castor 384 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Daj još neku sliku ove Kawe, tako ti svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bice za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan drug.cija je boja? svidja mi se,nabavio i ja tu zeljeno ljbicastu,al mi zao za jebivetre trosit stvarno je EXTRA nego sta bi s "kinezima"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a one petokrake na deklu,koja je to sekta? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan NATO sekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan drug.cija je boja? svidja mi se,nabavio i ja tu zeljeno ljbicastu,al mi zao za jebivetre trosit stvarno je EXTRA nego sta bi s "kinezima"? Mipa Aquarius cini mi se. Kineza nabavio i naceo, ako ne stigne novi dajem ti ovaj kada zavrsim kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan I zamisli neki kreten dok ti namesta gumu, zacese felnu, i oglodje malo farbe. Pa ubio bi ga. Svaka cast za ovo, preterano dobra boja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan farbach ako ti nije problem jel mozes samo da bacis pogled na ovu temu i napises mi neshto o tom???Hvala unapred http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38909.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan farbach ako ti nije problem jel mozes samo da bacis pogled na ovu temu i napises mi neshto o tom???Hvala unapred http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38909.0 Ne ume on da cita,samo da sara.....jednom su trazili da napise slovo O,a on nacrt'o zenski polni organ.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jesi istachkao,alal ti majka..a chime si merio razmak od tachkice do tachkice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan drug.cija je boja? svidja mi se,nabavio i ja tu zeljeno ljbicastu,al mi zao za jebivetre trosit stvarno je EXTRA nego sta bi s "kinezima"? Mipa Aquarius cini mi se. Kineza nabavio i naceo, ako ne stigne novi dajem ti ovaj kada zavrsim kawasaki. nemogu da docekam,i jos vise mi je drago sto si ga "naceo",bar znam da radi. Koliko fino vuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 0.2. dobar je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim kompletno uradjenog Kawasakia. Molim te postavi slike kad zasvrsis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan 0.2. dobar je. savrseno! :o :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki je pri kraju. Bice spreman za Zlatibor. sutra cu postaviti slike kompletnog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba i taj chep ofarbati ili sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan uradjen, slika je stara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Čast ja bih samo rezorvoar da mi se preduva isto u crnu samo da ima brdo kristala i i dva natpisa otprilike može da se radi i u decembru ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Auuu komsija, jebo te Q... Ala presijava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan jos nije prelakiran, nisam izdrzao d aga ne poslazem. Ima jos par sitnica na repu i masci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlican je!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivi ovi crash padovi u obliku srafcigera samo ne volim neprovidne vizire ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kolorit je maestralan, prelepo, jedino sto mi malo vizir bode oci, pomalo jeftino izgleda. Sta drugo reci sem, bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan nije gotovo, nemam vise ni vremena ni ideja. Zavrsicu posle Zlatibora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...