abarth_maniac 5968 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meksu varijantu. Sinter. Ne znam sta je razlog, ali generalno ljude koje znam da voze ovaj motor, peglaju po zadnjoj kocnici mnogo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, abarth_maniac je napisao: Meksu varijantu. Sinter. Ne znam sta je razlog, ali generalno ljude koje znam da voze ovaj motor, peglaju po zadnjoj kocnici mnogo... Meksa varijanta je organic. Sto napisa sinter? Nisam bas razumeo koje preporucujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 3, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je Nissin semi sinter. Organske ćeš pregrejati ako budeš malo duže agresivnije kočio, a onda si bukvalno bez zadnje kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nemanja_zem je napisao: Moj predlog je Nissin semi sinter. Organske ćeš pregrejati ako budeš malo duže agresivnije kočio, a onda si bukvalno bez zadnje kočnice. Odakle mogu da narucim te Nissin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da pratim, ali nisam aktivan... Trenutno sam u drugim vodama narednih mesec dana...Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MileM je napisao: Meksa varijanta je organic. Sto napisa sinter? Nisam bas razumeo koje preporucujes? Lapsus, izvini. Meksu, organic. Te Nissin jesu odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se kupe Nissin za nas motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u Ninexu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li sajt ja ne mogu da nadjem nista o tom Ninexu na google. Naso sam oznaku Nissin 2P235 ide za zadnju ali nigde ne mogu da nadjem ako moze pomoc odakle da narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Označiš tekst desni klik pretraži i budu prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh moja greska kopirao sam sa 'u' , sad cu da ih zovem... Stiglo mi je pancirno crevo za zadnju kocnicu postavio sam ga i oseca se razlika nema onog sundjerastog osecaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ovo debili pitam da li imate Nissin 2P235 plocice za motor kaze ne znam sta je to?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Motoland-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 3, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesu paprene, pre 3 godine su bile 2500 din. Uvoznik se promenio i naravno cena ode NISSIN 235NS kočione pločice | Motoland WWW.MOTOLAND.RS NISSIN 235NS kočione pločice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Lee pa sta mi perporucujete da li da idem na organic za 2500din ili ovu od 4500din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ja pozadi imam organik, a napred polusinter...Za sada vrše posao...Išao sam i na duže ture, mada nisam mnogo agresivan vozač...Ako imaš love idi na bolju varijantu i stavi polusinter, ako nemaš stavi organik i nemoj divljati i ići na Alpe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 3, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pa na dužoj turi ih nikad nećeš pregrejati. Ali ako divljaš po brdima vrv hoćeš Mnogi stavljaju Galfer, EBC, SBS i rade odlično. Ne znam odakle si, ako nađeš neke u bg a nisu voljni da šalju, javi kupiću ti ja pa ti šaljem brzom poštom ako si van bg. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep kratak video zapis voznja preko Gruze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko cu bolje kocnice da dobijem za tih dodatnih 2000din. Da li znate njegove fabricke da li su organic ili polu-sinter? Tipa kad se natrpam full sa 3 kofera suvozacica i ja nizbrdo tipa kopaonik ima dosta jake krivine i ostre mora da se koci dodatno da li bi organic izdrzao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano Jul 3, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Da li je neko cuo da se prodaje ili zna neko mesto gde bih mogao da potrazim fabricki auspuh za GSX750F? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam organik vozio i na transalpini,transfagarasanu,alpima.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad taman sam se odlucio da narucim polu-sinter, a negde sam citao za TRW organic da su lose tako da ne znam. Ne daju mi se tolike pare ali opet ako je stvarno osetna razlika onda mi nije krivo da dam 4500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Buridanovo magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 3, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta na zadnjoj kočnici i par puta sam organske pregrejao. Od tada ih ne stavljam. Fabrički je semi sinter baš onaj Nissin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, zavidim ti! Uzivaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...