zrale 1 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad/Rumenka Motocikl: Honda XRV750 Africa Twin, Derbi Senda RX50 Prijavi odgovor kao problematičan Polako pripremam sve za radove preko zime, pa ima par pitanja. 1) Ponekad iz obrtomera pocne da se cuje neko zujanje kad dodjem na oko 4000 o/min. Cim malo pustim gas zujanje prestane. Tako bude neko vreme i samo odjednom prestane 2) Slicno kao i prvi "problem" samo sto je sad u pitanju putni kompijuter, koji se resetuje svaki put kad dam kontakt. 3)Kako afrika stoji sa strujom, posto bi hteo da dodam par stvarcica, poput uticnice, dodatna svetla itd. pa me interesuje da li se to moze odraditi. i da li postoji negde kod nas da se kupe uticnice za spoljnu upotrebu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 16 Napisano Novembar 29, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Promuvaj se malo po forumu i naći ćeš većinu odgovora. Malo su razbacani po temama ali znam sigurno da ih ima. Ima i gde se kupuju utičnice - iza Delte kod Ade pa preko puta u radnji za jahte i plovila, imaš gotovo sve odgovore za struju a za obrtaljku i trip master čekaj da se javi Joška ili Arakis jerbo tu ima malo elektronike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolega.Kod mene se to resetovanje board comp-a desavalo dok sam imao xenone.Cim sam ih eliminisao sve je bilo ok.Pregledaj sve kontakte na AT,hoce da korodiraju ako se vozi po losijim uslovima.Ja to cistim jednom godisnje.Mislim da mnogi Afrikanci grese sto vole tek tako da povezu oba fara da gore.Za tako nesto prvo savet sa Arakisom,zna i on ponesto Sto se tice uticnice,Scuba ti je tacno rekao gde mozes da pazaris,tamo sam ja i moju uticnicu kupio i nema sanse da korodira jer je predvidjena za camce a kosta citavih 400 dinara. Zelim ti puno bezbednih kilometara u Novoj godini.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...