kukish 13 Napisano April 9, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Da, hvala Negro.Uveliko diskutujemo na viber-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 9, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Deki,lepa ti masina.Vidi se da je mazis i pazis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 9, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Zarkela said: Oduvek sam zeleo gsxf 750. I probao sam ga prilikom kupovine, legao mi je fantasticno. Kao autobus je, barem je moj utisak tad bio takav. Ali nije bio ocuvan primerak. Par 600 tki je bilo u ponudi i na kraju uzmem Bandita jer je jedini tada bio sav u fabrickom stanju. Ali i dalje kada vidim g750, srce zastane. Tu si u pravu.Veliki, robustan motor bre.Imao sam prilike da vozim razne motore ali katana 750 je stvarno muski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 9, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Nije da drugi motori nisu muski nego katana stvarno ko autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam utisak da na slikama ne izgleda toliko veliko koliko u stvari kad se vidi uzivo, ja sam se bas iznenadio kad sam kupova koliko je veliki odnosno bolje reći širi, a imam od 600ccm Promenio April 9, 2022 član Krpa31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano April 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cini ti se, sto se tice dimenzija GSXF 600 i 750 su potpuno identicni motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano April 9, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, to, pretpostavio sam da su iste, ali mislim uopsteno da na slikama ne izgleda toliko veliko koliko kad se vidi uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano April 15, 2022 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pozdrav. Ima li neko iz Beograda da izdvoji par minuta vremena. Hteo bih da vidim koliko je to čudo gsx750f, a ne znam nikog ko ga vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 15, 2022 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2022 at 8:50 AM, milomir22 said: Taj motor od 750 kubika je lepši za vožnju od 600ke koja je i u gsxf-u i u banditu, ali meni je bandit udobniji, najviše zbog kormana. Inače, 600 u gsxfu i 600 u banditu su gotovo isti, ali ne identični motori. Gsxf ima više snage, ali i postiže istu na višim obrtajima. To do skoro nisam znao. Nema gotovo nikakve razlike u voznji sto se tice agregata, mala razlika u obrtnom i snazi je vise nego kompezovana kracim prenosom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 15, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2022. at 23:15, Disko Nindža je napisao: Cini ti se, sto se tice dimenzija GSXF 600 i 750 su potpuno identicni motori. Ja sam se šokirao kad sam video svoj motor po prvi put uživo, stvarno je ogroman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano April 15, 2022 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas 100% siguran, ali koliko znam, 650-ka i 1250-ka (sem zadnjeg tocka) su po dimenzijama identicni motori, neka me neko ispravi ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne gresis, u mm duzina! 1250 ima i dodatne usisnike na oklopima, 2 ventilatora na hladnjaku... Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo su 1250 i polutka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano April 15, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Atorn said: Drugari pozdrav. Ima li neko iz Beograda da izdvoji par minuta vremena. Hteo bih da vidim koliko je to čudo gsx750f, a ne znam nikog ko ga vozi. Od gledanja nema selameta. Imam ja jedan takav sajamski model , pa slobodno svrati kad si na Vozdovcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 16, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Idealno vreme za postavljanja predloga za mesto i vreme okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 24, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS VOSKRESE! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano April 24, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Во истину Воскресе, да сте живи и здрави!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano April 24, 2022 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину воскресе Promenio April 24, 2022 član Krpa31 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano April 24, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu vaskrse! Da vas sreca prati, gume drze i Kate sluze! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 28, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2022 at 6:07 AM, Deki Katana said: Idealno vreme za postavljanja predloga za mesto i vreme okupljanja. Kisa, kisa, kisa, ... a bas mi se nesto javljalo sada za prvomajske praznike. Da li neko ima neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 6, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Crna suzana NS table,na Tasosu. Lep motor,sa bocnim nosacima kofera. Neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, zemunac72 said: Crna suzana NS table,na Tasosu. Lep motor,sa bocnim nosacima kofera. Neko sa foruma? Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ceo forum na Tasosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 6, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, max80 je napisao: Jeste Saznao sam da je kolega Dragan. Bili smo na plazi skoro jedno pored drugog. Dok smo mi bili u vodi,oni odose...i nismo se upoznali. Steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 videh na grupi da te je Nemanja uputio vec. Siguran sam da cete se sresti opet i upoznati. Ako nista spojicemo vas preko veze. Dragan je super lik. Lep provod vam zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...