zmijasmuk 8 Napisano Decembar 2, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fz6s Fazer 2004 godiste,30000km.Kupljena kod nas nova,3 ključa, ja sam 2. vlasnik.Motor od dodatne opreme poseduje:povišeni vizir 12,5 cm+standardni;slajdere;štitnik grana;centralni štender;Nosač za kofer+ kofer 53 litra;nosač za torbe.Gume kupljene nove presle 3000 km!Cena 3100 eura.telefon061-1343040 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Decembar 2, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor ... sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 2, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan još slika!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan ehh, znam coveka, odrzavan motor za 10ku .... Nego, jesi li resio od iduce god na maxiendura ili...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i mogu da kazem stvarno dobra cena, Fazer je best buy motor u poslednjih par godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor i postena cena..to se ne vidja svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa rešio!!Nek strom,varadero ili tako nesto! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne dade oglas pre 2 meseca, pa da trgujemo? Lepo izgleda i srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio tu tako,da...j..!!!!!Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor i stvarno bas realna cena,srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne dade oglas pre 2 meseca, pa da trgujemo? Lepo izgleda i srecna prodaja. A sto pitas. da ne bi prodao Versisa mozda? Pa kada dodjes do love, a ti pazari Yamu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moguća zamena:v-strom,varadero,transalp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan + moja doplata!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne dade oglas pre 2 meseca, pa da trgujemo? Lepo izgleda i srecna prodaja. A sto pitas. da ne bi prodao Versisa mozda? Pa kada dodjes do love, a ti pazari Yamu. Frace, nu shcu nimik? Ja kupih versysa, koji je malo skuplji od yamane, nego ga kupih u septembru i ne bih ga menjao. Tada sam hteo da kupim fejzericu. Da ne kvarimo coveku oglas. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova masina je idealna..morao sam..sta cu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Mamaaa miaaaaa, kakva makinaaaaaa :care: :care: Uzeo sam motor nedavno za pola te cene, za ovo bi se bogami zajmio za jos toliko. Srecno sa prodajom i blago sledecem vlasniku . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Može LOCK!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...