Guliver 824 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam policijsku varijantu R850R. Uvezen je iz Austrije, ima policijske kraš barove naprijed i pozadi, nema zadnje sjedište nego onu kutiju sa poklopcem, ima samo jedan povećani hladnjak ulja sa lijeve strane sa ventilatorom (na desnoj strani su nosači za sirene ili plava svjetla, valjda)i uske (policijske) kofere. Interesuje me da li je komplikovan i skup posao da se dovede na civilnu varijantu? Kakva su iskustva o tome kako su održavani prije nego što su otišli na licitaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Decembar 7, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu ne bih dirao nista.Skinuo bih eventualno sirene da me ne zezaju zbog toga,ali bi i to moglo da bude od koristi .Nabacis i neku belu kacigu i samo picis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Може ли и нека сличица? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Sr3ck0 Na molbu mog drugara Gulivera postavljam slike predmetnog BMW R850R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 9, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lep bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uzeli su rollbar od Jawe Šalim se, jako lepo i zanimljivo motorče, javi šta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Баш ми се свиђа!!! Ја му ништа не бих скидао од горе виђеног, тј. скинуо би му само оно што милиција каже да се не може налазити на мотору... Ако би могло све да остане, остави га тако јер је шик!!! Можда само скинеш поклопац од задњег седишта да би могао да сместиш сувозачицу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan sta god da skidas ostavi na stranu jer ces SIGURNO jednom zeleti da sve to vratis nazad ... uvek je na prvi pogled ruzan takav ali ces videti da su te i takve stvari na njemu prakticne .... Hladnjak mu je odlican ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 824 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak mu je odlican ! Kad smo kod hladnjaka, ne znam da li je bolje tražiti dva njegova standardna ili ostaviti ovu glomaznu budžu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan dva su lepsa a ovaj je bolji ! taj je predvidjen da ceo dan moze da stoji na +40 upaljen i da se ne pregreje .... za pandure je ipak radjeno prakticno i dobro a manje su obracali paznju na izgled .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan koliko je presao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 824 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prešao je oko 60-70000 km, čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj na dobar servis oko 300 evrica, ali u tvojoj reziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ako je odrzavan , a verujem da jeste - nije to velika kilometraza za njega... ns policija ima 2 kom u RT verziji koji i nisu uglavnom odrzavani po PS-u pa i dalje rade iako imaju prko12-13god starosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Denci najbolje zna kako rade novosadski policijski BMW-ei. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 27, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo motorce . Ima i ABS ako dobro vidim... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4459 Napisano Avgust 27, 2012 motoras, 2531 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bi ga ja okrecio u crno i izvukao mu one cokle,kao na starim modelima. Tacnije kao 1100 iz '01. Mislim,ako se mene pita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...