acim 765 Napisano Septembar 11, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modeloverview/cat/2008/58/model_overview.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1256 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi kod nas bile ovakve cene :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 11, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta hoćeš, i kod nas su približno iste ;D ali u evrima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova kombinacija bas ... Jos samo da prodam bubreg i to bi bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa prvi tog tipa model je izbacila honda cbr .........sad svi idu na tu foru, ako neko hoce nov dizajn i nesto prelepo neka kupi benelia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa prvi tog tipa model je izbacila honda cbr .........sad svi idu na tu foru, ako neko hoce nov dizajn i nesto prelepo neka kupi benelia Na sta konkretno mislis? Ako mislis na R-ove, ne znam bas ko je koga kopirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pa prvi tog tipa model je izbacila honda cbr .........sad svi idu na tu foru, ako neko hoce nov dizajn i nesto prelepo neka kupi benelia Na sta konkretno mislis? Ako mislis na R-ove, ne znam bas ko je koga kopirao. Rasprava o tome je bila nekoliko puta i odgovor na pitanje ''ko je koga'' je u domenu naučne fantastike... zato ćemo se držati teme iz naslova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 15, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova kombinacija bas ... Jos samo da prodam bubreg i to bi bilo to Nisam siguran,ali mislim i kad prodas bubreg,da ces skknuti do Sjeverne Amerike,posto je ova za njih rezervisana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 21, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran,ali mislim i kad prodas bubreg,da ces skknuti do Sjeverne Amerike,posto je ova za njih rezervisana. Naravno,samo amerima moze da se dopadne ovakav cirkus na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan E ako je tako onda je vitez_koja amerikanac ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan evo i evropske potvrde nekih modela : http://www.yamaha-motor-europe.com/products/information/mc_overview.jsp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...