sergio 2328 Napisano Decembar 27, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo nastavakkk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma evo, samo što nije .... uzeo sam si kratak predah od radione i posla... praznici su ... a i palo soma kilometara ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan napokon stigla i glavčina lančanika (živio e-bay ) .... pa možemo dalje raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo je napraviti adekvatne distancere kako bi i lanac i felga bili na svom mjestu ... tj. felga u osi centra motora, a lanac u osi prednjeg i zadnjeg lančanika... pa prvo mjerenje i matematika... pa se nakon mudrovanja i pametovanja dobije ovo ... neznam kako bih to nazvao .. :lol: ali nije red to tako odnijeto kod dide, pa treba malo urediti stvari ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda dida napravi svoj dio posla.... pa ja napravim svoj dio posla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda je to to .... i možemo jedan dio posla ostaviti iza sebe i krenuti dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa se sad možemo početi za*ebavati i sa prednjom felgom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan cijeli dan ga danas pokušavam upaliti .. i neće pa neće... gledam koji mu je qurac ... kad ono... okrenuo radilicu naopako .. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1364 Napisano Januar 5, 2012 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što pitam ali interesuje me ova tvoja metoda centriranja lanca sa kanapom, jel problem da mi daš neki kratak opis metode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to će ti najlakše objasniti neki zidar .. jesi gledao kad u životu kad zidar zida zid ciglom ili blokom ... prvo digne ćoškove, pa razvuče špagu (ili ti ga kanapče) pa onda zida po tome... e sad... stvar je u tome da u ovom slučaju moraš imati još jednu (treću) točku kao orjentir ... Pričvrstiš špagu negdje na prednjem lančaniku da bude po sredini lanca, onda razvučeš špagu do iza zadnje točke motora i tamo ju učvrstiš za nešto ... (ja zavezao za neki lampu) namjestiš da ti je špaga po cijeloj dužini lanca po sredini lanca i onda uzmeš šubler i izmjeriš udaljenost špage od ruba (recimo) felge sa prednje strane, pa sa zadnje strane i ako su ta dva podatka podjednaka (2-3 mm razlike je OK) to je to ... Prije toga moraš centrirati felgu da je u pravcu motora (to radiš kao kad španaš lanac na onim "zarezima" na vilici) .... a prilikom izrade distancera isto razvlačiš kanapče da bi doveo gelgu u os rame... itd ... ustvari, djeluje komplicirano, ali nije .... vrlo je komlicirano ... :lol: ali znaš kako se kaže, ako baš sve "tajne" odam, ostat ću bez posla ... :nanana: a i neke stvari mi je jednostavno nemoguće uslikati kad sam sam u radioni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to će ti najlakše objasniti neki zidar .. sta se sve moze uz pomoc stapa i kanapa.... jujuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1364 Napisano Januar 5, 2012 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan He he , ustvari kanap i visak su nenadjebivi alati, neprevaziđen samo unapređen. Evo zašto te pitam, nakon zamene lanca i lančanika kao da mi lanac češka bočno po lančanicima a navodno sam ga dobro vratio u centar. Pošto je sve rasklopljeno pa počinjem od nule , imam nameru da tu greškicu ispravim. Eto kako sam se zainteresovao za metodu kanapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana samo puno čiščenja, pranja i glancanja... i pripreme za slaganje ... i ovaj doljnji blok je bio kao i gornji ... sad su oba kao doljnji .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan to će ti najlakše objasniti neki zidar .. sta se sve moze uz pomoc stapa i kanapa.... jujuju A pre svega zapalis gumu da imas marker po sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to je pod mus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 8, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A pre svega zapalis gumu da imas marker po sredini. Msm, kako drugačije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan eto, koga zanima šta se ustvari dešava kad šaltamo brzine nogom ... bar na ovom motoru .... snimit ću i sa snopom brzina kad ga stavim .. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 30 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000; Triumph tiger sport 1050 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast za sve dosad. Car si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih novih stavki koje su stigle, pa sam samim tim i ja mogao nastaviti dalje sa radovima.... znači stiglo je ovo ... i diskovi ... prvo sam na "probnom" ( ) stolu morao uglaviti felgu na novu vilicu što sam uspio samo priručno napraviti jer se moraju praviti nova osovina i distanceri .. a zatim su uslijedile kombinacije sa vilicama i raznim kočionim čeljustima... i moram priznati da nova vilica sasvim OK sjedi na motoru .. Naravno da i osovina vilice mora na strojnu obradu jer je glavčina kraća za nekih 15mm ... ali to ćemo sve riješiti ovih dana, zajedno sa osovinom i distancerima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i još par slikica... za usporedbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je uzeta viljuska i trouglovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan super duke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan I, jel isto rastojanje od gornjeg do donjeg trougla? Mislim, da li ste trebali preradjivati osovinu volana ili samo "otsrafi - zasrafi" Prosle godine sam hteo na Suzu da nakacim komplet prednji kraj od RSV Factory, ali su me ubedjivali da ne moze zbog razmaka (offseta) viljuski, a da trouglovi nece pasovati u ram, pa sam odustao bez provere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ima malo zahvata .... sve ću opisati u ponedeljak kad budem to išao raditi ..... od duka je glavčina guvernala duža za nekih 2cm ... pa je potrebno pomicati položaj ležaja na osovini za toliko ... i potrebno je praviti podesivi odstojnik ... ali je to sve daleko od nemoguće misije ... u krajnjem slučaju.... ti možeš iz svojih trokuta ispresati osovinu, napraviti "tijesnu" piksu i tu istu osovinu upresati u trokute od RSV-a i dobio si to što trebaš za "šaku bombona" .. I razmišljaj na način da nema toga što se ne može napraviti... samo je upitno koliko si ti spreman na to .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 14, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam tek sad video ovu temu... ako bar sam je izgustirao celu na tanane Strasilo zna li musterija kojoj radis motor kolika si picajzla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...