korvin 42 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Za sada rešen problem... namešten točkić za podešavanje ne položaj između 1 i 2. @onyxia - Hvala na predlogu! A trajno rešenje bi bilo da se zameni samo taj deo sa točkićem ili mora cela ručica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si dobio udaljeniju ručku.Hod kočnice ti se nije promenuo.Osim ako ti je klin na točkiu potrošen,a to može da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu, istu muku mucim Mislim da se taj klin potrosio, sa tim namestanjem dobili smo prostor da mozes da pritiskas, ranije je hvatalo na santimetar -2 od prsta i udari u zglob, ovako nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste udaljenija ručica, ali taman koliko je dovoljno da hvata malo više i da mi ne udara u prste. A za to koliko je potrošen klin, ne znam, moraću da rasturim pa da vidim stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje ubeđen da to treba izluftirati. Ako je nešto pohabano onda su to pohabane gumice u glavnom kočiono, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS - Sistem je izluftiran, tj zamenjeno ulje baš onako kako si opisao, tako da sigurno sad nema vazduha. Možda jesu pohabane gumice u glavnom kočionom cilindru, pa je zato ručica dobila duži hod... proveriću. Mada, motor super koči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ja da je izluftirano al ruku u mlaku vodu da nije dovoljno. Probaj da vežeš kočnicu preko noći u stisnutom položaju pa ako sutra bude bolje prijavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 12, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Probaću. Nego, da li neko od vas ima na prodaju odbojnike za bočne meke torbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa kočnicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa kočnicom? Probao sam ono što si mi rekao. Vezao kanapom ručicu u stisnut položaj i ostavio preko noći. Ujutru nije bilo razlike. Ručica koči u istom položaju. Za sad je ok za vožnju po gradu i oko grada ali ću morati nešto da uradim pre odlaska na letovanje. Otići ću do majstora da se skine cilindar da se vidi stanje gumica unutra. Niko nema na prodaju nosače bočnih kofera ili odbojnike za meke torbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 17, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa kočnicom? Otići ću do majstora da se skine cilindar da se vidi stanje gumica unutra. Ako je do gumica u zrenjaninu ih prave za 500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam zalutao u ovu sektu, postao sam vlasnik GSX600F-a ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep noviji primerak. Amerikanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Amerikanac, 2005 godiste, malo vise od 11.000 milja, znam ga od kad je uvezen... bio pod blokadom do 8000 rpm, ja je skinuo pre neki dan kad sam ga uzeo.... Kad je uvezen bio je ostecen, nije udarac, samo klizanje, ali drug moj je odabrao lošeg farbara pa promašio nijansu, a nije ni ispravljao nosaće oklopa... u planu su mi slajderi, i ako neko bude od vas voljan da mi pomogne oko izrade brojaca brzina, svidja mi se kako ste to resavali, citao sam u temi... I mozda promenim ovaj izduv, lep je, ali mi je preglasan nekako... ili se nisam navikao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 17, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Lep je, uzdravlje da te služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja FREEwind? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za brzine potraži po forumu ima tema i neko tu iz moje okoline je pravio bilo crvenu.Oko izvedbe ima sve u temi ,a ako zagusti viči da pomažemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 17, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja FREEwind? Taj ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep. Neka te dobro sluzi! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @rboban - Da te u zdravlju sluzi!!! Samo da vas obavestim, resen problem sa kocnicom. Kljesta kocnica nikad nisu bila servisirana tako da su klipovi prakticno bili zapekli. Skinuta kljesta, rastavljeno, ocisceno, zamenjene gumice i sad radi super. Rucica sada u normalnom polozaju koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko da slika gde se tacno nalazi kod vas i na sta je pricvrscena bravica za zakljucavanje kacige.... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko od vas da li je slavina za gorivo od Gsx 600f-a 98' godiste identicna kao na starijim modelima tipa 97',96'- og godista posto mi u Luisovom katalogu kao set za reparaciju slavine nude samo opciju od starijeg modela . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 4, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste namestili zadnji amortizer. Cemu sluzi platicni zavrtanj na dnu zadnjeg amortizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...