zodiac 3 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavrseno, i izgleda bolje nego sto sam ocekivao. Jedine zamerke ima sam Farbach, prividjali su mu se delovi koji nisu bas najbolje ispolirani, sto se mene tice, sve je savrseno. Slike BMW-a saljem cim ga sklopim, pa cete proceniti i sami. Hvala, farbach! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos da to on farba,bilo bi OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da imam Rumuna u basti. On sve radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan farba i devojke koje dovedete u boju motora ili po zelji air brash na guzi samo morate da ih ostavite na duze vreme kod njega ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da imam Rumuna u basti. On sve radi. I dve rumunke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan rade i one. -Kao u vicu. Sta radi plavusa posle dva samara? -Sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, nema šta! Vozim jeftin motor pa bi trebalo da mi sve drugo bude skupo ali mi ove cene deluju kao sasvim normalne, čak i niske za kvalitet koji se nudi... Ja sam motor češće farbao nego prao i ovo mi izgleda baš dobro, svaka čast Farbach! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da imam Rumuna u basti. On sve radi. Rumuni su u EU,nemoj da te tuze Natasa,Borka i ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javicu se ljudima,ali ti si mi bas odgovarao i zbog cene i zbog blizine zar ti i dalje mislis da je airbarsh toliko jeftin ??? Ne mora svaka dobra stvar biti i skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovog majstora je za nove musterije jeftinije nego za stare ove nove ,NAVLACI" cenom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Super, ionako imam nameru da samo jednom farbam motor. Znači biće sa popustom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Super, ionako imam nameru da samo jednom farbam motor. Znači biće sa popustom Da,ali niko ni ne farba dvaput! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja radim koliko mogu, ali guzate tinejdzerke koje sam odabrao za saradnice-smirglacice samo fataju zjale i muvaju se sa musterije. Zato posao stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Farbach stavi me u tefter za farbanje i airbrush.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan čekaj, a ko je radio moj rep?! rumun ili rumunke? ;D evo sličice inače majstor marko je ispao extra što se tiče saveta, ideja i predloga, svaka čast! ps inače radi u potpunoj ilegali, ni u prodavnici dve kuće dalje nisu čuli za njega. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A musterije docekuje na ulasku u grad i vezanih ociju sprovodi do radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kroz baštu, obavezno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ni u prodavnici ga ne znaju. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ni u prodavnici ga ne znaju. :o zato sto od farbanja toliko zaradim da ni ne kupujem nista u radnji. Pojedem sta izraste u basti, a od mesa krtije musterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach druzhe ajd ako ti nije frka odgovori mi na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sanduce ti je puno. podseti me u vezi cega da ti odgovorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam majstore!Posetio sam tvoju stranicu. Nastavi tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan sanduce ti je puno. podseti me u vezi cega da ti odgovorim. E izvini druzhe,stvarno bilo puno,nisam ni znao... Oko farbanja kacige sam te pitao bio! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam odgovorio. Kacige ne farbam zato sto ima lepih novih jeftinih i sarenih za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh kacige ne farbam, sem ako... Evo je najnovija. Jos par sati rada pa gotova. Postavicu slike kada je prelakiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...