Nidža 160 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Iz meni nepoznatog razloga ne mogu da postavim temu u rubrici Iskustva sa prodavnicama, pa stavljam ovde. Razmišljam da kupim RP3 kompletić, da budem lep i da izgledam kao da znam dobro da vozim motor, ali neću da bacam pare pre nego što ga probam. Gde se u Sloveniji nalazi BMW radnja i da li imaju opremu na stanju? Isto pitanje za Austriju, poželjno region oko Kapruna i tih skijališta? Danke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Decembar 7, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imaš odela u Delti pa probaj i javi ishod. Drugar mi reče koštaju oko 90.000,00 dinara, što je značajno jeftinije od centrale BMW Motorrad u Minhenu gde je košta skoro 1.300,00 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš odela u Delti pa probaj i javi ishod. Nemaju ni oni ni Radulović moj broj, 50-52. U Raduloviću je jakna 55.000,00 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 7, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako si siguran u broj, naruci da ti stigne ovde u Bg. to je najjeftinija opcija. savetujem ti da ipak nadjes nekog od kolega i da probas taj (svoj) broj. Ona tabela na njihovom sajtu (bmw sizing) nije bila tacna u mom slucaju. da sam slusao tabelu, narucio bih malu jaknu. sto se mene tice, nisam ti od pomoci. moja jakna ce ti biti ogromna. isto vazi i za pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan b2man, nisam siguran u broj, u tome je stvar,a moram da probam da vidim i da li mi kroj odgovara. Imam opreme, ne žuri mi se, i neću da kupujem ako mi 100% ne odgovara, zato moram da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 7, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, ja sam prvo hteo da uzmem rukka odelce, ali tu je tek pretilo da se ispalim. tada su u delti imali broj koji mi nije odgovarao. iscimao sam neke ljude i zahvaljujuci njima sam ukapirao svoj broj i narucio (u delta motorsu). iskreno, postojala je zebnja zato sto je bmw tabela sve vreme govorila svoju pricu. ispostavilo se sam maznuo pravi broj. ako hoces da probas. jakna mi je br 58, a lone mislim da su 110 (to je valjda produzeni br 56). da ne ispadne da se muvamo, daj da se prebacimo na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Iz meni nepoznatog razloga ne mogu da postavim temu u rubrici Iskustva sa prodavnicama, pa stavljam ovde. Razmišljam da kupim RP3 kompletić, da budem lep i da izgledam kao da znam dobro da vozim motor, ali neću da bacam pare pre nego što ga probam. Gde se u Sloveniji nalazi BMW radnja i da li imaju opremu na stanju? Isto pitanje za Austriju, poželjno region oko Kapruna i tih skijališta? Danke. Nažalost ni meni iz nepoznatih razloga nije jasno zašto je u Sloveniji misija nemoguče probati jaknu RP3..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam bio u Kaprunu, najverovatnije idemo i krajem februara ponovo, ne soping, samo bord... Ali pogledacu da li imaju, sta i kako... Cujemo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ni meni iz nepoznatih razloga nije jasno zašto je u Sloveniji misija nemoguče probati jaknu RP3..... Znaš li šta je u Austriji najbliže od većih BMW radnji? Ove godine sam bio u Kaprunu, najverovatnije idemo i krajem februara ponovo, ne soping, samo bord... Ali pogledacu da li imaju, sta i kako... Cujemo se Jbga, ja moram već u januaru u Bad Hofgastein... Pa sam mislio da se malo ponovim i motoopremom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...