Disko Nindža 10465 Napisano Jul 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Nemanja_zem je napisao: Ja sam dosta na zadnjoj kočnici i par puta sam organske pregrejao. Od tada ih ne stavljam. Fabrički je semi sinter baš onaj Nissin. Kolega moras da promenis nacin voznje tj. kocenja, pregrejao si je zasto sto kocenje zadnjom kocnicom nije NI BLIZU efikasno kao kocenje prednjom kocnicom, sa debelim razlogom se napred stavljaju dupli diskovi duplo veceg precnika nego sto je zadnji disk, upravo zato sto se prednjom kocnicom postizu daleko jace sile kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio Nissin pa nek ide zivot. Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Kolega moras da promenis nacin voznje tj. kocenja, pregrejao si je zasto sto kocenje zadnjom kocnicom nije NI BLIZU efikasno kao kocenje prednjom kocnicom, sa debelim razlogom se napred stavljaju dupli diskovi duplo veceg precnika nego sto je zadnji disk, upravo zato sto se prednjom kocnicom postizu daleko jace sile kocenja. Zavisi sve od terena sto se mene tice ja u normalnim uslovima obe koristim uvek ali tipa zadnji put kad sam se spustao sa kopaonika pogotovo kad naidju velike serpentine a cele posipane u rizlu nije bas pametno da se koristi prednja. I desilo mi se u Bosni kad sam se peo na planinu put sve odlican kad u krivinu pesak/rizla bilo je na 3-4 krivine(noc) posle toga sam uvek radi predostroznosti sa zadnjom usporavao.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jul 3, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker-Boy said: Kolega moras da promenis nacin voznje tj. kocenja, pregrejao si je zasto sto kocenje zadnjom kocnicom nije NI BLIZU efikasno kao kocenje prednjom kocnicom, sa debelim razlogom se napred stavljaju dupli diskovi duplo veceg precnika nego sto je zadnji disk, upravo zato sto se prednjom kocnicom postizu daleko jace sile kocenja. Posle 3 sezone i 40000km na gsx750f Mogu ti reci da sam prednje plocice promenio ni jednom a zadnjih a joj. Gsxf sw drugacije vozi. I sve koje licno poznajem uništavaju na gsxf tu zadnju kao što sam i ja radio. Nbg Što se tice kocenja postoji razlika izmedju kocenja u vožnji i peglanju. Prednja ne prašta greške a zanja pleše li pleše ali u tome je čar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim post od pre dan dva. Nikada nisam upoznao vozace, sem GSXFa da toliko peglaju po zadnjoj. Moram ga probati na vecoj turi, da pokusam da provalim u cemu je rec. Mozda mu je teziste prebacenije pozadi pa je zadnja efikasna. Ali ona bi trebalo da se koristi za stabilizaciju, nikako za kocenje, kod normalno sport turing motocikala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 4, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča je i sa mnom. Prednje nisam nikad menjao, zadnjih 3 para. Naravno da se ne zaustavljam zadnjom, uvek kočim sa obe istovremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 4, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da kupim taj GSXF da vidim u cemu je stos sa tom zadnjom kocnicom, imao sam ga u opcijama ove godine ali nije bilo sudjeno I ja kocim se sa obe istovremeno, ali prednjom daleko jacom silom nego zadnjom. Naravno, sto je klizavija podloga (po kisi, travi, zemlji, kamencicima...) exponencijalno se vise koristi zadnja, zbog uvecane sanse za proklizavanjem, ne zabadas prednju nikako Moj prethodni motor CBR 600F2, sam kupio sa dosta mesa na plocicama, provozao 25.000km za malo vise od 3 sezone, i prednje i zadnje plocice su bile i dalje u toleranciji, minimum jos godinu dana da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 4, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja samo daje privid kočenja.Efekta ima samo za smirivanje i to kada je natovaren motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 4, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da prestanemo da đubrimo forum i da se nađemo da kao ljudi baljezgamo uživo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jul 4, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I da ohladimo zadnju kocnicu pivom!Sent from my moto e5 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 4, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicica sa nosaca telefona: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 4, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slicica zamenio sam zadnje crevo sa pancirnim i mogu da kazem da se stvarno oseca da ne postoji vise onaj sundjerasti deo kad se stegne pa jos malo, ako me kapirate Cekam da mi stignu plocice nadam se da ce sutra pa da pravim test voznjicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo to pancirno crevo i cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 5, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce i @Biker-Boy uskoro da predje na Katanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa uskoro ne, sad zimus sam uzeo Yamahu, i svidza mi se, za sad, ne verujem da cu je prodavati u narednih 2-3 godine, a posle ko zna... voleo bi da sledece bude Honda XX, Busa... ali najverovatnije-najrealnije Suzuki RF 900R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Biker-boy, narucio je sa aliexpressa. oko 8$. Mozda se pridruzim vasoj sekti, ago bog da u narednih 15-20 dana Da li neko zna, da li mogu da uzmem probne tablice za motor? U BG-u probao pre par godina i radnice u SUP-u su me gledale kao debila najblaze receno. Kod nas u Nisu su izdavali navodno, i jos sam cuo da su neki negde uspeli da ih obezbede. Iskreno ne bi da jurim prevoz za motor ili da izjanmljujem prikolice, najvise bi voleo da dovezem sam, uz Pratnju Mileta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo skines tablicu i gas, ne stajes nikom tako sam ja doterao moj motor, bilo je 100 i nesto km sekiranja ali jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 5, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dzony93 je napisao: Iskreno ne bi da jurim prevoz za motor ili da izjanmljujem prikolice, najvise bi voleo da dovezem sam, uz Pratnju Mileta Lagano ako i bude bilo policije ja stajem ti produzis i nema problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 5, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo video put prema Zajecaru, snimak moto skupa i koncert van goga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MileM je napisao: Lagano ako i bude bilo policije ja stajem ti produzis i nema problema Zasto bi stajao uopste nije kao da voze GSXR1000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Biker-Boy je napisao: Ma samo skines tablicu i gas, ne stajes nikom tako sam ja doterao moj motor, bilo je 100 i nesto km sekiranja ali jbg Kawasaki sam tako dovezo bio pre par godina iz bg-a. Nije bio registrovan, a jos bio februar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I u mom slucaju je bio februar, kraj februara i sreca pa je bilo nuobicajeno toplo, preko 15 stepeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovaj motor ? Suzuki GSX F KATANA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX F KATANA, 2002. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 75000 km, Beograd. Cena 1.300 € - Motori - Polovni Automobili Pricao sa miletom, sumnjivi su nam cajgeri da su od 750ice ( mada po netu neki za americko trziste imaju te cajgere valjda ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 6, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan To je sat od 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislili smo da su ovo cajgeri za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 6, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, al je 2002/2003 bilo promena. Jos je ovaj amerikanac. I copava im je novija. Al par nekih banalnih stvari koji su mi zapali za oko: Covek je napisao da je motor presao 75 000 km a na cajgeru ima 15 000 km manje, u miljama. Sta se tu ne poklapa? Il su slike pre 15 000 km. Nista nije napisao o motoru al je vlasnik 3 godine. Zar neko ko je vlasnik 3 godine ne zna da mu je motor vazdusno uljno a ne vodeno hladjen? Ni snaga mu nije precizna. Maltene je upisao snagu od 750. Moguce da je usluzni oglas il je kod nekog ko ga nije mnogo vozio I ne razume se. Tako ga je servisirao verovatno. Inace na slika a deluje dobro. Medjutim, ne poklapa se nesto kod tog zutog modela iz te godine. Sa tom sarom treba da ima sivu ralicu i sive felne, model od 2000g. Verovatno je farban na Tim delovima il su nesto preuzimali sa drugog modela slicnog. Prouci malo pre nego sto odes... Ovaj gore od 2002/3 dole 2000g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...