Guest farbach Napisano Octobar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da farbam prvi Suzuki posle puno godina na kom nece pisati Corona. Ne bih da smaram svojim farbanjem, pogotovo sto retko prihvatam nove musterije. Ako ima zainteresovanh mogu napraviti clanak tipa HOW TO, gde bih objasnio postupak, materijale koje koristim, alat... Vracam se na Suzuki, zvace se Alien...kacicu nove slike kako bude napredovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi da postavis nov clanak...ili da azuriras fotke na svom sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan mnoge od nas zanima sta radis a ne kako radis, ipak je to umetnost poa i nije za svakoga. Zato slobodno postavljaj slike i pusti nas da uzivamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mnoge od nas zanima sta radis a ne kako radis, ipak je to umetnost poa i nije za svakoga. Zato slobodno postavljaj slike i pusti nas da uzivamo. ;D ;Dma to on hoce da neko sam farba svoj motor pa posle ide kod majstora na prepravku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno druzhe,nemam rechi... ovo je bash bash vrh... iako si postavio samo jednu sliku suzukia,vec vidim da ce da bude perverzija srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da farbam prvi Suzuki posle puno godina na kom nece pisati Corona. Ne bih da smaram svojim farbanjem, pogotovo sto retko prihvatam nove musterije. Ako ima zainteresovanh mogu napraviti clanak tipa HOW TO, gde bih objasnio postupak, materijale koje koristim, alat... Vracam se na Suzuki, zvace se Alien...kacicu nove slike kako bude napredovao. Ja bih te zamolio da nam napises taj clanak sa par slika gde se vidi sam proces. Mislim da ima nas dosta koji bi to rado citali. Ja bih rado procitao i HOWTO za poliester... U stvari ja bih rado citao svaki HOWTO vezan za garazu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu opet da se odusevljavam ko malo dete.Bravo Marko ovo je jezivo dobro.Ovako nesto jos nisam video.Hvala ti sto postojis Ja sam sva sreca stara musterija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Murche tebi jos malo pa spomen-cesmu dizu !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da farbam prvi Suzuki posle puno godina na kom nece pisati Corona. Ne bih da smaram svojim farbanjem, pogotovo sto retko prihvatam nove musterije. Ako ima zainteresovanh mogu napraviti clanak tipa HOW TO, gde bih objasnio postupak, materijale koje koristim, alat... Vracam se na Suzuki, zvace se Alien...kacicu nove slike kako bude napredovao. Ja bih te zamolio da nam napises taj clanak sa par slika gde se vidi sam proces. Mislim da ima nas dosta koji bi to rado citali. Ja bih rado procitao i HOWTO za poliester... U stvari ja bih rado citao svaki HOWTO vezan za garazu... ;D naravno,i ja isto reci mi kako ide onaj projekat za mene,vec sam poceo da rasturam mahinu,i jedva cekam da vidim tvoju ideju i misljenje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moj novi uradak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast!!!! Zlatne ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vauuuuuuuuuuuu, bolje nego sto sam mislio, a imao sam velikaaaa ocekivanja... BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan od magistra rekonstrutaktivne i estetske hirurgije za motocikle ocekujem samo najbolje...bravo marko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan D&G je Dolce & Gabana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 30, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bogami lepo je ispalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan D&G je Dolce & Gabana ? Kaze se DRAGISA I GORDANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan To farbach, hoce li biti tog HOW TO clanka? Voleo bih da vidim kako ide sam postupak pripreme i farbanja kako motora, tako i kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Januar 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavrseno, i izgleda bolje nego sto sam ocekivao. Jedine zamerke ima sam Farbach, prividjali su mu se delovi koji nisu bas najbolje ispolirani, sto se mene tice, sve je savrseno. Slike BMW-a saljem cim ga sklopim, pa cete proceniti i sami. Hvala, farbach! Ima li tih slika majstore?! ;D Ili treba da te jurim po NS da bi video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Cak shta vise svaka cast, neznam da li smem da napisem kolega, posto je farbach, cini mi se malo ispred nas po obimu posla i kolicini radova koji su iza njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 21, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Marko je fenomenalan lik,rad mu je perfektan nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da smislim sta bi napisao o Farbach-u i nekako nikako ne mogu da odredim prave rec.Razgovarali smo par puta jer sam imao pad sa SRAD-a koji je raden u air brashu i trebalo je to ili popraviti ili uraditi ponovo,dogovor je brzo pao cena dogovorena vremenski smo se ogranicili (ali ja to nisam uzeo za ozbiljo nego sam ozbiljno razmislio i odneo delove za farbanje jos u novembru mesecu,znajuci da cu ga za sledecu sezonu sigurno srediti).U januaru sam otisao da preuzmem delove koji su farbani i mogu vam reci samo jedno:Korektan majstor,korektna cena,i ja sam zadovoljan kako su oklopi odradeni.Toplo preporucujem coveka,on zaista ima dar.Pozrav za Farbach-a.P.S. Marko imao sam moralnu obavezu da ti se i ovim putem zahvalim na saradnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan poslednji rad, farbanje je u toku. Kada zavrsim postavicu slike celog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan na gornjim slikama se ne vidi, bela boja izgleda ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kažu slika govori više od hiljadu reči ali za ovo su i slike neme, ovo treba videti uživo. izgleda fenomenalno i stvarno ne može da se opiše ni slikom ni rečima! ps. marko, onaj gips me ubio, ali ubio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A moj rezervoar Markoooooooo :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...