Jump to content

Moto Zajednica

Uz koji kineski motor ide covek od 2 metra

17 članova je glasalo

1. 1. Sta da izabere covek od 2 metra visine.

• Sprint Challenger 250
    • Sprint Pulser 200

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Kle

Prodajem svoj Keeway X-ray da bi kupio drugi motor sa kojim cu moci da idem na neka putovanja.Izbor se svodi na ova dva motora.Koji bi ste mi preporucili jer mi treba kolika tolika udobnost,putna brzina od 80-100kmh i potrosnja ne veca od 3,5L. :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• AMATEUR, 293 postova
  • Motocikl: Ma svasta:)

Moj glas ide za Pulsera ipak si ti enduras(ima vremena za kruzera) i ja ga vozim a oko 195cm sam, ne znam kako drugima izgledam ali ja se osecam bolje nego na nekom skuteru ili na nekadasnje Tomosu1moto3.gif

E sad sto se tice udobnosti, motor ima bas mekano ogibljenje (jer je amortizer bas mekano podesen ali ima moguscnost za podesavanja), sediste je usko i tvrdo za moje dosadasnje voznje do 60km zadovoljavajuce ali moze i to da se nabudzi tipa da se doda neki umetak.. Putna brzina od 80-100km/h nije problem, potrosnja u mom slucaju ne prelazi 3L nikad!

A sto je po meni najbitnije da je motorce pouzdano, ja sam nesto preko 2000km presao ove sezone bez problema vrednih pomena.. Znas sta sam ja hteo da kupim a i sto sam se odlucio za Pulsera, pitaj sve sto te zanima!

post-17717-0-37436200-1323004998_thumb.jpg

• Podržavam 1

Moj glas ide za Pulsera ipak si ti enduras(ima vremena za kruzera) i ja ga vozim a oko 195cm sam, ne znam kako drugima izgledam ali ja se osecam bolje nego na nekom skuteru ili na nekadasnje Tomosu1moto3.gif

E sad sto se tice udobnosti, motor ima bas mekano ogibljenje (jer je amortizer bas mekano podesen ali ima moguscnost za podesavanja), sediste je usko i tvrdo za moje dosadasnje voznje do 60km zadovoljavajuce ali moze i to da se nabudzi tipa da se doda neki umetak.. Putna brzina od 80-100km/h nije problem, potrosnja u mom slucaju ne prelazi 3L nikad!

A sto je po meni najbitnije da je motorce pouzdano, ja sam nesto preko 2000km presao ove sezone bez problema vrednih pomena.. Znas sta sam ja hteo da kupim a i sto sam se odlucio za Pulsera, pitaj sve sto te zanima!

Ok hvala PULSER_DRIVER.Vozim i ja enduro i znam da je to predvidjeno za visoke ljude pokrenuo sam ovo da vidim vasa misljejna.Nikada nism vozio coper tako da sa njim nemam nekih dodirnih tacaka. Sprint challengr je ogroman kruzer koji moze da mi odgovara i po mojoj visini a i po cenovnom rangu i svemu sto sam gore naveo.

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere

imao je clan foruma SASHAC takav motor al je prodao, mislim da je jos uvek vlanik neko s foruma. Vidi pa pitaj za iskustva i ostalo. :takoje:

Ne znam ne bi da kupujem te marke koje su prilicni nove na nasem trzistu zbog delova a i 400ccm registracija je znatno veca o odnosu na 200 ili 250ccm a mislim i potrosnja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja