milomir22 3579 Napisano Octobar 13, 2015 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pomocnik konobara nahebe kao zuti, info od drugara koji nije hteo da poslusa savet. Vodoinstalateri, verujem da bolje prolaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Octobar 14, 2015 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prolaze bolje, imam info iz prve ruke. Sad sam u Splitu polazem basic security i awareness, što se tiče čekanja na loe, najverovatnije se ukrcavam 30 novembra na 15 dana, idem na dry dock u Majami ako se nešto ne promeni u medjuvremenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 14, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Aco Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 7, 2015 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ugovor 30 nov - 14 dec, Bahami Imao sam srece, nisam dugo cekao na prvi ugovor. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je cuti kada nekome zivot krene na bolje. Jebo ovu zabokrecinu ovde. Srecan put! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 7, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ce te zenimo ovde za neku latinku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Idi i ne okreći se sine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je cuti kada nekome zivot krene na bolje. Jebo ovu zabokrecinu ovde. Srecan put!u cacku je bas fino, sta fali hahahaahh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vodi ti dnevnik ako budeš imao vremena, pa napisi zaključke posle 6 meseci, godinu i dve. I čuvaj pare pa razmišljaj kako da ih uložiš, nisi klinac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 8, 2015 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Parama resavam stambeno pitanje, zato i idem na brod. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Parama resavam stambeno pitanje, zato i idem na brod. Jedan mudrac je davno rekao Sve se kupuje novcem, ukoliko ljubav ne mozete kupiti novcem to znaci da nemate dovoljno novca 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan al to nije ljubav vec sex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pomažu pare... ...Probaj sa PUNO pare (Crni mačak beli macak) Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Februar 9, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 8.11.2015. at 18:36, Skyrunner je napisao: Vodi ti dnevnik ako budeš imao vremena, pa napisi zaključke posle 6 meseci, godinu i dve. I čuvaj pare pa razmišljaj kako da ih uložiš, nisi klinac Evo zakljucka posle 3 godine - vrlo sam zadovoljan poslom, uslovima rada, platom... Prvobitni plan mi je bio da radim na brodu dok ne resim stambeno pitanje, to pitanje sam hvala Bogu resio, ali sam isto tako resio da ne odustajem od ovog posla i da nastavim da radim, jer je situacija u Srbiji sve gora. Pre broda sam bio samostalni preduzetnik-zanatlija i ne bih ponovo da se stresiram sa nasim ljudima-musterijama. Jedan od vrlo bitnih pluseva rada na brodu je da skoro nemam stresa i nerviranja oko posla. 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Aco. Ranije se gledalo da u dvadesetim odes negde. Sad masovno ljudi cetrdesetak godina kopaju da idu negde. To su negde nase generacije koji su dovoljno videli i mogu da izvucu zakljucak da se ovde samo kriminal i neljudskost isplati. Drago mi je da si zadovoljan poslom i zivotom. Srecni i uzivaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...