Jump to content

Moto Zajednica

Kralj 800-ica

Recommended Posts

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Svemu jednom dođe kraj, takav je život, šta da se radi.

A što se tiče podbadanja, i kvaliteta postova, ni Stonerovi navijači na ovom forumu nisu cvećke. Takav je život, šta da se radi!

A novinari što pišu, to je u redu, moraju ljudi da zarade za život. Kad bi sve što napišu bilo korisno i istina, gde bi nam bio kraj.

I shvati, hladno je, dolazi duga, dosadna zima, moramo sebi ulepšati dane, a o čemu da pišemo kad se ništa ne dešava. Tako da, ja navijam za Rossija, a ti? :zdravo:

P.S. Aćime ko je ova riba zevalica?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Ja mislim da su malo okasnili s brakom. Adrijana je cak bila i punoletna sto znaci da je uhvatila zadnji voz za udaju. (Ja sam polu vla al verovatno i vi tako mislite).

• Hronični Motociklopata, 7312 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

svaka cast Stoneru, odlican je vozac i siguran sam da ce jos nekoliko titula da uzme u svojoj karijeri u kraljevskoj klasi, ALI teba jos puno pasulja da pojede da moze da prismrdi Rossiju :nanana::P:lol::zvizduk:;)

• Podržavam 4

• Drug član, 3618 postova

svaka cast Stoneru, odlican je vozac i siguran sam da ce jos nekoliko titula da uzme u svojoj karijeri u kraljevskoj klasi, ALI teba jos puno pasulja da pojede da moze da prismrdi Rossiju :nanana::P:lol::zvizduk:;)

Apsolutno se slažem, evo čak sam ti i plus dao :aha:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Stonera sledecih godina moze da pobedi samo jedan covek - Kejsi Stoner. Kao vozacu nema mu ravna u MotoGP konkurenciji, kao sto ostali proizvodjaci nisu Hondi ni do kolena. U takvoj kombinaciji moze da zafali samo jedno - motiv! Pitanje dokle ce Kejsi zeleti da ponizava konkurenciju i dokle ce mu to biti interesantno. Meni licno deluje da ima motiva za samo par sezona, malko je slabasan po tom pitanju.

Nadam se da ce to uvideti i gazde u Hondi i da ce sa dovoljnim brojem nula iza neke cifre drzati Kejsija motivisanog. :) Sala mala, on sam treba da odredi kakvim slovima ce njegovo ime biti upisano u MotoGP istoriji, valjda je to dovoljan motiv. Ima priliku sa Hondom da uradi dobar posao.

Po meni je vec sad stao uz rame Duanu ili ga obisao . Uz svo postovanje za Majkla konkurencija je u Kejsijevo doba mnogo zesca .

Isto kao i Valentino Rossi. Smatram da Valentino veći deo svoje karijere nije imao pravu konkurenciju, tačnije do 2007. To crank je napisao lep post o tome na prethodnoj strani. Doohan, za razliku od Rossia, nije pobegao iz tima kada je njegov timski kolega dobio istu mašinu, i kada je pritisak porastao, nego ga je redovno pobeđivao i ostao je da se bori do kraja.

• Svrati cesto, 3514 postova

Po meni je vec sad stao uz rame Duanu ili ga obisao . Uz svo postovanje za Majkla konkurencija je u Kejsijevo doba mnogo zesca .

Isto kao i Valentino Rossi. Smatram da Valentino veći deo svoje karijere nije imao pravu konkurenciju, tačnije do 2007. To crank je napisao lep post o tome na prethodnoj strani. Doohan, za razliku od Rossia, nije pobegao iz tima kada je njegov timski kolega dobio istu mašinu, i kada je pritisak porastao, nego ga je redovno pobeđivao i ostao je da se bori do kraja.

Ili 2006 Tad su dosli Pedrosa i Stoner . Al od Denija nista a mislio sam ovaj ce da mi srusi ( pobedi ) pulena .

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Cekaj da li je Rossi uzeo ijednu titulu poslije te 2007 godine? Cini mi se da jeste, a i lako mozete provjeriti :stabre:;) . Druga stvar, za sada, koliko mi je poznato iz Yamahe nije bas otisao svojevoljno , niti srecan kao leptiric. Nesto mi nevjerovatno da je jedna stara fukarica, kajla kao sto je Rossi, bas toliko zakerao za platu i da nije znao u kakva govna dolazi, ako predje u Ducati.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Smatram da Valentino veći deo svoje karijere nije imao pravu konkurenciju, tačnije do 2007.

A Biaggi?

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Koliko mi je poznato iz Yamahe nije bas otisao svojevoljno , niti srecan kao leptiric. Nesto mi nevjerovatno da je jedna stara fukarica, kajla kao sto je Rossi, bas toliko zakerao za platu i da nije znao u kakva govna dolazi, ako predje u Ducati.

Niko njega nije oterao ali kada proradi ego zbog Horhea koji te pobeđuje tad je trenutak da takva veličina napravi neki korak.

