tatkonadzeja 141 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja krecemo iz Beograda u 15 do 10 ali smo odlucili da idemo preko Obrenovca. Bobane, hoces u Obrenovcu da se nadjemo pa da idemo zajedno ili se vidimo na pumpi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 10:10 vas cekam na ulazu u obrenovac posle kruznog toka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovako treba raditi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ste banda, a i dan je posluzio sledeci put moram i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3804 Napisano Maj 28, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno provedena subota- prelep dan, dobar put, vise nego normalni ljudi,sta ces vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 28, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nista vise,meni bas prijala voznja i danasnji odmor. Samo da je vise slobodnih subota Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko fotografija iz mog aparata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ih postavi negde u malo većoj rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo druženje i super vožnja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stariji čovek Ko je pitao za slajdere? 9cm to je minimalna mera. ove imam.Posle sam pravio 10cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan https://vimeo.com/168517509 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Divno proveden dan sa odlicnom ekipom!!! Sve mi je bilo "cista petica": i voznja, i ruta, i klopa a pre svega - ljudi ☺ Za preporuku put Valjevo-Sabac a etno restoran "Knezevi konaci" obavezno treba posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji put ste ipak propustili!!! VA-ŠA popreko, tri trake na usponima, krivine za oko 100-120, odlican asfalt sa ekstra gripom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, zar nismo i mi tuda isli??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji put ste ipak propustili!!! VA-ŠA popreko, tri trake na usponima, krivine za oko 100-120, odlican asfalt sa ekstra gripom.... Ajde daj neku mapu gde je to.Mi smo išli starim putem koji je isto tako usponi duple trake krivine za vožnju po ograničenju... https://goo.gl/maps/C4ExMQz8HDB2 Mi još odsedeli i odmorili u Kneževoj Večeri etno selo između Draginja i Šabca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno smo isli istim putem, samo ste se vi ukljucili na pola... Deo od Valjeva do Koceljeve je taj na koji mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To tuda smo i mi išli.Izađeš pored kasarne u valjevu i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tuda smo i mi prosli tj. proleteli, na nekim deonicama przilo se i do 140-150 kmh. Ova danasnja omladina...Boze me sacuvaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Eto, Jefta me pretece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci isli smo istim putem.... Samo u drugim vremenskim zonama!!! Super mi je bilo, ljudi su OK i zanimljivi. Zao mi je sto nisam probao 750 ili da samo bar probali malo potezanje za 600.., Tu sam bas radoznao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što nisi reko da hoćeš.Mogo si terati moj motor od mesta sastanka pa dokle god.Mada biće prilike.Mene isto zanima kolko se popravila kočnica sa onom preradom.Razlike nema puno u vožnji dok motor nije opterećen.Ima razlike u osećaju na upravljaču zbog različitog sistema kačenja helbova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan I meni se ucinilo da 750 ima malo povisenije heblove od 600 ccm. Kad sam probao 750 ucinilo mi se da je drugaciji polozaj volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, druzenje ...sl put se sigurno prikljucejem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...