda malo manjeg intenziteta.... ali uživo izgleda dosta drugačjie... Mozda izgleda uzivo drugacije, ali 99,999% nas to nikada nece vidjeti uzivo, a ovako na tubi izgleda zastrasujuce. Vjerujem da uz ovo dobijes i miljeic za na prednji blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ojačanje ispod rezrvoara... Prvo sam pomislio da će moratii rezervoar da se malo proširi, da bi lepo nalegao, da ne udara, pa sam se setio da je tu unutrašnji deo kao obrnuto U pa valjda neće. Međutim, kod mog Z1000 su tu bile bobine, čini mi se da sada nemaš mesta za njih. Gde ćeš ih? evo da se osvrnem i na ovo ... ima za bobine i više nego dovoljno mjesta... ništa nije rađeno da se ne provjeri bar nekoliko puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan u međuvremenu je bilo nekih modifikacija na hladnjaku .. pa je bilo pokušaja razviđenja instalacije .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa je stigao set inox šarafa za mašinu ... pa se samim tim može početi i sa sastavljanjem .. a čekala se i "specijalna" diht masa sive boje da ne odskače od mašine .. , i da ne zaboravim ... napravljena je i skraćena poluga mjenjača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6083 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Baš meračim ove tvoje rukotvorine. Nego, koja je to siva pasta? Nešto 999? Koja je marka? Kad stavljaš nju, ne stavljaš papirni dihtung? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...