Gost Napisano Decembar 25, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Druze vozis sporije cak I od mene. Eto ti razlog zasto ti manje trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 25, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom klipu kom si postavio mislim, da se ispravim. Gledao sam ti I druge klipove, ima tu dobrih potezanja na ravnici I pravcu al opet kako god to je bas mala potrosnja koju spominjes. Ako vozis zaista 180-220 ili ako ti je srednja brzina 120-140 mora vise da trosi. Mada su to meni iskreno prejake cifre sve, al kako god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 25, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marko_987 je napisao: sa suprugom prosek 130-150. Auto put 180-200. Posle te voznje ujtru sipao za jednu crvenu Sta je vozim,gde ja zivim...jebes mene i moja putovanja. To bi Marko brze biciklom stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da mi je ovaj motor nekad bio jako ruzan, sada mi je ok-ova novija verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 25, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, zemunac72 je napisao: Sta je vozim,gde ja zivim...jebes mene i moja putovanja. To bi Marko brze biciklom stigao Ti si covek u godinama, vozis putni enduro, uvek sa zenom na motoru. Gume klasicne vojvodjanske kocke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko tek kamion ide kad ti pobegne HeheheheSent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, JevtaNS je napisao: Takve proseke ni Deda ne pravi.To su možda ali samo možda pikovi. Pre 13 sati, Pingvin37 je napisao: Na tom klipu kom si postavio mislim, da se ispravim. Gledao sam ti I druge klipove, ima tu dobrih potezanja na ravnici I pravcu al opet kako god to je bas mala potrosnja koju spominjes. Ako vozis zaista 180-220 ili ako ti je srednja brzina 120-140 mora vise da trosi. Mada su to meni iskreno prejake cifre sve, al kako god... Ranije sam vozio gsx750f 1991 god. I on je srkao oko 6 i onda sam uzeo ovaj 99god. I sa potrosnjom sam vise nego prezadovoljan sa punim rezervoarom predjem bez razmisljanja od 330 do 350km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Decembar 26, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Druze, niko ne spori potrosnju tvog motora ali prosecne brzine koje si naveo su prosto nedostizne i za ozbiljnog vozaca napucanog R-a. Verovatno se nisi sreo sa bord-om, da jesi znao bi da ti je na snimku prosecna brzina oko 40 km/h, to sto povremeno "dohvatis dve glave" popravi rezultat tek malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bdada je napisao: Druze, niko ne spori potrosnju tvog motora ali prosecne brzine koje si naveo su prosto nedostizne i za ozbiljnog vozaca napucanog R-a. Verovatno se nisi sreo sa bord-om, da jesi znao bi da ti je na snimku prosecna brzina oko 40 km/h, to sto povremeno "dohvatis dve glave" popravi rezultat tek malo. Ahahahahaha bas si me nasmejao sad ispada da sam ja i lud da neznam koliko mi motor ide ahahahah znaci po Vama trosi 8lt. A vozim citavih 40kmh ahahahahah komedija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije komendija nego matematika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bdada je napisao: Druze, niko ne spori potrosnju tvog motora ali prosecne brzine koje si naveo su prosto nedostizne i za ozbiljnog vozaca napucanog R-a. Verovatno se nisi sreo sa bord-om, da jesi znao bi da ti je na snimku prosecna brzina oko 40 km/h, to sto povremeno "dohvatis dve glave" popravi rezultat tek malo. Moze ovako kad dodje sezona skupimo se odemo u voznju ako probijem 5 do 5.5 lt placam rucak ja Vam kazem i prethodni vlasnik mog GSX-F-a prezadovoljan sa potrosnjom kod njega nije prelazio peticu. Karbove je poslesnji put cistio i sinhronizovao majstor bokilic. A citao sam i na internetu da ima i oko pravilno ustelavanja one male elektronike sa desne strane na karbovima. Da se tu dodatno steluje protok vazduha e sad u to se ne razumem pa necu da nagadjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Vatra za rostilj na 6-7 rmp. Letos u Sapcu zadat domaci zadatak. Pacanje vatre samo pri zavijanju gasa do 8rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ono malo elektronike je TPS, senzor polozaja gasa, i sluzi da pomeri malo tacku paljenja shodno dodavanju gasa... Tj. polozaju leptira. Ovo sam uprosteno rekao, da ne detaljisemo.Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Trosi 5.5 litara pri kojoj brzini i na kojim obrtajima? 5000 hiljada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 26, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bdada je napisao: Druze, niko ne spori potrosnju tvog motora Ja sporim, ono sto je na pocetku odvalio da mu trosi 5,5 sa voznjom 180-220km/h, pa to je smesno, najprostije receno - nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan LOL koja provala. Ni da je sad izasao iz fabrike ne bi trosio 5,5 na 200km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Decembar 26, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam noviju varijantu, bez karbova. Kažu da bi trebalo manje da troši, ako lažu mene lažem i ja vas. Moja potrošnja, više puta merena metodom od čepa do čepa se kretala 4,5-5,5. Najmanja je bila vožnja po regionalnim putevima, do nekih 120km/h, na nekim pravcima i malo brže. Ja i žena, koferi, malo se i zađe na autoput, kad baš mora, većinom magistrala i uzbrdo-nizbrdo potrošnja ne prelazi 5,5. Ima još jedna stavka. Primetio sam da mi se kilometraža na cajgeru i gugl mapama ne slaže. Po motoru sam prešao veći put bar 10% razlike koliko se sećam a nisam skretao sa puta sem pauze u kafanicu i na pumpu a svi su bili uz sam put. Tako da mislim da bi trebalo preciznije proveriti pređeni put i uporediti sa potrošnjom. Obrtaje nisam popamtio jer to i ne gledam mnogo u toku vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 26, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bar nam nije dosadno preko zime Zato ti jeste manja potrošnja, jer motor pokazuje da si prešao više km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, ZEMZEM said: Ja imam noviju varijantu, bez karbova. Kažu da bi trebalo manje da troši, ako lažu mene lažem i ja vas. Moja potrošnja, više puta merena metodom od čepa do čepa se kretala 4,5-5,5. Najmanja je bila vožnja po regionalnim putevima, do nekih 120km/h, na nekim pravcima i malo brže. Ja i žena, koferi, malo se i zađe na autoput, kad baš mora, većinom magistrala i uzbrdo-nizbrdo potrošnja ne prelazi 5,5. Ima još jedna stavka. Primetio sam da mi se kilometraža na cajgeru i gugl mapama ne slaže. Po motoru sam prešao veći put bar 10% razlike koliko se sećam a nisam skretao sa puta sem pauze u kafanicu i na pumpu a svi su bili uz sam put. Tako da mislim da bi trebalo preciznije proveriti pređeni put i uporediti sa potrošnjom. Obrtaje nisam popamtio jer to i ne gledam mnogo u toku vožnje. Probaj sa 200km/h pa javi potrosnju. Tako kolega tvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 26, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Marko ja sam u Pancevu svako malo. Bar 2 dana u nedelji a cesto I vise. Ako castis jedno 5 piva ja bih rado pricao o potrosnji, turiranju I brzini od 220 km/h. A mogli bi I nesto da pojedemo. Ima kod Vas bajkerskog sveta raznolikog. Mali grad a bar 5 moto klubova I chapter-a plus solo drajveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Decembar 26, 2018 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Suzuki 1990. Po gradu (ovaj sto prodajem) trosio mi je 6 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 26, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko_987 said: Vatra za rostilj na 6-7 rmp. Letos u Sapcu zadat domaci zadatak. Pacanje vatre samo pri zavijanju gasa do 8rpm Nikad vozen u crveno, pali iz prve vruc I hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima nas raznih mali grad koji vrvi od klubova i motora ja licno posedujem dve makine Hondu ST 1100 i GSXF-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nego ne rece pri kojoj brzini i broju obrtaja trosi 5,5l? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 26, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Marko_987 said: Ima ima nas raznih mali grad koji vrvi od klubova i motora ja licno posedujem dve makine Hondu ST 1100 i GSXF-a Odlicno. Ja sam na Misi (nova Misa) cesto pa se javi... Al ako ne pijes pivo, valjda pijes rakiju jebiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...