Boba1990 129 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crash88 0 Napisano Octobar 17, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam majesty 400 2008,i imam problem da trese pri kretanju i pri dodavanju gasa ma manjim brzinama.Pricao sam odavno sa nekim na ovom forumu i on mi je pomenuo da kupim neki variomat i da se tim resava problem.Sada sam pri parama i ulozio bih da sredim moju masinu,sta da kupim a da resim taj problem,da mi vise ne trese?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Octobar 18, 2017 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je posedujem i prezadovoljan sam Pošto ključ nisam stavio na nju već 3 godine od kako je imam dal ko zna koje rolnice (od koliko grama) idu za nju? Polako preko zime da se spremamo za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam majesty 400 2008,i imam problem da trese pri kretanju i pri dodavanju gasa ma manjim brzinama.Pricao sam odavno sa nekim na ovom forumu i on mi je pomenuo da kupim neki variomat i da se tim resava problem.Sada sam pri parama i ulozio bih da sredim moju masinu,sta da kupim a da resim taj problem,da mi vise ne trese?Hvala unapredMalossi вариомат и ријешиш проблем подрхтавања при кретању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je posedujem i prezadovoljan sam Pošto ključ nisam stavio na nju već 3 godine od kako je imam dal ko zna koje rolnice (od koliko grama) idu za nju? Polako preko zime da se spremamo za novu sezonu 25x15димензије15 гр тежина То су оргиналне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar-Bg 0 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Jamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, zvao sam Sebu može da uradi nosač kofera za Majesty 400 60€, ali mora da se ostavi motor dok uradi.Obzirom da je hladno, ostaviću to za toplije dane, nije nužda. Imam još jedno pitanje: pre ovog skutera imao sam Malaguti 250 2007g.bio je startniji od ovog sada. na Maži je sve fabrički prešao 16.000km, mislim da su lamele dobre, da li treba menjati gramažu rolnica?maxim. brzina mi nije bitna, važniji mi je start, 80% vožnje je grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Decembar 21, 2017 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec menjas rolnice (za 1 do 2g lakse), zameni i cent. oprugu kvacila, umesto fabricke, stavi Malossi belu, nije skupa tj tu je negde oko 20e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Овај вариомат сам ја уградио и могу ти рећи да је други мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и "оргиналне" фотографије. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Gdje se moze narucit ovaj set i koliko kosta. I jel tu dodju i rolnice ili njih moram uzimat posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Варијатор и ролнице дођу заједно, а опруга колико се сјећам посебно. У Словенији све плаћено око 180€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci. Samo da trazim malosi set za yamahu majesty 400 i to je to. A sta je za remen. Koji remen da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan По могућности оргинал или "mitsuboshi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Decembar 23, 2017 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/21/2017 at 21:50, mirza je napisao: Pozdrav. Gdje se moze narucit ovaj set i koliko kosta. I jel tu dodju i rolnice ili njih moram uzimat posebno. Jesi li gledao kod Harisa, on je pored Kawasakija imao i ponudu za Yamahu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Haris je preskup. A nisam ni bio siguran sta da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Decembar 28, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Raja. Znate li da li pase malossi variomat od yamahe x max na majesty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Decembar 28, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od x-max 250 na majesty 250 vrlo moguce, za ove ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Januar 7, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Pročitao sam ovu temu, doduše u nekoliko navrata, i mislim da nisam video da neko spominje detaljnije ventile na Majesty 400. Da li neko zna da li su ventili na klackalicama ili na nekom drugom sistemu? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 8, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Podloske... nazovi kako hoces... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se šteluju, na šrafove ili se menjaju podloške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 8, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se šteluju, na šrafove ili se menjaju podloške? Plocice, podloske kako god, su razlicite debljine. Ne bih ti preporucio da radis sam ako nisi nikada. Prvo je potrebno izmeriti trenutni zazor, onda otvoris, razupcis motor, skines bregaste, izvadis soljice pa mikrometrom premeris plocice koje su unutra, pa onda nadjes koji zazor treba da bude, onda uporedis zazore koje si izmerio sa onim koji treba da budu i izracunas razliku i tu razliku 'preneses' na plocice, da li ce ti trebati deblje ili tanje plocice to sve zavisi. Onda odes u yamahu ili kod nekoga ko ima plocice i trazis da kupis po dimenziji koju si izracunao ili ako je voljan da zameni tvoje plocice za njegove. Na kraju kad sve vratis na mesto, izmeris ponovo zazore kao na pocetku, i ako si negde zajebao u racunanju, sve iz pocetka radis. Tako da pare za ruke majstora koji se prihvati tog posla nemoj da zalis SrecnoSent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Aha, to znači kao kod "Stojadina" i "Juga 55"! Hvala druže za info. To će svakako, ako bude trebalo, da uradi neki majstor. Kupio sam letos jednu Majesty 400 da se vozim ali bih je sam malo sređivao, tj servisirao uzgred kao hobi, pa se informišem unapred da znam šta bih sve mogao sam a šta ne. Inače dosta informacija sam pročitao ove na forumu i zahvaljujem se ovom prilikom svim ljudima dobre volje za iznošenje svojih iskustava. I ja ću takođe izneti svoja iskustva ako bude šta interesantno. Lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 8, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Bas takoSent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bydussan 0 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam majesty 400 2007.god i mali problem... kada je motor na nogarama na nekih 2800-3500 obrtaja stvara neke vibracije i samo u tom rezimu ima dosta cudan zvuk tj. Kao neko lupanje (dosta trese ceo motor). Skidao sam dekli i cini mi se da je sve ok, kais sam jedva vratio jer je skoro nov. Lamelice 5kom mi deluju podjednako istrosene. Jedino ne znam rolnice u kakvom su stanju i kako treba da izgledaju i da li zbog njih moze da ye ovako ponasa. Hvala unapred... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...