Alekre 14480 Napisano Novembar 24, 2011 Integrisan, 7844 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, kada dam kontakt, senzor pritiska ulja i temp. rashladne tecnosti svetle i pri startu se iskljucuju. Veceras je senzor temp. izostao. Nije se ukljucio. Iskljucio sam motor, dao kontakt ponovo i voala, sve radi normalno. Proverio sam malo pre, svetle oba senzora i iskljucuju se nakon starta. Ovo je prvi put da se desilo tako nesto, pa me zanima sta moze biti uzrok da bih preventivno znao da li treba na nesto da obratim paznju ili ne. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Aco, svetle senzori ili sijalice indikatora senzora Hladno je, možda je komp zabiriboćkao, malo manji napon i nije uključio notifikaciju. Kod elektronike imaš "gremline", ako je sve normalno, normalan rad, ne obraćaj puno pažnju. Kod mene na Stilu,česta je pojava da pri davanju kontakta i dok odradi ček javlja da je neka greška na ABS-u, isključim, okrenem ključ ponovo, sve regularno. jbga, nema pravila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14480 Napisano Novembar 24, 2011 Integrisan, 7844 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probao malo pre, radi sve normalno. Takve pojave me uzasno nerviraju, kod mene mora apsolutno sve da bude na svom mestu i kada god primetim da se nesto promenilo, moram da nadjem uzrok inace sam pod stresom Sijalice, izvinjam se na lapsusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 3014 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li senzor ima DOBRU masu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14480 Napisano Novembar 25, 2011 Integrisan, 7844 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gremlini, sve radi. Izmerio sam antifriz, -30! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...