IvicccA_Sabac 27 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Kupujem dve nosece ploce tj nosaca, za Givi kofere sa slike mislim da su model e360,ja sam ih uzeo bez nosaca,na njima pise monokey sistem,ne znam ni kako izgledaju nosaci,pa bih pomogla neka njihova oznaka za dalju potragu.Ponude na PP ili 064.844.13.32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 30, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan treba ti ovo sorry za ogromne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Neka bolje se vidi hehem,reci mi samo je znas neki naziv ili oznaku ovog nosaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 30, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan monokey plocha, to je jedini naziv koji postoji, e sad imash plastichne i metalne, naravno trazhi metalne. u prodavnici su oko 30E.. imash i opciju da ti neko napravi nosache bochnih kofera sa tim adapterima za kofere pa da smanjish broj shrafova... nosachi su oko 80-100E za izradu a recimo 2 metalne ploche u louisu su 90E+ptt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Hvala ti,mislim da sam vec nasao nesto,ali je oglas i dalje aktuelan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka: Charlie ti je postavio slike nosaca top-kejsa, a tebi treba nosac bocnih kofera koje si kupio. Ipak, najbolje je da kupis Givi Wingrack 1, a jos bolje ako nadjes Wingrack 2, evo ovde mozes da uporedis izgled: http://www.motorcycl...rch=Yes&sppp=20 Mislim da je clan Kaya prodavao neki. Ako ti je skupo, onda pitaj laborante da ti naprave nosac samo bocnih kofera. Ako se dobro secam, VladaSD je skoro kupio iste takve, pa mozda moze da ti da neki koristan savet. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Novembar 30, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na Stromove ne idu wingrack-ovi vec cevasti nosaci i kostaju oko 100E. Inace mogu jednostavno da se naprave i kacenje za Givi/Kappa (koje moze da se postavi na pravljene nosace) kosta oko 10E u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Decembar 1, 2011 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan tebi trebaju ovakvi nosaci kao kod mene na motoru ( ovo su Givi ) a oni odgocaraju za vecinu Givi i Kapa kofera i za te tvoje kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dobro u katalogu sta odgovara za tvoj motor, jer nisu sve ploce za sve motore, bez obzira sto pasuju za sve kofere. Mozes da dodjes u situaciju da moras da "budzis" kacenje na nosac, a u stvari nema potrebe za tim ako kupis onu plocu koja pasuje na tvoj nosac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ljudi cuo sam se sa par majstora najverovatnije cu praviti nosace a delove za kacenje cu naruciti iz Louis-a,sad samo da nahvatam nekog da prekopiram nosace za DL1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...