Čini mi se da bi lakše za njega bilo oteti mu titulu na Suzukiju nego na Fiat Yamahi

Što se tiče Ducatija koliko se sećam prozivao je Stonera kako ne daje sve od sebe na tom Ducatiju pa zato ima tekve rezulatate a Jeremy jer rekao da bi on taj motor podesio za jedno prepodne

I jedan i drugi su lajavi krelci a Kameni je u pravu kada je rekao "Nadam se da me sada više cene" posle samog njihovog katastrofalnog starta 2011 i obećanja do pola sezone biće to OK pa onda u Brnu Rossi pobeđuje i slične bezvezarije

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 432 postova

Koliko ja znam Rossi je poceo 96. , a 97. je osvojio prvu titulu . Da li je moguce da su svi vozaci u svim klasama za 10 godina nekonkurentni? Mislim da je prosto Rossi bio bolji .

2oo7 dolazi do titule famozni Stoner. Pa onda gle cuda 08. i 09 . opet Rossi , ali ovaj put sa konkurencijom . E, sad sta bi bilo 2010 . da Rossi nije imao pad , to je pitanje . Mislim da niko sa sto postotnom sigurnoscu ne moze da tvrdi da bi Lorenzo uzeo titulu , ili da nebi. Mislim da su u Yamahi zakljucili da zbog Rossijevih godina , preloma noge i predstojece operacije ligamenata bolje podici platu Lorenzu i uzeti Bena u fabricki tim , jer su sa sigurnoscu znali da Rossi nece pristati da ima manju platu od Lorenza. Najnormalnije je da niko ne moze da traje zauvek i da kad tad mora doci neko novi .Dosta je , brate , i bilo . 9 titula nije mala stvar , i kad aktuelni momci ostvare taj rezultat skidam kapu . I jos nesto , jos nije Doktor za staro gvozdje !

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

I jos onaj kosooki iz Yamahe odlazi u penziju, novi sefovi , a sa tim i novi puleni. Vjerovatno ce se i za to znati kroz par godina, kao sto se nije znalo odmah kako i kada je Rossi pregovarao sa Yamahom prvi put, rukovanje u ponoc i to. E tako , ne mogu ni sada da tvrdim, da je Rossi, jos jednom podvlacim stara GP kurva, sebe svjesno poslao na Ducati, ma koliko radio ego, uostalom vise puta je dokazao da zna kako taj ego malo da pritisne (ponavljam stara kurva) samo radi para. Ili se bas debelo preracunao, a to bi ama bas ne lici na njega.

Cekaj da li je Rossi uzeo ijednu titulu poslije te 2007 godine? Cini mi se da jeste, a i lako mozete provjeriti :stabre:;) . Druga stvar, za sada, koliko mi je poznato iz Yamahe nije bas otisao svojevoljno , niti srecan kao leptiric. Nesto mi nevjerovatno da je jedna stara fukarica, kajla kao sto je Rossi, bas toliko zakerao za platu i da nije znao u kakva govna dolazi, ako predje u Ducati.

Mixa, ne razumemo se. Napisao sam da pre 2007 nije imao konkurenciju, a ne posle!

Što se tiče prelaska u Ducati, SuperbikePlanet piše:

"It's very likely that Rossi was quite aware of how much harder things were getting, to beat a fast kid on the same equipment, and switched to Ducati with the knowledge that if he didn't go well, the bike would be blamed, not him."

Koliko ja znam Rossi je poceo 96. , a 97. je osvojio prvu titulu . Da li je moguce da su svi vozaci u svim klasama za 10 godina nekonkurentni? Mislim da je prosto Rossi bio bolji .

2oo7 dolazi do titule famozni Stoner. Pa onda gle cuda 08. i 09 . opet Rossi , ali ovaj put sa konkurencijom . E, sad sta bi bilo 2010 . da Rossi nije imao pad , to je pitanje . Mislim da niko sa sto postotnom sigurnoscu ne moze da tvrdi da bi Lorenzo uzeo titulu , ili da nebi. Mislim da su u Yamahi zakljucili da zbog Rossijevih godina , preloma noge i predstojece operacije ligamenata bolje podici platu Lorenzu i uzeti Bena u fabricki tim , jer su sa sigurnoscu znali da Rossi nece pristati da ima manju platu od Lorenza. Najnormalnije je da niko ne moze da traje zauvek i da kad tad mora doci neko novi .Dosta je , brate , i bilo . 9 titula nije mala stvar , i kad aktuelni momci ostvare taj rezultat skidam kapu . I jos nesto , jos nije Doktor za staro gvozdje !

Teško da bi Rossi uzeo titulu u 2010, i to u bilo kojoj varijanti. Stručnjaci u filmu "Fastest", tačnije izvesni gospodin Michael Scott kaže da je Rossi pao zbog pritiska, i da će biti sve gore i gore. Pusti molim te momke sa SK koji su cele 2010 pričali o tome ŠBB-KBB! Rossi je trebao da ostane u Yamahi i da pobedi Lorenza, ali on to nije uradio. Zašto? Pritisak? Da li je znao da ne može da ga pobedi?

Još nešto, ne radi se o tome da je Yamaha htela da da Lorenzu veću platu nego Rossi, o tome nije bilo ni govora, već su hteli da skinu Rossiu jedan deo da bi njime povećali Lorenzovu platu, koja bi opet bila znatno manja od Rossieve.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja