dusko011 6 Napisano Jul 10, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sipao Silkolen 15-50 . Em gusto, em kvalitetno. Jbm li ga! Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 10, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima relej migavaca da se pazari? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 10, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Kolege jel ima neko da mi proda desni nosac retrovizora mozda, posto to nema da se kupi. ili ako znate gde bih mogao da kupim, samo nemojte da mi savetujete da pravim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste ljudi nestali nije valjda da niko nema nosac retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi za info oko lanca, mislim da ču sačekati zimu. Ide ceo retrovizor u kompletu, neko je skoro isto tražio. Nema tu varenja jer je špialter. Naći češ na kupujemprodajem.com. Btw i ja već treću godinu za redom sipam silkolen i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Jul 15, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se zavari samo dobar majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala pogledacu na kupujemprodajem.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 15, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno na ali-ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 15, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno na ali-ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 15, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao xenon za kratko svetlo, sutra cu da stavim verovatno pre susreta u Pancevu ili mozda i tamo. Jel zna neko gde ima da se podesava visina snopa svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 16, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otkazan skup u Pancevu, taman da stavim xenon kad prc. Imam neku kratku sijalicu H7 i neki adapter. Ne moze da mi stane xenon, udara u onu pecurku. Jel postoji neki adapter da odbije sijalicu pa da moze da stane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 16, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Visina se podesava crnim plasticnin srafom gore, a levo desno donjim ako me secanje dobro sluzi... Mozes i rukom da ga okreces, duplo leptirasti je... Tako nesto! Mozda je i beli!! Slikacu sad u garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 16, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To je donji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 16, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao taj leptir koji podesava gore i dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 16, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas jos jedan iznad njega, ne vidi se ali rukom napipaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 16, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Provozacu se uvece pa cu videti, ali mi je zao za ovaj xenon sto sam se zajebao. Niko nije stavljao kod sebe xenone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Možda još nekom treba, trenutno je na popustu od skoro 30 evra https://m.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/10048000?searchButton=&main_category_id=240&filter_article_number=10048178&utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private Jel ima neko viška prednji desni migavac? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motobike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda još nekom treba, trenutno je na popustu od skoro 30 evra https://m.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/10048000?searchButton=&main_category_id=240&filter_article_number=10048178&utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private Jel ima neko viška prednji desni migavac? Zovni me na 064 1454352 Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda još nekom treba, trenutno je na popustu od skoro 30 evra https://m.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/10048000?searchButton=&main_category_id=240&filter_article_number=10048178&utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private Jel ima neko viška prednji desni migavac? U vezi migavca. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Možda još nekom treba, trenutno je na popustu od skoro 30 evra https://m.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/10048000?searchButton=&main_category_id=240&filter_article_number=10048178&utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private Jel ima neko viška prednji desni migavac? koje boje, imam narandzasti a meni treba cni providan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Možda još nekom treba, trenutno je na popustu od skoro 30 evra https://m.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/10048000?searchButton=&main_category_id=240&filter_article_number=10048178&utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private Jel ima neko viška prednji desni migavac? koje boje, imam narandzasti a meni treba cni providan Upravo sam preuzeo od dragog kolege, fabricki mi trebao. Hteo sam da ti se javim u nedelju, vracao sam se kroz Rasku, a iz nekog razloga mi u glavi da si tu negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Brus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mnogo omanuo :-) Sledeći put se javljam na vreme. Ovih dana ću zameniti filter vazduha, a vrv ću i karbove da pretresem. Motor mi na otvorenom troši 5.5, skroz umerena vožnja bez zavrtanja u obrtaje. Ranije je bilo i ispod 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да никада нисам успео да спустим потрошњу испод 5 литара. Умерено Ибарском то дође толико, нешто мало изнад 5.Можда превише бринеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...